hogyan lehet regisztrálni az online motoros taxira 2021-ben, lehet egy mobiltelefonról!

Itt megtekintheti a GoRide, GoCar, GoFood, GoSend és GoBox online Gojek teljes listáját. A legfrissebb frissítés 2021!

Szolgáltatás Gojek most a szolgáltatások egyikévé vált, amely ragaszkodik a közösséghez. Ettől eltekintve munkalehetőségek megnyitásával is segíti partnereit.

Kiderült azonban, hogy Gojek sok új partnerjelöltje nem tudja hogyan regisztrálhat online Gojek 2021. Sőt, kiderül, hogy számos dokumentum van, amelyet a potenciális partnernek be kell nyújtania a regisztrációhoz.

Gojeket valóban egyiküknek tartják üzembe helyezés és a legjobb indonéz indonéz alkalmazás amely különféle szolgáltatásokat nyújt a felhasználók számára GoRide, GoCar, GoFood, GoSend és GoBox.

Mivel nagyon sok szolgáltatás érhető el, nem csoda, hogy sok különböző háttérrel rendelkező ember próbál regisztrálni jelöltként Gojek partnerek.

A következőkben az ApkVenue teljes körűen összefoglalta, hogyan lehet a legújabb online Gojek 2021-et regisztrálni, és a kezdők számára könnyen követhető. Nézd meg a teljes listát, menjünk!

Azok számára, akik érdeklődnek a Gojek-partneri regisztráció iránt, most már nem kell sorba állniuk. Ennek oka, hogy online is regisztrálhatja Gojeket online vagy keresztül okostelefon itt!

A módszer meglehetősen egyszerű. Csak ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot online és kövesse a képernyőn felsorolt ​​lépéseket. Kész vagy?

1. A GO-RIDE online regisztrációja

GoRide egy motoros taxi szolgáltatás online amelyet Gojekból szállítanak egy közlekedési móddal az utazáshoz használt motorkerékpár formájában.

Győződjön meg arról is, hogy az összes szükséges dokumentum (SIM, SKCK, STNK és KTP) elkészült-e és jól láthatóak-e. Akkor is készítse el ezeket a dokumentumokat, amikor felhívják Önt a gojeki operatív irodába.

A következőkben az ApkVenue összefoglalta a teljes lépéseket és hogyan kell regisztrálni a GoRide-ot online Gojeken az alábbiak szerint:

 1. Először keresse fel a GoRide partner regisztrációs webhelyét a listing.go-ride.co.id címen. válassza fülreLISTA és töltse ki a megadott űrlapot. Ha igen, akkor csak meg kell koppintania LISTA.
Fotóforrás: Gojek
 • Győződjön meg arról, hogy semmi sem hiányzik, és a megadott adatok helyesek és helyesek.
 1. Ha igen, akkor a rendszer megkéri, hogy adja meg OTP kód amelyet SMS-ben küldünk a regisztrált számra. Írja be a négyjegyű OTP számot, és érintse meg a gombot KÜLD.
Fotóforrás: Gojek
 • Győződjön meg arról, hogy a használt telefonszámot aktívan használják, és a regisztráció során elérhető-e.
 1. Adja meg otthoni címét és mobiltelefonszámát. A felsorolt ​​mobiltelefonszám több is lehet.
Fotóforrás: Gojek
 1. Ezután töltse ki az űrlapon az SKCK, KTP, SIM és STNK adatmásolatait fájlokat fotó a szakaszon FELTÖLTÉS. Ha teljes, egyszerűen érintse meg a elemet KÜLD.
Fotóforrás: Gojek
 • Győződjön meg arról, hogy a feltöltött dokumentumok nem homályosak és olvashatók.

 • A fájl nem nagyobb 10 MB-nál, és .jpg, .jpeg, .gif, .png formátumban van.

 1. Megjelenik egy megerősítő oldal a GoRide regisztráció igényléséhez. Ha biztos az adatokban, kattintson a gombra IGEN.
Fotóforrás: Gojek
 1. Győződjön meg arról, hogy mobiltelefonja mindig aktív, mert a regisztráció eredményeinek megerősítését SMS-ben küldjük. Ha az adatokat igazolták, a potenciális partnerek SMS-t kapnak, hogy jöjjenek a gojeki operatív irodába a regisztráció befejezéséhez.
Fotóforrás: Gojek
 1. Letöltés speciális alkalmazás sofőr nevezetesen a GoPartner. Ha még nem tudsz Letöltés keresztül link következő:

> Töltse le itt <

Fotóforrás: Gojek

Nagyon könnyű, igaz? Ha követte a fenti lépéseket, és ellenőrizte és aktiválta, ez azt jelenti, hogy a Gojek Driver-fiókja készen áll a használatra.

2. A GoCar Online regisztrációja

Ha korábban a GoRide motorkerékpárt használt, az más volt GoCar amely szállítási szolgáltatás online Gojektól az autó szállítási módjával.

Győződjön meg arról is, hogy előkészített-e dokumentumokat, például a GoRide-on történő regisztráció módját, például SKCK, KTP, SIM, STNK, valamint a legfrissebb fotókat.

Egy másik követelmény, természetesen, rendelkeznie kell autóval az utasok kiszolgálására. Ami pedig hogyan lehet online regisztrálni a GoCart, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A GoCar-ra való regisztrációhoz közvetlenül látogathatja a click.go-car.co.id webhelyet okostelefon böngésző.
Fotóforrás: Gojek
 • Koppintson a fülreLISTA és töltse ki személyes adatait. Ha teljes, akkor marad Koppintson aLISTA.
 1. Várjon néhány percet, hogy megszerezze OTP kód SMS-ben elküldve. Ezután írja be a négyjegyű OTP-t a megadott oszlopba, és érintse meg a gombot KÜLD.
Fotóforrás: Gojek
 • Győződjön meg arról, hogy a használt mobiltelefonszámot aktívan használják, és a regisztráció során hozzáférhet hozzá.
 1. A teljesítéshez a webhelyre kerül SZEMÉLYES ADATOK, például segélyhívó telefonszámok, címek, bankadatok a korábbi munkákhoz. Ha már megérintette FOLYTATNI.
Fotóforrás: Gojek
 1. Ezután felkérnek egy Közeli kép, SKCK / Profilkép, KTP, SIM és STNK feltöltésére a szakaszba FELTÖLTÉS. Ha van, kérjük, küldje el KÜLD.
Fotóforrás: Gojek
 • Győződjön meg arról, hogy a feltöltött Photo, SKCK, KTP, SIM és STNK fájlok elöl láthatók, tiszták, nem homályosak és megfelelő megvilágítással rendelkeznek.

 • A méret nem lehet nagyobb 10 MB-nál, és feltöltés .jpg, .jpeg, .gif, .png, .tiff vagy .bmp formátumban.

 1. Ezután meg kell erősítenie a lista GoCar partnerként történő benyújtását. Koppintson aIGEN hogy igazolást kezdjen kapni Gojektól.
Fotóforrás: Gojek
 1. Néhány percen belül SMS-t küldünk Önnek, ha sikeresen teljesíti az ellenőrzést.
Fotóforrás: Gojek
 1. Ne felejtsd el Letöltés először a GoPartner speciális alkalmazás a HP-n. Ezután azonnal keresse fel városának legközelebbi Gojek Operatív Irodáját.
Fotóforrás: Gojek

Talán kíváncsi arra, hogy nincs-e SKCK-ja, vagy már rendelkezik SKCK-val, de az már nem érvényes, még mindig nem tud regisztrálni a GoCar-ra?

Nyugodtan, akkor is regisztrálhat a GoCar-ra. A GoCar-ra való regisztráció az SKCK nélkül továbbra is elvégezhető, de azonnal meg kell felelnie a követelményeknek, amikor ellátogat a Gojek operatív irodájába.

3. A GoFood Online regisztrációja

Van kulináris vállalkozása, és szeretné, ha vállalkozását sokan elismernék? Regisztrálni is lehet GoFood Könnyen és gyorsan partner okostelefon Ön.

Korábban partner A Gojek vállalkozásoknak egyenként kell regisztrálniuk a webhelyen keresztül. Most azonban Gojek megváltozott azáltal, hogy egyablakos üzleti partner szolgáltatásokat nyújtott a GoBiz szolgáltatással. A GoBiz által nyújtott szolgáltatások közé tartozik a GoFood, a GoPay és a POS.

Ó, igen, hogyan kell regisztrálni a GoBiz-et online Ez ingyenes. Ezenkívül az összegyűjtött adatok garantált biztonságot jelentenek, és a cégen kívüli felek nem fogják felhasználni.

Ha érdekli, hogy a Gojek GoBiz-partnerévé váljon, jobb, ha azonnal végrehajtja ezeket a lépéseket:

 1. Töltse le a GoBiz alkalmazást a PlayStore-ról bármely Android-mobiltelefonon keresztül, ha nincs, kérem Letöltés keresztül link a következő:

> Töltse le itt <

Fotóforrás: Gojek
 • Ezután érintse meg a GoBiz Register gombot.
 1. Adjon meg olyan adatokat, mint a tulajdonos személyazonossága (KTP), bankszámlaadatok, üzleti információk és üzlethelyiség-információk a GoBiz alkalmazásban.
Fotóforrás: Gojek
 1. Írja be a képernyőn látható adatokat. Figyeljen arra, hogyan készítsen KTP-fotót, és fényképet készítsen magáról egy KTP-vel a felsorolt ​​képnek megfelelően.
Fotóforrás: Gojek
 1. Töltse ki az üzleti alapok folyósításához felhasználandó számlaadatokat, majd koppintson az Igazolás elemre.
Fotóforrás: Gojek
 • Ha a bankszámla tulajdonosának neve nem egyezik a vállalkozás tulajdonosának nevével, akkor az igazoló dokumentumokat megtakarítási könyv vagy folyószámla formájában kell feltöltenie.
 1. A hibák elkerülése érdekében olvassa el a cégnév írásának útmutatóját. Ezt követően töltse ki a képernyőn felsorolt ​​adatokat.
Fotóforrás: Gojek
 1. Először nyissa meg a teljes címírás útmutatót, és olvassa el az összes feltételt, hogy ne fordulhasson elő hiba.
Fotóforrás: Gojek
 • Győződjön meg arról, hogy a feltöltött hely fényképe megegyezik a regisztrált adatokkal, nem homályos, jó megvilágítású, és az aljzat neve jól látható.
Fotóforrás: Gojek
 • Ha van otthoni vállalkozása, kérjük, készítsen fényképet a ház elülső részéről, ahol az üzlet található.
 1. Végül válassza ki az ellenőrzéshez aktiválandó GoFood szolgáltatást jelölőnégyzetet a képernyő jobb oldalán.
Fotóforrás: Gojek

Hogyan? Kicsit bonyolultnak és nehéznek tűnik. De azok számára, akik szeretnék, hogy vállalkozása nagyobb profitot szerezzen, nem árt követni a fenti GoBiz Partner listát.

4. A GoSend Online regisztrációja

Az ojek és a taxi szállítási módok mellett online, Gojek gyakorlati expedíciós szolgáltatásokat is nyújt ugyanazon a napon a használatával GoSend.

A regisztráció előtt alaposan vegye figyelembe az alábbiakat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy GoSend partnerré válhasson:

 • A jármű minimális életkora 8 év
 • Tartalmazza a KTP dokumentumokat
 • Tartalmazza a SIM-dokumentumokat C
 • Tartalmazza az STNK dokumentumot
 • Tartalmazza a legfrissebb SKCK dokumentumokat
 • Készen áll a munkára napi 10 órában és a hét 5 napján
 • Maximális életkor: 35 év
 • Legalább 1 GB mobiltelefon RAM
 • Legalább 5 hüvelykes mobil képernyő

Már kíváncsi, hogyan hogyan kell regisztrálni a GoSend-et online? A következő lépéseket teheti:

 1. Először közvetlenül a mobiltelefonjáról keresse fel a www.go-jek.com/go-send/join/ webhelyet.

 2. Tekercs amíg meg nem találja GoSend Csatlakozási űrlap amelyet a rendelkezésre álló oszlop szerint kitölthet. Ha igen, csak töltse ki captcha és érintse meg a gombot CSATLAKOZIK.

Fotóforrás: Gojek
 1. Várja meg a megerősítő SMS-t, amelyet a mobiltelefon számára küldünk. Ezután felkérik, hogy keresse fel a legközelebbi Gojek Operatív Irodát, és folytassa a regisztrációt ott.
 • Győződjön meg arról, hogy a regisztrációkor használt mobiltelefonszám aktív és bármikor elérhető-e vele.

5. A GoBox Online regisztrációja

Legyen autó felvenni, tétlen és használaton kívüli doboz vagy teherautó? Jobb, ha azonnal követed hogyan lehet online regisztrálni a GoBox-ot további jövedelemhez jutni.

GoBox maga egy logisztikai szolgáltatás, amelyet Gojek nyújt nagy és nagy terhelésű áruk expedícióihoz. Először először vegye figyelembe a következő követelményeket:

 • Tartalmazza a KTP dokumentumokat
 • Tartalmazza a KK dokumentumokat
 • Tartalmazza a SIM-dokumentumokat
 • Tartalmazza az STNK dokumentumot
 • Tartalmazza az aktív KIR dokumentumokat

Ezenkívül a GoBox-hoz való csatlakozás valójában nemcsak mozgatórugó, hanem üzleti és Rendezvényszervező. A regisztráció folyamata nagyjából megegyezik. A regisztráció módját lásd alább.

 1. Látogasson el a join.go-jek.com/go-box/ webhelyre és regisztráljon a megadott űrlapon keresztül.
 • Töltse ki teljesen a személyes és a jármű adatait, majd aktiválja azokat captcha és Koppintson aBEKÜLDÉS.
 1. Megerősítő SMS-t küldünk a regisztrált mobiltelefonszámra. Meghívót kap, hogy jöjjön a legközelebbi Gojek Operatív Irodába, és folytassa a GoBox regisztrációs folyamatot.

Tehát ez az útmutató és a Gojek regisztrálása online a sorban állási gondok nélkül, és közvetlenül a mobiltelefonról is elvégezhető.

Nézze meg a Gopay néhány alkalmazását ingyen és legkésőbb 2021-ben a következő cikkben:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha van valami könnyebb, miért kell regisztrálni offlinejobb? Remélhetőleg ez a cikk hasznos és sok szerencsét kíván regisztrálni Gojek partnerként.

Olvassa el a cikkeket is Gojek vagy más érdekes cikkeket a Ilham Fariq Maulana.