nézd meg a koreai dráma, a játékos (2018) teljes epizódját

Nézd meg a The Player koreai dráma teljes epizódjait indonéz és angol felirattal itt.

Nagyon egyedi és érdekes történetet bemutatva nem meglepő, hogy az egyik legjobb koreai dráma címet viseli A játékos meglehetősen magas minősítést ért el.

A feszült cselekvési műfajt figyelembe véve a rendező úgy tűnik, a vígjáték olyan elemét is beszúrta, amely még érdekesebbé teszi ezt a drámát.

Tehát azok számára, akik kíváncsiak ennek a koreai drámának a megtekintésére, jobb, ha a teljes összefoglalót alább nézzük meg.

A koreai dráma, a lejátszó összefoglalója

A Dirlis 2018-ban, a The Player című koreai dráma négy tagból álló bűnözői és hamis művészek bandájának történetét meséli el.

Ők Kang Ha Ri (Song Seung-heon), Cha Ah Ryung (Krystal Jung), Lim Byung Min (Lee Si-eon), és Jin Woong (Tae Won-suk) akik rendelkeznek a megfelelő szakértelemmel és kiegészítik egymást.

Kang Ha Ri, aki nagy sikerű művész, Cha Ah Ryung nagyon megbízható vezetési képességekkel, Lim Byung Min egy zseniális hacker, Do Jin Woong pedig egy nagyon ügyes harcos.

Szemben más bűnözői csoportokkal, amelyek csak személyes ügyekkel foglalkoznak, négynek rendkívüli küldetése van, nevezetesen olyan emberek ellopása és megtévesztése, akik szerintük megérdemlik, hogy elveszítsék vagyonukat.

Céljaik korrupt tisztviselők, gazdag emberek, akiket rossznak tartanak, és bandabűnözők, akik kicsikarják a szegényeket.

Küldetésük teljesítése során mindig segítenek az általuk megcélzott bűnözők áldozatain.

Ezen felül mindig bizonyítékot szolgáltatnak a célpont bűncselekményéről, amelyet USB-re tesznek, majd átadnak az ügyésznek.

Érdekes tények a koreai drámáról

A The Player című koreai dráma egy nagyon érdekes, követhető történetet mutat be a gyártási folyamat mögött.

Íme néhány érdekes tény a The Korea című koreai drámáról, amelyet talán nem ismersz banda.

  • A játékos sikeresen megdöntötte az OCN Original premier besorolási rekordját, amelyet korábban a Voice 2 dráma tartott.

  • Cha Ah Ryung karakterének ábrázolásához, aki állítólag megbízható vezetési képességekkel rendelkezik, Krystalnak keményen meg kell próbálnia motorkerékpárral vezetni egy bizonyos jelenetig.

  • Az érdekes történet mellett a The Player című drámának azért sikerült magas minősítést elérnie, mert számos ismert koreai sztárral működött együtt.

Nézd meg a Koreai dráma a lejátszót

InformációA játékos
Vélemények (véleményezők száma)7.7 (130)
MűfajKomédia


Dráma

Kiadási dátumSzeptember 29
Epizódok száma (időtartam)14 rész (60 perc)
RendezőMenj Jae-hyun
JátékosSong Seung-heon


Tae Won-suk

Nos, azok számára, akik kíváncsiak ennek a koreai drámának a teljes történetére, megnézhetitek a lenti The Player című koreai drámát bandával. Nézd meg!

>>> Nézze meg a Koreai dráma, a lejátszó teljes epizódját az indo alsokkal <<<

Ez összefoglaló és néhány érdekes tény volt a The Player című koreai drámáról, amelyet 2018-ban adtak ki.

Melyek érdekes koreai drámák, amelyeket meg akar nézni? Írja meg a választ az alábbi megjegyzésekbe, igen!

Olvassa el a cikkeket is koreai dráma vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found