Van gyerekkori fotód? csak beolvasni ezzel az android alkalmazással

Van olyan fizikai fotód, amelyet meg szeretnél osztani a közösségi médiában? Csak használja az Android alkalmazást a fényképek beolvasásához!

Amikor a digitális fényképezőgépek és a kamerákkal ellátott mobiltelefonok még nem voltak népszerűek, akkor is fizikai formában nyomtattunk fényképeket, amelyeket analóg kamerákból készítettünk, vagy ahogy a régi tustel nevezte. Mindenki elmenti a képeket az albumba, és alkalmanként megnézi az albumokat, hogy felidézzenek.

De mi van, ha online szeretnénk megosztani ezeket a pillanatokat barátainkkal? Talán valaki azzal válaszolt, hogy okostelefonnal lefényképezte az albumot. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem a helyes válasz, mert a fényképek minősége nem lesz optimális. Is Android-alkalmazás fotó beolvasáshoz amely fizikai fotóit digitális fényképpé varázsolja.

  • Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen beolvasni a dokumentumokat szöveggé Android-on
  • A vírusok víruskeresése és felszámolása víruskereső nélkül
  • Szeretne Photoshop-mester lenni? Használja ezt a színes lapolvasó modult!

Android alkalmazás fizikai fényképek digitális beolvasására

Nyilvánvalóan a megoldás, ha meg szeretné osztani a régi fényképalbum pillanatait, az a fénykép beolvasása a Google Play Android-alkalmazásán keresztül. A sok fényképolvasó alkalmazás közül ez az 5 Android-alkalmazás a fényképek beolvasásához legjobb JalanTikus szerint.

1. Photomyne

Talán kevesen hallottak erről az egyetlen alkalmazásról, de valójában ez az alkalmazás az egyik legjobb fotószkenner az Android számára. Több fényképet is beolvashat egyszerre Photomyne. Remek dolog, hogy ez az alkalmazás rendelkezik az intelligenciával, amely képes az alkalmazás hasonlóságainak megfelelően több mappába szétválasztani a fotókat.

Photomyne Ltd. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

2. CamScanner

A dokumentumok beolvasására alkalmas alkalmazáson kívül közismert CamScanner kiderült, hogy a fotók beolvasására is van funkciója, tudod. Ezen kívül szerkesztheti azokat a fényképeket is, amelyeket közvetlenül erről az alkalmazásról szkennelt be. Egyébként ezzel az alkalmazással mindenféle dokumentumot, levelet, sőt fényképet is beolvashat.

Apps Photo & Imaging IntSig Information Co., Ltd. LETÖLTÉS

3. Fotó szkenner

Ez a BlitzInteractive alkalmazás egy olyan szkenner alkalmazás, amelyet nem lehet lebecsülni. Látod, Photo Scanner magában számos további jó funkcióval rendelkezik, például szerkesztéssel és megosztással, amelyeket közvetlenül az alkalmazásból tehet meg. Nos, annak ellenére, hogy ennek az alkalmazásnak a felülete nem igazán jó, na.

BlitzInteractive Productivity Apps LETÖLTÉS

4. Google PhotoScan

Soha ne hagyja ki, a Google bemutat egy olyan alkalmazást is, amellyel fényképeket szkennelhet közvetlenül az okostelefonjára. Mondhatni, alkalmazások PhotoScan Ez a legjobb keresési alkalmazás a Google Playen, mert a vizsgálati eredmények nagyon maximálisan néznek ki. Ez az alkalmazás felismeri a fénykép szögeit, perspektíváit, és automatikusan elforgatja a képeket.

A Google Inc. Fotó- és képalkotó alkalmazásai LETÖLTÉS

5. Adobe Scan

Az Adobe ismét mobilalkalmazást hozott létre, és ezúttal a fizikai fényképek digitálisra szkennelésére szolgáló alkalmazás Adobe Scan. A legjobb dolog az, hogy ez az alkalmazás lehetővé teszi a fényképek beolvasását, és könnyedén csatlakozhat más Adobe alkalmazásokhoz, például a Photoshophoz, az Illustratorhoz és másokhoz.

Alkalmazások produktivitása Adobe Systems Inc LETÖLTÉS

Ez 5 Android alkalmazás fotó beolvasáshoz a JalanTikus legjobb verziója, amelyet érdemes kipróbálni. Habár Google PhotoScan a fotószkennelő alkalmazások bajnoka, de érdemes más alkalmazásokat is kipróbálnia. Ha igen, akkor a megjegyzések oszlopba írhatja, melyik alkalmazás a kedvenc.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found