hogyan lehet vírusirtó nélkül beolvasni és felszámolni a vírusokat a számítógépen

Éber! Az internetes vírus- és trójai támadások megőrülnek. A víruskereső szoftver nélküli víruskeresést a következőképpen végezheti el. (Online módszer)

Most vírus és trójai támadások napról napra növekszik. Természetesen, ha korábban a vírus terjedése általában bármely számítógéphez csatlakoztatott vaku segítségével történt. Most a vírus széles körben terjed az interneten, főleg a fájljainkból Letöltés.

Telepítenünk kell a víruskereső szoftvereket, különösen azok számára, akik szeretnek fájlokat letölteni az interneten keresztül. Ha azonban a víruskereső nem eredeti, más néven kalóz, az hazugság. Ezért az ApkVenue-nak van egy alternatív megoldása, nevezetesen a vírusok online vizsgálata.

  • 10 jel, ha számítógépét vírusok és rosszindulatú programok fertőzik meg!
  • 10 legjobb Android víruskereső alkalmazás 2016

Fájlok, URL-ek és az internet víruskereső nélküli vizsgálata

A legtöbb ember gyakran tölti le szoftver nem hivatalos a szolgáltató webhelyéről szoftver harmadik fél. A probléma az, hogy a szoftvert esetleg vírus fertőzte meg. Ezért meg kell tennünk szkennelés vírus, mielőtt úgy dönt, hogy letölti.

A TechViral jelentése az egyik legjobb webalkalmazás VirusTotal.com, Tudsz fájlok beolvasása, URL-ek, sőt weboldalak is. A VirusTotal egy spanyol Hispasec Sistemas biztonsági vállalat által létrehozott weboldal, amelyet 2004 júniusában indítottak el, és amelyet a Google Inc. Itt vannak a lépések.

  • Nyisd ki www.virustotal.com kedvenc böngészőjéből.
  • Három lehetőség van, lehet letapogatásfájlokat azáltal, hogyfeltölteni a VirusTotalra a maximális méretben 128 MB. Ha csak a fájl letöltését tervezi, akkor használja URL és weboldal.
  • Például az ApkVenue egy adott URL-t vagy egy teljes webhelyet akar beolvasni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek-e káros vírusok és trójaiak. Írja be az URL-t és kattintsonBeolvasni!
  • Akkor a VirusTotal megteszi szkennelés. Várjon néhány percet, és azonnal hozza ki az eredményeket.
  • Ezzel pontosan tudja, hogy mire megyünk Letöltés teljesen biztonságos vagy sem.

Bármit beolvashat, például ha Ön Blogger. Szkennelheti a WordPress vagy a Blogspot témát, mielőtt települne rá blog Önnek, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a téma mentes-e káros vírusoktól és trójaiaktól. Különösen azok számára, akik nem használnak víruskeresőt a laptopján, nagyon ajánlott víruskeresőt használni online ez. Ennek oka, hogy a vírus hivatalos oldalakról származhat, nem beszélve a kalóz webhelyekről. Sok szerencsét!