hogyan lehet kék pipát szerezni az Instagramon

A kék pipa megszerzése az Instagram-on rövid és egyszerű. Az igazolt IG-fióknak számos előnye lehet!

Tehát a hitelesített fiók az Instagram felhasználók álma lehet. De, már tudod, hogyan lehet kék kullancsokat szerezni az Instagramon korábban?

Kék pipával biztos, hogy az IG-fiókjával könnyebb lesz új követőket szerezni. Ez azért van, mert egy ellenőrzött előjel azt jelenti, hogy a fiókja meg van győződve arról, hogy biztos, hogy nem botról van szó.

Mint tudjuk, a kék pipa az Instagram által kiadott hivatalos állapot, amellyel igazolták fiókját.

Valójában a kék pipa megszerzése az Instagramon nem annyira bonyolult, mint gondolnád. Ennek oka, hogy ezt a szolgáltatást az Instagram alkalmazásból teheti meg.

Csak azoknak a követelményeknek kell megfelelnie, amelyekre jól fel kell készülnie. Annak érdekében, hogy az Instagram megítélje, hogy fiókja méltó egy ellenőrző jelvényhez.

Íme néhány dolog, amire számos módon oda kell figyelnie, hogy kék kullancsokat szerezzen az Instagram közösségi médiában.

Mi az a kék kullancs az Instagram-on?

A kék pipa vagy ellenőrző jelvény olyan szimbólum, amely segít az Instagram-felhasználóknak könnyen megtalálni a közszereplőket, Instagram-hírességeket (hírességeket) és a hivatalos márkákat.

A kék jelvény a nevünktől jobbra jelenik meg. Ennek a jelvénynek a jelenléte arra utal Az Instagram felülvizsgálta a fiókunkat, és érdemesnek tekintik hogy megszerezzen egy ellenőrző jelvényt.

Ezzel a kitűzővel a felhasználók tudhatják, melyik fiók valódi és melyik hamis hogy más Instagram-felhasználókat ne tévesszenek meg.

Annak ellenére, hogy egyszerű jelnek tűnik, ennek a kék pipának létfontosságú funkciója van az Instagram-felhasználók bizalmának növelésében az Ön által használt fiókban.

Ezért annak ellenére, hogy több feltételnek is teljesülnie kell, tudnia kell, hogyan szerezhet kék ellenőrző listát az Instagram-on, hogy megbízhatóbb legyen.

A kék kullancsok megszerzésének követelményei az Instagram-on

A hivatalos Instagram webhelyről elindítva számos követelménynek kell megfelelnie ahhoz, hogy elkezdhesse gyakorolni, hogyan lehet kék pipát szerezni az Instagramon.

Ezeket a követelményeket az Instagram figyelembe veszi az ellenőrző jelvény megadásakor. Legalább négy követelményt támaszt az Instagram:

 1. Hiteles: A regisztrált fióknak valóban valódi személyt, vállalkozást vagy más entitást kell képviselnie.

 2. Egyedi: A regisztrált számlának egyedileg kell képviselnie a személyt vagy a vállalkozást. Mit jelent? Személyenként vagy vállalkozásonként csak egy fiók ellenőrizhető. Vannak azonban banda kivételek bizonyos nyelvek esetében.

 3. teljes: A regisztrált fióknak rendelkeznie kell életrajzzal, profilfotóval és legalább egy bejegyzéssel. Ettől eltekintve a fiókja kötelező nyilvános és nem szabad magán.

 4. Híres: Ahhoz, hogy jóváhagyják ezt a kék csekket, fiókját közismert fióknak kell minősíteni.

Bár az összegre vonatkozóan nincs külön korlátozás követői biztosan van még követői amivel rendelkezik, annál nagyobb az esélye a fiókjának ellenőrzésére.

Ez a követelmény fontos, hogy megértse, mielőtt alkalmazza, hogyan lehet kék pipát szerezni az IG-n. Annak érdekében, hogy jóval a benyújtási folyamat előtt elkészíthesse fiókját.

Hogyan lehet kék pipát szerezni az Instagramon

Miután tudta, milyen követelményekre van szükség. Ideje belemenni az ellenőrző jelvény igénylésének lépéseibe.

Számos lépés vagy mód van arra, hogy kék pipát szerezzen az Instagramon, és itt további információk találhatók.

 1. Írja be az igazolni kívánt fiók profilját.
 1. Nyomja meg a jobb felső sarokban található hármas vonal ikont, válassza ki Beállítások.
 1. Válassza a menüt Számla.
 1. Válassza a menüt Kérjen ellenőrzést.
 1. Az Instagram felkéri Önt, hogy töltsön ki néhány adatot, például nevét és személyi igazolványának fényképét (KTP, SIM, útlevél) annak igazolására, hogy valóban Ön a fiók tulajdonosa.

Ügyeljen arra, hogy teljesen és őszintén töltse ki az összes szükséges információt az Instagram-profilról.

Az Instagram ellenőrzési kérelem benyújtását követően elvégzi a felülvizsgálati folyamatot, és az elküldött adatokat ellenőrzik, hogy megfelelnek-e a mező információinak.

Egyéb felhasználási feltételek az Instagram Blue Tick

Miután az Instagram felülvizsgálta a fiókját, Ön néhány nappal később értesítést kap.

Ha a jelentkezését elutasítják, ez azt jelenti, hogy vannak olyan feltételek, amelyek nem teljesülnek. 30 nap múlva jelentkezhet újra.

Ha működik, akkor emlékeznie kell erre Az Instagram fenntartja a jogot, hogy visszavonja az ellenőrző jelvényt ha az alábbi három dolog egyikét hajtja végre:

 1. Hirdessen, továbbítson vagy értékesítsen ellenőrző jelvényeket.

 2. Használja a profilkép, életrajz vagy név részt más szolgáltatások népszerűsítéséhez.

 3. Megpróbálta harmadik félen keresztül ellenőrizni a fiókot.

Ügyeljen arra, hogy mindig kövesse az Instagram által alkalmazott irányelveket, hogy ne távolítsa el a fiókjában található kék pipát.

Ha az Instagram szabálytalanságot észlel és eltávolítja a kék pipát, akkor nehezebb elfogadni, hogy miként szerezhet kék pipát az Instagramon.

Ott van hogyan szerezhet kék ellenőrzőlistát az Instagram-on amelyet akkor gyakorolhat, hogy fiókja még megbízhatóbb legyen.

Mindaddig, amíg megfelel az Instagram követelményeinek és helyesen követi a lépéseket. Nézze meg, hogyan kell kezelni a következő Instagram-fiókot, amely nem tud bejelentkezni:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk mindannyiótok számára hasznosak lesznek, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Instagram vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana