6 legjobb android vr videolejátszó alkalmazás

Ha szereted látni a VR videókat, 6 legjobb VR videolejátszó alkalmazással rendelkezünk az Android számára. Gyere és nézd meg az értékeléseket!

Bizonyára az utóbbi időben gyakran hallja a VR kifejezést. Még a barátai is gyakran meghívnak VR-videók megtekintésére vagy VR-játékok lejátszására. Korábban JalanTikus megbeszélte, mi is a VR, és milyen okostelefonok támogatják a VR headseteket.

A virtuális valóság (VR) olyan technológiaként értelmezhető, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek egy számítógép által szimulált környezettel (számítógéppel szimulált környezet), de valójában az utánzott környezet csak a képzeletben van. Nos, ha nagyon szeret VR videókat nézni, itt az ApkVenue biztosítja a 6 legjobb VR Video Player Android-alkalmazást. Gyere, nézd meg az értékeléseket!

 • 5 VR (virtuális valóság) fejhallgató utcai áron, ötcsillagos minőségben
 • Azon 145+ okostelefon listája, amelyek támogatják a VR (virtuális valóság) fejhallgatókat
 • Készen áll a játék PC-je a VR-re? Lásd a Patkányok receptje közgyűlést!

A legjobb VR Video Player Android-alkalmazás

1. A VaR VR videólejátszója

Ezt a VR Video Player alkalmazást fejlesztő Breakdown Games után. A VaR VR videólejátszója 3D vagy VR videók megtekintésére szolgál, miközben lenyűgöző élményt nyújt a VR videók megtekintésekor. A VaR VR Video Player néhány kiváló tulajdonságai:

 • Gyors fejkövetési válasz, így érezni fogja, hogy valóban benne van a filmben.
 • Ellenőrizze az összes kijelzőparamétert, például a szemfoltot, az objektív korrekcióját, zoomolás, fényerő, telítettség, kontraszt vagy videopozíció keresése.
 • Támogatja az összes módot, beleértve egymás mellett, halmozott, 180 és 360 sztereoszkópikus, 180 vagy 360 panorámaképeket, és természetesen a normál videókat is.
 • A böngészőben az alkalmazás megjelenik indexkép videó.
 • Lejátszhat bármilyen formátumú videókat, beleértve a full HD MP4 formátumú videókat is.
 • Megjeleníthet feliratok.
 • Lejátszhat videót LAN vagy HTTP hálózaton keresztül.
 • Visszaállíthatja a beállításokat.
 • Mód Statikus és Úszó olyan videókhoz, amelyek nem gömbölyű.

Ezen előnyök sokaságával helyénvaló, ha értékelés VR Video Player alkalmazás az Android VaR VR Video Player alkalmazásához értékelés 4.2 az Android Play Áruházban.

Alkalmazás-illesztőprogramok és okostelefonok meghibásodás utáni játékok LETÖLTÉS

2. VR mozi

Alkalmazás VR mozi ezt készítette fejlesztő Fibrum. Ez a VR mozi olyan VR videomegtekintési élményt kínál, mint az exkluzív nézés mozifilm. Az előző VR Video Player Android-alkalmazással ellentétben, ha csatlakozik egy internetes hálózathoz, akkor online megtekintheti az általuk nyújtott VR-videokészletet. online. A VR Cinema alkalmazás előnye az egyszerű megjelenés támogatás bármilyen videoformátummal. Ez az alkalmazás keresni értékelés 3.6 az Android Play Áruházban.

Mobius Networks Video & Audio Apps LETÖLTÉS

3. VR Player INGYEN

Alkalmazás VR Player INGYEN készítette fejlesztő SpherePlay. A VR Player FREE-nak számos előnye van, többek között több háttérbeállítást is választhat, amikor VR-videókat néz repülőgép (lapos háttér), gömb (labda háttér), kupola (kupola háttér), teljes kupola (teljes kupola háttér), kocka (kocka háttér), és henger (cső háttér).

Ezenkívül a videók megtekintésekor kiválaszthatja a formátumot is. A választható formátumok a következők: 2D, 3D egymás mellett, és 3D felett / alatt. Sajnos, ha csatlakozik az internethez, akkor bosszantó hirdetéseket fog látni, amikor VR-videókat néz. Ez a VR Player INGYENES alkalmazás megkapja értékelés 3.7 az Android Play Áruházban.

Apps Drivers & Smartphone InstaVR LETÖLTÉS

4. VR mozi kartonhoz

Alkalmazás VR mozi kartonhoz ezt készítette fejlesztő Mobius Networks. A VR Cinema for Cardboard bármilyen VR videót MP4 formátumban tesz lejátszási módba osztott képernyős és nagyon jól kombinálható fejhallgató VR tetszik Google Cardboard, OpenDive, Homidostb.

Ezenkívül a VR Video Player Android egyedülálló tulajdonsága, hogy az okostelefon elülső kamerájával VR kamerává válhat. Hűvös, igaz! De ne próbálja használni, amikor autóval vezet, veszélyes lehet. Mint ez a lány, aki megőrült a VR-től. De sajnos az ingyenes verzió csak bizonyos formátumú videókat képes lejátszani, és nem zoomolás videóra. A VR Cinema for Cardboard alkalmazás megkapja értékelés 3.8 az Android Play Áruházban.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS

5. Samsung VR

Fejlesztő A Samsung Electronics America hozza Samsung VR ami sajnos csak a Samsung okostelefonokra vonatkozik. Természetesen, mert mi teszi a Samsung hivatalos gyártójává. A Samsung VR egy 360 ° -os videolejátszó Android-alkalmazás.

Ha csatlakozik az internethez, azonnal feltölthet, megkereshet, kereshet, letölthet és lejátszhat 360 ° -os videókat, ha még nincs Samsung Gear VR. Ez a Samsung VR alkalmazás megkapja értékelés 4.1 az Android Play Áruházban.

6. AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS

Fejlesztő Az InstaVR fejlődik AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS amely ingyenesen letölthető. Bár az ingyenes AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS-nek számos előnye van, többek között a lejátszandó videó időtartama nincs korlátozva, jellemzői meglehetősen teljesek, használható fejhallgató VR Google Cardboard vagy más márkák.

Az AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS jellemzői:

 • Automatikus képernyőméret-korrekció.
 • Beállítások karton automatikusan illeszkedik a képernyő méretéhez.
 • Automatikusan lejátssza a videót például a fájlnevéről példa_180_sbs.mp4. Ezután a videó móddal lesz lejátszva egymás mellett 180.
 • Forgásgyilkos mód a fej helyzetének követésére.
 • Tiszta giroszkóp mód hozzáadva a vágányfej helyzetéhez.

Ezekkel az előnyökkel a VR Video Player Android AAA VR Cinema Cardboard 3D SBS alkalmazás kap értékelés 4.0 az Android Play Áruházban.

Ezek a [6 legjobb VR Video Player Android-alkalmazás] (// jalantikus.com/tips/vr-video-player-android- best /), amelyeket egyesével megbeszélt. Tehát, hogy a lehető legnagyobb élményt nyújtsa VR videók megtekintésével ezzel az Android VR Video Player alkalmazással, és természetesen VR okostelefon használatával, a legjobb VR headsetet is használnia kell. Élvezze a VR videók megtekintését! Iratkozz fel ez a cikk igen frissítés legújabb!