Az internetes csomag gyorsan elfogy, annak ellenére, hogy ritkán böngész? ez a javítás

Adattervezete gyorsan elfogy, annak ellenére, hogy már pénzt takarít meg? Próbálja meg ellenőrizni az okokat és a megoldásokat.

A legtöbb aktív okostelefon-használó természetesen gyakran használja a megvásárolt mobil adatcsomagokat különböző tevékenységek elvégzésére hozzáférés a közösségi médiához, böngészés az interneten, streaming videó, és a zene és még sok más tevékenység, amellyel foglalkozunk adatcsomagok felhasználásaMobil mi.

Azonban néha, amikor elkezdenek fogyni a mobil adatcsomagok, hajlamosak vagyunk megtakarításokat a sok adatcsomagot felemésztő tevékenységek csökkentésével. Bár ez valójában csökkentheti az adatcsomag-felhasználást, kiderült, hogy egyes esetekben a mobil adatcsomag a tulajdonosa még mindig csökken amíg észrevétlenül el nem fogy. Miért történt ez? Nos, ezúttal az ApkVenue tárgyalja ezt. Maradj velünk, jó?

  • 7 módszer az internetes kvóta megtakarítására minden üzemeltető számára, a leghatékonyabb!
  • 10+ módszer az adatkontingens mentésére az Android okostelefonokon
  • 5 oka az internetkvóta gyors elfogyásának
  • Íme néhány internetes kvótaszívó alkalmazás, amelyre figyelni kell

A gyors internetcsomagok elfogynak, bár ritkán böngészünk? Így lehet kijavítani

1. Okozó tényezők

Fotó forrása: Fotó: prismetric.com

Az a tényező, amely miatt a mobil adatcsomag továbbra is gyorsan csökken, annak ellenére, hogy ritkán böngész, vagy streaming, a nagy szám miatt mobil adatszívó alkalmazás hogy telepíted.

Képzelje csak el, hogy általában mi, az aktív okostelefon-felhasználók biztosan rendelkezünk egynél több közösségi média alkalmazás androidos okostelefonon. Nos, ez meglehetősen ésszerű, de gondolja át, hány mobil adatcsomag fogyna el, ha az összes közösségi média alkalmazás egyszerre lenne aktív.

Nem csak, hogy a telepített közösségi média alkalmazások egy része alkalmazásnak minősül szívjon fel sok mobil adatcsomagot. Ennek oka, hogy mindkét alkalmazásban a feltöltött kép jelenik meg meglehetősen nagy méretben. Nem beszélve arról, hogy ha számos online játékot telepít, akkor továbbra is az online játékokat futtatja háttértermészetesen idővel a mobil adatcsomagod tovább fog folyni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. Megoldások

Továbbá valaki biztosan kíváncsi, hogyan kell pontosan megoldani a megoldást az számít? Valójában a megoldás egyszerű.

  • Először ideiglenesen letilthatja a háttérben futó különféle alkalmazásokat, miközben nem használja a mobil adatcsomagját, különösen a böngészőalkalmazásokat, az online játékokat és néhány közösségi médiát.

  • Másodszor megteheti állítsa vissza az APN-beállításokat. Az APN-beállítások visszaállításához meg kell nyitnia Beállítások először az okostelefon eszközét.

  • Ezután ebben a Beállításokban válassza a lehetőséget Több megjeleníteni Vezeték nélküli és hálózati beállítások.
  • Válassza ki a kívánt lehetőséget a Vezeték nélküli és hálózati beállítások részben Mobilhálózat a mobilinternet-kapcsolat beállításainak oldalának megjelenítéséhez.
  • Ezután válasszon ki egy szakaszt Hozzáférési pontok neve (APN) hogy elérje a listát Hozzáférési pont hogy használod.
  • Miután megjelenik az Ön által használt hozzáférési pontok listája, Ön az nincs szükség az Access Point cseréjére Mi. De elég vagy hozzáférési beállítások a képernyő jobb felső sarkában, és válassza a lehetőséget Visszaállítás alapértelmezettre.

Nos, ennyi volt az oka annak, hogy az adatcsomagok tovább csökkennek annak ellenére, hogy nem használják aktívan és Hogyan lehet kijavítani. Remélhetőleg hasznos és sok szerencsét. Az ApkVenue üzenete ezúttal az, ha meg akarja menteni az adatcsomagját, vagy azt szeretné, hogy az adatcsomag ne fogyjon el gyorsan, ne telepítsen túl sok olyan alkalmazást, amelyhez folyamatos internetkapcsolat szükséges.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found