8 legjobb és legmegbízhatóbb részvényalkalmazás kezdőknek

A részvényalkalmazás a befektetés alternatívája, beleértve a kezdőket is. Az alábbiakban ajánlásokat találunk a 2021-es legjobb részvénykérelmekre, amelyeket az OJK regisztrált!

Megosztás alkalmazás alternatíva lehet azok számára, akik befektetni akarnak a részvény kereskedésbe, amely jelenleg egyre több találatot kap a közösségben.

A tőzsdei kereskedés olyan befektetés, amely a többi befektetéshez képest nagy hozamot tud nyújtani. A kockázat szintje azonban még nagyobb.

Jelenleg a technológiai fejlődés megkönnyíti a befektetők számára a különböző részvényügyletek lebonyolítását a tőkepiacon. A befektetők a részvény alkalmazás előnyeit is kihasználhatják.

Mert kezdő befektetők akik újak az indonéz tőzsdén, a részvényalkalmazás minden bizonnyal fontos a modulokra való letöltéshez, mert különféle előnyökkel jár.

Akkor bármi a legjobb részvényalkalmazás Indonéziában bejegyzett az OJK-nál és erősen ajánlott a befektetők számára? A következő a teljes áttekintés.

1. Stockbit (elemzés és vita)

Stockbit egy online részvényalkalmazás Android-on, a PT Sinarmas Sekuritas égisze alatt. Valójában a Stockbit mára startup a részvényszektorban.

Ez a részvénykereskedelmi alkalmazás a kategóriába tartozik Online közösségi megosztások alkalmazása. Tehát a kereskedőkkel megvitathatja egy meglehetősen nagy közösség kereskedőit.

A Stockbit további előnye, hogy közvetlenül ezen az alkalmazáson keresztül adhat és adhat részvényeket. A biztonságot a funkciók is garantálják Érintse meg az ID lehetőséget.

Ez a részvény befektetési alkalmazás még virtuális kereskedési funkciókat és tőzsdei szimulációkat is kínál az adatok mozgása szerint valós idő az indonéz tőzsdén.

Megosztja az alkalmazástStockbit
FejlesztőPT Sinarmas Sekuritas
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret13 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le az alkalmazást Stockbit az alábbi linken keresztül:

Alkalmazások letöltése

2. RTI Business (részvényárfolyam-mozgás)

A befektetők körében is ismert megbízható tőzsdei kereskedelem RTI Business. Ez az alkalmazás számos információt nyújt az indonéz tőkepiacról.

Kezdve árajánlatok, diagramok, pénzügyi adatok, elemzések, információk a legfrissebb vállalati döntésekről, tőzsdei és tőkepiaci hírek, és még sok más.

Áttekintést is láthat a vállalat elmúlt öt év teljesítményéről jövedelem kimutatás, pénzforgalom, jövedelmezőség, mérleg, növekedés nak nek kereset.

A PT RTI Infokom 2021-ben a legjobb részvényalkalmazás arra is megtaníthat, hogyan kell online befektetni a részvényekbe, mert van IDX virtuális online kereskedés más néven a tőzsdei kereskedelem szimulációs funkciója.

Megosztja az alkalmazástRTI Business
FejlesztőRTI Infocom
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret3,7 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.7/5 (A Google Play)

Töltse le az RTI Business alkalmazást.

3. A legtöbb (teljes befektetési termék)

Továbbá létezik a Mandiri Online Stock Trading alkalmazás, vagy az úgynevezett A LEGTÖBB. Ez az alkalmazás rendelkezik felhasználói felület amely könnyen használható, különösen a kezdők számára.

A MOST-ot a Mandiri Sekuritas fejlesztette ki, amely Indonézia egyik legnagyobb értékpapír-társasága vagy tőzsdei alkusza, amely a Bank Mandiri leányvállalata.

A MOST alkalmazás használatához természetesen a Mandiri Sekuritas ügyfélévé kell válnia. Azonban a kínált ár is meglehetősen magas.

A hallgatók számára a részvényszámla megnyitásához szükséges kezdeti betét minimális értéke 2 millió IDR, a nyilvánosság számára 5 millió IDR, a teljes szolgáltatás esetében pedig 100 millió IDR.

Eközben a részvények eladási díja a tranzakció 0,28% -a, a vételi díj pedig 0,18% tranzakciónként (minimum 5000 IDR).

Indonéziai tőzsdei adatok

 • Tag neve: MANDIRI SEKURITAS
 • Vállalkozás állapota: Helyi
 • Működési állapot: aktív
 • Vállalkozási engedély: befektetési menedzser, biztosító
 • Utolsó NAWC-érték: 395 785 489 130
 • Székhely: Menara Mandiri I, 24-25 emelet, Jl. Jend. Sudirman, Kav. 54-55, Jakarta
Megosztja az alkalmazástA LEGTÖBB
FejlesztőMandiri Sekuritas
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret16 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés3.2/5 (A Google Play)

Töltse le a legtöbbet itt.

4. A BCAS legjobb mobilja (online és offline)

A PT BCA Sekuritas megbízható tőzsdei kereskedési alkalmazással is rendelkezik BCAS legjobb mobil. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy közvetlenül az indonéz tőzsdén végezzen ügyleteket.

Ez a BCA részvényalkalmazás teljes körű szolgáltatásokkal is rendelkezik, hogy az ügyfelek vagy befektetők könnyedén hajthassanak végre online részvényeket.

BEST Mobile szintén felhasználóbarát alkalmazás, amely a Quick Order funkcióval van felszerelve, így gyorsan vásárolhat és adhat részvényeket.

Az online számla kezdeti befizetése 3 millió IDR, míg egy offline számla kezdeti befizetése 25 000 000 IDR.

Ezután 0,18% -os vételdíjért és 0,28% -os eladási díjért egy online fiókért. Az offline fiókok esetében 0,25% -os vételi és 0,35% -os eladási díj is jár.

Indonéziai tőzsdei adatok

 • Tag neve: BCA SEKURITAS
 • Vállalkozás állapota: Helyi
 • Működési állapot: Aktív
 • Vállalkozási engedély: Underwriter, Broker-Dealer
 • Utolsó NAWC-érték: Rp543,108,225,813,15
 • Székhely: Menara BCA, Grand Indonézia, 411. emelet 4101-es lakosztály, Jl M.H. Thamrin, nem. 1, Jakarta
Megosztja az alkalmazástBEST Mobile
FejlesztőPT BCA Sekuritas
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret6,2 MB
Letöltés10 000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Töltse le a BEST Mobile alkalmazást itt.

5. MNC kereskedelem új (alacsony kezdeti betét)

MNC Trade New az MNC Sekuritas által tervezett részvényalkalmazások egyike, amely az MNC Csoport leányvállalata. Ezt a céget 1989-ben alapították.

Ez az alkalmazás számos funkciót mutat be, amelyeket az MNC Sekuritas alkalmazás kínál, kezdve záróparancsok, törésparancsok, ÁSZF rendelés, és mások.

Az MNC Trade New másik érdekessége az alacsony tőkebetét, amely csak 100 000 IDR. Eközben az eladási díj 0,28%, a vételi díj pedig 0,18%.

Annak ellenére, hogy a kezdeti tőkebetét viszonylag olcsó, győződjön meg róla, hogy már tudja, hogyan kell kezdőknek játszani részvényeket, így több nyereséghez juthat!

Indonéziai tőzsdei adatok

 • Tag neve: MNC SEKURITAS
 • Vállalkozás állapota: Helyi
 • Működési állapot: aktív
 • Vállalkozási engedély: Biztosító
 • Utolsó NAWC-érték: 289 148 626 166,06 IDR
 • Székhely: MNC Pénzügyi Központ épülete, 16, Jl. Kebon Sirih, 21–27, Jakarta középső része
Megosztja az alkalmazástMNC Trade New
FejlesztőMNC Sekuritas
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 és több
Értékelés3.0/5 (A Google Play)

Töltse le az MNC Trade New alkalmazást.

6. Versek azonosítója (Rendszeres és Sharia RDN elérhető)

A következő legjobb OJK tőzsdei alkalmazás: Versek azonosítója. Ezzel az alkalmazással kereskedhet részvényekkel, és befektetési alapokat vásárolhat és adhat el.

A PT Phillip Sekuritas Indonesia által kifejlesztett indonéz részvényalkalmazás segíthet a részvényárfolyamok közvetlen nyomon követésében valós idő, banda.

A tőzsdén tagsággal rendelkező vállalatok közvetítőként is működnek a részvényvásárlási ügyletekben. Tehát a biztonság mindenképpen garantált.

Az alkalmazás használatához először Phillip Sekuritas ügyféllé kell válnia. Legalább 500 ezer IDR letétet kell befizetnie.

Van egy biztosított ügyfélszámla (RDN) is, nevezetesen a Bank BCA, a Mandiri, a Permata és a Sinarmas a szokásos számlákhoz, valamint a BCA Syariah az iszlám számlákhoz.

Indonéziai tőzsdei adatok

 • Tag neve: PHILLIP SEKURITAS INDONESIA
 • Vállalkozás állapota: Közös vállalkozás
 • Működési állapot: Aktív
 • Vállalkozási engedély: Underwriter, Broker-Dealer
 • Utolsó NAWC-érték: Rp122 413 778 104,9
 • Székhely: Atria @Sudirman, 23B, Jl. Jend. Sudirman Kav. 33A, Jakarta
Megosztja az alkalmazástVersek azonosítója
FejlesztőPT Phillip Sekuritas Indonézia
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Vers ID alkalmazást itt.

7. IPOT Indopremier (nincs minimális betét)

Ezt az OJK részvényalkalmazást az Indo Premier Sekuritas tervezte. Előnye, hogy kis tőkével is játszhat részvényekkel, még betét nélkül is számla nyitásakor.

Később egy új betét kerül elhelyezésre, amikor tranzakciót fog végezni. Eközben a részvények eladási díja 0,29%, a részvényvásárlási díj pedig 0,19%.

IPOT IndoPremier egy integrált pénzügyi alkalmazás, amely megkönnyíti a részvényekbe, befektetési alapokba és az ETF eszközökbe történő befektetést egyszerre.

Amikor részvények vásárlásához pénzeszközökre van szüksége, a rendszer segít a befizetések végrehajtásában a Pénzpiaci Befektetési Alapok eladásán keresztül.

Indonéziai tőzsdei adatok

 • Tag neve: INDO PREMIER SEKURITAS
 • Vállalkozás állapota: Helyi
 • Működési állapot: aktív
 • Vállalkozási engedély: befektetési menedzser, biztosító
 • Utolsó NAWC-érték: 323 406 391 105,13 IDR
 • Székhely: Pacific Century Place, 16, SCBD 10. tétel, Jl. Jend. Sudirman, Kav 52-53, Jakarta
Megosztja az alkalmazástIPOT
FejlesztőPT Indo Premier Sekuritas
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret1,1 MB
Letöltés50 000 és több
Értékelés3.3/5 (A Google Play)

Töltse le az IPOT Indopremier alkalmazást itt.

8. Ajaib (befektetés, amelynek minimális tőkéje Rp0)

Csodálatos tulajdonában lévő Ajaib Group amely két vállalatnak ad otthont, nevezetesen az Ajaib Sekuritas (PT. Ajaib Sekuritas Asia) és az Ajaib Reksadana (PT. Takjub Teknologi Indonézia).

Nem fog összezavarodni, amikor először fektet be Ajaibba. Vannak irányelvek és termékajánlatok, amelyek megfelelőek és legjövedelmezőbbek az Ön pénzügyi helyzetéhez.

Az Ajaib értesítéseket is küld a részvények adásvételének legmegfelelőbb időpontjáról, így maximalizálhatja profitját vagy csökkentheti a veszteségeket.

Ezenkívül az egyik legjobb online tőzsdei befektetési alkalmazás működési engedélyt is kapott az Indonéz Tőzsdétől (IDX) és az OJK-tól.

Indonéziai tőzsdei adatok

 • Tag neve: AJAIB SEKURITAS ASIA
 • Vállalkozás állapota: Helyi
 • Működési állapot: aktív
 • Vállalkozási engedély: Bróker-kereskedő
 • Utolsó NAWC-érték: 157 508 938 615,24 IDR
 • Székhely: Neo Soho @ Podomoro City, Lantai 30-03, Jl. Letjen S. Parman, Kav.28, Nyugat-Jakarta
Megosztja az alkalmazástCsodálatos
FejlesztőVarázslatos technológiák
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret19 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le a Magic alkalmazást itt.

Ez ajánlás volt a legjobb részvényalkalmazás 2021 Indonéziában, amely népszerű és ajánlott a befektetők számára. Természetesen a részvény alkalmazás felügyeli az OJK.

Annyi legjobb tőzsdei alkalmazással, amely bárki számára megkönnyíti a tőkepiac megértését, a részvényekkel való kereskedésnek már nem kell bonyolultnak lennie.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.