10 webhely ingyenes fizetős külföldi tévéműsorok megtekintésére

Most az összes jó filmet vagy tévésorozatot bárhol megnézheti, csak az interneten keresztül. Nos, itt van egy lista azokról a webhelyekről, amelyek segítségével megtalálhatja és akár meg is nézheti az élő tévéadásokat külföldön.

Szeretsz órákon át tévésorozatokat nézni? És unatkozik néha, ha ** a filmkészlete elfogy? Ezután kérd meg a barátodtól a filmajánlatot, de sajnos a barátodnak ** nincs ajánlása több van hátra. Ne aggódj! Az ApkVenue ezúttal a kb 10 webhely a tévéműsorok megtalálásához amelyet legközelebb megnézhetünk, amely gyorsan megszabadul az unalmától.

Ban ben digitális korszak minden modern, olyan sok van weboldal és alkalmazások folyam amely lehetővé teszi a helyi és a tengerentúli televíziós közvetítések megtekintését kedvenc szerkentyűje. Most bárhol megnézheti az összes jó filmet vagy tévésorozatot az interneten keresztül. Nos, itt van egy lista azokról a webhelyekről, amelyek segítségével megtalálhatja és akár meg is nézheti az élő tévéadásokat külföldön.

  • Így nézhet meg filmeket a Netflix-en internetkapcsolat nélkül
  • Nincs internet Nincs gond! Itt van a 10 legjobb offline Android-alkalmazás 2016-ban

10 fizetett tévéműsor külföldön történő ingyenes nézése

1. Keselyű streaming útmutatója

Szórakoztató oldal Keselyű, van egy olyan oldal, amelyet kifejezetten filmek streamingjéhez hoznak létre. És nem kevés oldalt készítenek tévésorozatokhoz. A benyomások a Netfilx-ből származnak, Amazon Prime, Hulu, HBO Go és Showtime, kapsz néhány remek filmes ajánlást, amelyek jelenleg sugároznak élő.

Amikor megnyitja a streaming oldalt a Vulture weben, különféle filmeket talál, amelyeket jelenleg élőben sugároz. Hajózik egér mutató A ** Legjobb tévéműsorok ... ** oldalra kattintva megtekintheti a legjobb itt megtekinthető filmek listáját. A ** Az összes aktuális kedvenc megtekintése ** szakasz olyan cikkeket tartalmaz, amelyek röviden áttekintik az ajánlott filmek különféle listáit, amelyeket esetleg megnézhet.

2. TasteDive

Ban ben TasteDive mindent a lehető legegyszerűbben tartanak. Talán olyat nézett meg, ami tetszik, majd valami mást szeretne megnézni, ami hasonló volt a korábbihoz. Tehát kérdezd meg a TasteDive-t, és meg is fogod azonnal megkapta a választ.

Itt könnyen megtalálhatja a kívánt műsorokat. Kijelző a rács Mozgó filmajánlások segítenek megtalálni azt, ami tetszik. Kattintson az ajánlott filmek egyikére ott jelenik meg, hogy lássa a leírást és a pótkocsi a film.

Ettől eltekintve a TasteDive is megvan a saját közössége, amellyel láthatja, hogy hány mint vagy ellenszenv ajánlott filmekhez. Ez a weboldal vitathatatlanul teljes, amellett, hogy filmajánlatok után kutathat, hasonló szolgáltatást is használhat könyveket, zenét keres, valamint játékok.

3. ReelGood

Azok számára, akik inkább online néznek tévéműsorokat, ReelGood az oldal az Ön számára. Amikor először regisztrál ezen a webhelyen, a rendszer felkéri, hogy válasszon a kívánt szolgáltatások közül Iratkozz fel, as Netflix, Amazon, Hulu, és mások. Ezt követően esemény-ajánlásokat kap az előfizetett szolgáltatások alapján. De sajnos te csak ajánlásokat fog kapni abból, amire előfizet.

Megnézheti népszerű tévésorozatok és új tévésorozat a korábban kiválasztott forrásban. Minden sorozat megjelenik IMDB minősítés amikor az egérmutatót fölé viszi, és rákattintva megtekintheti az előzetest, vagy néha akár az első részt is, ha az ingyenes.

A ReelGood csatlakozik Trak.TV jegyzeteket készíteni a különböző platformokon látottakról és tetszettekről. Itt az is lehetséges műfaj szerinti keresés, ezen kívül számos megjelenítési lista is létezik legjobbnak értékelt az IMDB-től vagy soros TV stréber legjobb.

4. A CableTV mit kell nézni

Ha a streaming nem a te stílusod, akkor is visszaléphetsz az időben klasszikus kábeltévé hogy itt különféle műsorokat nézhessek. Rendszer CableTV s mit kell nézni tett ajánlásokat a még futó műsorokhoz.

Írjon be legalább három olyan műsort, amelyet megnézett vagy megtetszett, és intelligens algoritmus elkezd dolgozni azon ajánlások megtalálásában, amelyek tetszhetnek neked. Minden ajánlás rövid leírást, IMDB besorolást, számot jelenít meg évszakok és egy pótkocsi.

Kattintson a ** Találd meg ezt a csatornát ** gombra, így értesítést kapsz, amikor a neked tetsző műsort sugározzák. A jó hír az, hogy még mindig meg tudod csinálni használja az ajánló motort ez a műsorok megtalálása a streaming megtekintéséhez.

5. Jó film, amit meg lehet nézni

Ha inkább filmeket néz, mint műsorokat előadás a tévében, akkor ez az oldal az Ön számára. Jó film nézésre (AGMTW) mindig talál valamit, ami tetszeni fog. Ahogy a neve is sugallja, az AGMTW egyetlen programja a filminformációk feltárása korodnak megfelelően.

Kattintson eszköztár Netflix akkor beállított régió igazítsa aktuális helyéhez, így ajánlásokat fog kapni az Ön országában elérhető adatok alapján. Igaz, továbbra is bármit megnézhetünk a Netflix-en, függetlenül attól, hogy melyik országban vagyunk, de ennek most egy kis VPN-segítséget kell magában foglalnia.

AGMTWfrissítés a legfrissebb filmeket minden pénteken, így egyelőre megkeresheti azokat a már létező filmeket, amelyek tetszhetnek. Kattintson a ** hangulat ** szakaszra, és az AGMTW intelligensen keres ajánlásokat az Ön aktuális hangulata alapján.

Mert minden film emberek által ajánlott keresőmotor algoritmus helyett, így nagyobb valószínűséggel találja meg itt azt, ami tetszik.

6. Döntse el

Döntő egy egyedülálló blog abban az értelemben, hogy teljes mértékben arra összpontosít, hogy mit nézhet meg jelenleg igény szerinti tartalommal. Természetesen ez azt jelenti, hogy a fő hangsúly az Netflix, Hulu, Amazon Prime, és más hasonló szolgáltatások. Mint streaming platform Jelenleg természetesen a Netflix kapja a legnagyobb figyelmet.

A többi hasonló weboldalhoz hasonlóan a Decider kövesse nyomon az újdonságokat a Netflix-en minden héten, és minden nap frissül, hogy szórakoztassa Önt. Minden héten, Döntse Streamline javasoljon egy vagy több klasszikus tételt a Netflixen történő streameléshez. És akkor vannak részek Mit nézzünk meg ma este, amely ajánlást tartalmaz, valamint egy rövid összefoglalót arról, miért érdemes megnéznie.

7. FlickSurfer: A Netflix végső szűrőalapú keresése

Mondja, hogy vígjátékot akart nézni kiadás 1990-ben, amely uralta vagy Oscart nyert és 80% feletti minősítést kap a IMDb és rothadt paradicsom (RT), az internet két legjobb besorolási szolgáltatója. Igen, és természetesen elérhetőnek kell lennie a régiójában a Netflix-en.

Ban ben FlickSurfer, ezeket a paramétereket szűrőként állíthatja be, és széles filmválaszték jelenik meg, amelyeket egy pillanat alatt megnézhet a keresési folyamat során. A legjobb módja annak konkrét dolgokat találni megtekinthető a Netflix-en.

8. A legjobb VPN a Netflix számára

A legjobb VPN-ek a Netflix számára vagy korábban megnevezték Mi van a Netflix-en? egyetlen célja az, hogy filmeket találjon a Netflix-en, amelyek találhatók a rangsor tetején vett IMDB, Rotten Tomatoes és Metacritic. Minden szolgáltatásnak megvan a saját gombja, valamint két másik gomb, amelyekkel megtalálhatja a Netflix legújabb kiadásait.

Kattintson egy gombra, és meglátja a legmagasabb rangú filmek listája a legalsótól. Rendezhet is műfaj szerint, év, vagy egyszerűen keresse meg a címet.

A szolgáltatásnak fülei is vannak szűrőlista ők. Például a Rotten Tomato listában lehet rendezni minősítés Tomatometer **, híres kritikus vagy csak néző értékelése alapján. Nem kell többé egy ** kiegészítő hogy RT minősítést kapjon a Netflix-en. A webes szolgáltatásokon kívül ez a szolgáltatás az alkalmazásban is elérhető Mobil mint Android és iOS.

9. / r / IFYourLikeBlank

Valójában a fent említettek mind megkönnyíthetik számunkra filmajánlásokat keres amit intelligens keresőmotor algoritmusok használatával kedveskedhetnénk. Mégis közvetlen ajánlások az emberek részéről a legjobb. Általában azzal, hogy közvetlenül az emberektől kérünk ajánlásokat, világos áttekintést kapunk a kért filmről is. Ezért meg kell próbálnia csatlakozni ehhez a közösséghez a Reddit-en, IfYouLikeBlank.

Ahogy a neve is sugallja, egész subreddit Ennek célja, hogy ajánlásokat nyújtson az Ön tetszése alapján. Ez egy a Reddit közösség a jó odakint. Még akkor is, maradjon etikus amikor kérdezel, és próbáld meg először átböngészni, hogy mit szeretnél kérdezni. Mert nagy valószínűséggel valaki más már ugyanazt kérdezte.

De ha maradsz nem talált választ annak ellenére, hogy mindent felfedezett, ne habozzon feltenni kérdéseket vagy ajánlásokat. És ne felejtsd el add hozzá a [TV] címkét hogy az emberek tudják, mit keres.

10. / r / BestOfNetflix

Ha olyan közösséget keres, amely tartalmazza filmkedvelő aki szeret együtt beszélgetni a Netflixről, a Reddit a válasz. Fórum BestOfNetflix a Reddit-en pusztán ajánlásokról, hírekről és egyéb beszélgetésekről szól, amelyek a Netflix-en zajlanak.

A bejegyzés címében általában elmondja, mit kell tudni az ajánlásokról, és a címre kattintva fog közvetlen közvetlen filmre a böngészőben vagy a Netflix alkalmazásban. Ha szeretne megbeszélni, kattintson a gombra Megjegyzés. Az ajánlások többsége a Netflix USAazonban egyes bejegyzéseknek a saját országuk jelzői lesznek, amelyek jelzik, hogy a termék az területén elérhető.

Ez az több olyan webhely-lista, amelyek segíthetnek a filmajánlások megtalálásában hogy megnézheti. Melyiket fogja megtalálni a következő filmek listáját? Vagy esetleg más webhelyajánlata van? Kérjük, ossza meg az alábbi megjegyzéseket.