15 legjobb és legkeresettebb pokemon játék a világon (frissítés 2020)

Aggódik a Pikachu karakter miatt? Itt próbáld meg lejátszani a 2020-ban a legjobban és legjobban eladott Pokemon játékok listáját Android telefonokhoz és Nintendo konzolokhoz (GB, GBA, NDS, 3DS).

Amikor arról beszélünk Pokemon, mi jutott eszedbe először? Pikachu, anime, manga, esetleg játékokról?

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue áttekint egy számot legjobb Pokemon játék amelyet mind a Nintendo konzolon, mind a okostelefon Android ma, banda.

A tényeket is franchise Pokemon jelenleg a második helyen áll franchise a világon a legkeresettebb, Mario Bros. vezetésével. Nagyon jó!

Ajánlott legjobb Pokemon játékok Android és Nintendo mobiltelefonokhoz

Mint fent említettük, az ApkVenue számos ajánlást fog áttekinteni a legújabb és legjobb Pokemon Android-játékokról, amelyeket az eszközén játszhat okostelefon.

Vannak ajánlások a legnépszerűbb Pokemon játékok számára is, amelyek kifejezetten a Nintendo játékkonzolokon találhatók, például a Game Boy, a Game Boy Advance (GBA), a Nintendo DS (NDS) számára.

Az Android 2020 legújabb és legjobb Pokemon játékainak listája

Amellett, hogy a Pokemon kizárólag a Nintendo konzolon ismert, a játékok biztosításával is elkezdett terjeszkedni Mobil amely elérhető Android és iOS eszközökön.

1. Pokemon mesterek

Fotóforrás: theverge.com

Először vannak játékok Pokemon Masters által kifejlesztett fejlesztő A DeNA és világszerte először 2019. augusztus 29-én jelent meg Android és iOS eszközökön.

Ebben a legjobb Pokemon játékban játszhatod karakteredet Pikachuval. Vannak karakterek is edző mások pedig aláírással ellátott Pokemonjukkal, például Misty a Staryu-val vagy Brock az Onix-szal.

Kezdődjön a játékműfajszerepjáték (RPG) 3 vs 3 mérkőzés formátumban van, és ezzel befejezi az ellenség HP-jét készségek Pokemon, ami van, banda.

RészletPokemon Masters
FejlesztőDeNA Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret82 MB (a játékon belüli adatokat nem tartalmazza)
Letöltés5.000.000+
Értékelés4.2/5.0 (A Google Play)
RPG játékok DeNA Co., Ltd. Manga Box LETÖLTÉS

2. Pokemon GO

Fotóforrás: theverge.com

Átlátszó 100 millió letöltés a Google Playről, mondhatni Pokemon GO hogy a legkelendőbb online Pokemon Android játék legyen.

A Pokemon GO azért is elég interaktív, mert ez a játék elemeket ötvöz Kibővített valóság (AR) annak érdekében, hogy egyesíteni tudja a virtuális világot a való élettel.

Itt kell felfedezned Pokemon megszerzését is PokeStop, harcolni az étlapon Tornacsata.

RészletPokemon GO
FejlesztőNiantic, Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret98 MB (a játékon belüli adatokat nem tartalmazza)
Letöltés100.000.000+
Értékelés4.2/5.0 (A Google Play)

Töltse le a Pokemon GO-t innen: A Google Play

Egyéb Pokemon Android-játékok ...

3. Pokemon TCG Online

Fotó forrása: softonic.com

A konzolos és anime játékok mellett a Pokemon adaptációt is kapott alias kártyajáték formájában kereskedési kártyajáték (TCG).

Azok számára, akik lusták összegyűjteni a fizikai kártyákat, Ön is játszhat Pokemon TCG Online melyiket játszhatod kereskedelmi kártya olyan módon online más játékosokkal.

Ebben a legjobb Pokemon játékban vásárlással gyűjthet kártyákat gyorsító, beállít fedélzet, és hívja ki a többi játékost, hogy nyereményeket szerezzenek.

RészletPokemon TCG Online
FejlesztőA Pokemon Company International
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret69 MB (a játékon belüli adatokat nem tartalmazza)
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.1/5.0 (A Google Play)
Dire Wolf Digital LLC Kártyajátékok LETÖLTÉS

4. Pokemon párbaj

Fotóforrás: pokemon.com

Aztán ott van Pokemon párbaj Kinek van játékmenet hasonlóan a jávai sakkhoz, ahol gyalogokat használhat, utakon haladhat és megtámadhatja az ellenfél gyalogjait.

Pokemon Párbaj, amelyet Jaka tett a játékbaműfaj ehhez a stratégiához építenie kell fedélzet a legerősebb, hogy minden ellenséget könnyedén végezzen. Szép!

RészletPokemon párbaj
FejlesztőA Pokemon Társaság
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret81 MB (a játékon belüli adatokat nem tartalmazza)
Letöltés10.000.000+
Értékelés3.9/5.0 (A Google Play)

Töltse le a Pokemon párbajt itt:

A Pokemon Company stratégiai játékok LETÖLTÉS

5. Pokemon Shuffle Mobile

Fotóforrás: pokemon.com

Szeretne Pokemon játékokat játszani, amelyekre nincs szükség gondolkodásra, és lazán játszhatók, bandák?

Vannak még Pokemon Shuffle Mobile ami a Candy Crush-hoz hasonló kirakós játék. A különbség itt az, hogy Pokemon ikonokat használ, mint például Pikachu, Bulbasaur, Charmander és mások.

Az Androidon a legjobb Pokemon játék alkalmasabb a gyermekek játékára.

RészletPokemon Shuffle Mobile
FejlesztőA Pokemon Társaság
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret74 MB (a játékon belüli adatokat nem tartalmazza)
Letöltés10.000.000+
Értékelés4.5/5.0 (A Google Play)
Játékok letöltése

A legkeresettebb Nintendo Pokemon játékok listája 2020-ig

Van néhány a legkeresettebb Pokemon Nintendo játék, fantasztikus összértékesítéssel, amelyet nem szabad kihagynia. Különösen a Pokemon számára kockafej, tényleg köteles ezt játszani!

1. Pokemon piros / zöld / kék - 31,38 millió példány

Fotó forrása: gloomwire.com

Első sorozatként Pokemon piros / zöld / kék fantasztikus jövedelmet generálhat azáltal, hogy eladást tesz ki 31,38 millió példány.

A Game Boy konzol számára kiadott játék továbbra is fekete-fehér színformátumot használ. Ennek ellenére ez a játék még mindig addiktív, különösen, ha bármikor és bárhol játszható.

2. Pokemon arany / ezüst - 23,1 millió példány

Fotóforrás: usgamer.com

Folytatva a sikert, a második sorozat mégpedig Pokemon arany / ezüst is eladások akár 23,10 millió példány a világ körül.

Ebben a legjobb Pokemon játékban több mint 100 Pokemon is elkapható, köztük néhány legendás Pokemon, például Ho-oh és Lugia.

Megjelent a Pokemon Gold / Silver a Game Boy Color (GBC) konzolhoz, 8 bites színes grafikával.

Egyéb legjobban fogyó Pokemon játékok ...

3. Pokemon gyémánt / gyöngy - 17,67 millió példány

Fotó forrása: gamesradar.com

Pokemon Gyémánt / Gyöngy az első Pokemon NDS játék, amelyet ekkor adtak ki, és olyan funkciókkal bővítette a konzol érintőképernyőjének maximalizálását.

Korábban a Pokemon cseréjéhez kábelt kellett használnia, ebben a verzióban kihasználhatja a funkció előnyeit WiFi kapcsolat az NDS-en, tudod.

Világszerte a Pokemon Diamond / Pearl akár 17,67 millió példány.

4. Pokemon X / Y - 16,37 millió példány

Fotóforrás: youtube.com

A Nintendo 3DS konzolra érkezve Pokemon X / Y Lenyűgözze a rajongókat azzal, hogy gyönyörű sokszögű 3D-s grafikákat hoz e játéksorozatba.

Ezekkel a funkciókkal a Pokemon X / Y játék akár 500 000 dollárt keres 16,37 millió példány értékesítés, banda.

Az elődtől eltérően a legjobb Pokemon játék testreszabási funkciókat tartalmaz avatar bonyolultabb. Tehát beállíthatja a karaktert edző ahogy tetszik neked!

5. Pokemon Ruby / Zafír - 16,22 millió példány

Fotó forrása: hardcoregamer.com

A Pokemon ezen harmadik generációja a konzolok számára készült hordozható GameBoy Advance (GBA) címmel Pokemon Ruby / Zafír.

A Pokemon GBA játék a mechanizmusok jelenléte szempontjából hangsúlyosabb a színesebb grafika szempontjából Kettős csata ami izgalmasabb.

A Pokemon Ruby / Sapphire szintén el tudta érni az eladásokat 16,22 millió példány, tudod.

6. Pokemon Nap / Hold - 16,14 millió példány

Fotó forrása: metro.co.uk

20 éves elismerés formájában franchise Pokemon megszületik, Pokemon Nap / Hold elég ahhoz, hogy jelentős változásokat hajtson végre ebben a legjobb Pokemon játékban.

Legalább három jellemző van, amelyek a legfontosabbak, nevezetesen Csata stílus, Battle Royale, és Z-mozog különleges támadást intézni, amikor a Pokemon lelke összeolvad önnel.

A Pokemon Sun / Moon is eladást kapott 16,14 millió példány randizni.

7. Pokemon fekete / fehér - 15,64 millió példány

Fotóforrás: noobfeed.com

Megérkezett a folytatás a következő legjobban eladott Pokemon játékhoz Pokemon fekete / fehér amelyet 2010-ben adtak ki.

Sajnos a Nintendo DS konzol számára a legjobb Pokemon játék nem tudta legyőzni az előző sorozatot azzal, hogy csak eladásokat szerzett 15,64 millió példány.

Valójában nem sok változtatás történt grafikusan. Van azonban játékmenet új, ahol van egy rendszer Rotációs csata hogy képesek legyél cserélni Pokemont, miközben harcolsz.

8. Pokemon Yellow: Special Pikachu Edition - 14,64 millió példány

Fotóforrás: youtube.com

A sorozat premierjével együtt külön kiadások is megjelennek Pokemon Yellow: Special Pikachu Edition amelyet sikeresen eladtak 14,64 millió példány.

Ban ben játékmenet, ez a játék megegyezik a GameBoy konzol Pokemon Red / Green / Blue sorozatával.

A különbség itt az, hogy Pokemont kap indító, vagyis Pikachu. Ez a legkeresettebb Pokemon játék tökéletes az Ön számára rajongó Ez az imádnivaló elektromos típusú Pokemon.

9. Pokemon Omega rubin / alfa zafír - 14,17 millió példány

Fotó forrása: sharkpuppet.com

Aztán ott van Pokemon Omega rubin / alfa zafír amely egy kiadás remake amely már elérhető a Nintendo 3DS konzolon, és sikeresen értékesítette 14,17 millió példány.

Az előd sorozattal ellentétben, a grafika növekedése mellett számos új funkció is jelen van, mint pl Mega Evolution, tudod. Nagyon jó!

10. Pokemon szív arany / lélek ezüst - 12,72 millió példány

Fotó forrása: destructoid.com

Ugyanaz, mint korábban, Pokemon szív arany / lélek ezüst amely egyben a verzió is remake amely a Nintendo DS (NDS) konzolhoz van jelen.

Ez a legjobb Pokemon játék alkalmas nosztalgiára régi iskolai játékokban, amelyek korábban 8 bites grafikát használtak.

Ahol ebben a verzióban jobb grafikát és kiváló funkciókat használt érintőkijelző amelyet sikeresen eladtak 12,72 millió példány.

Videó: Illuminátus elemeket tartalmazó játékok, Pokemon is benne van?

Nos, ez egy áttekintés az Android telefonok legjobb Pokemon játékairól és a Nintendo konzol minden idők legkelendőbb játékairól.

Tehát a fenti játékok közül melyik Pokemon játék a kedvenced? Ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzésekben!

Olvassa el a cikkeket is Pokemon vagy más érdekes cikkeket a Em Yopik Rifai


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found