hogyan lehet biztonságosan belépni a mély webre az androidon és a pc-n

Szeretné tudni, hogyan lehet biztonságosan belépni a Deep Webbe Androidon és PC-n? Próbálja meg itt elolvasni az ApkVenue magyarázatát a Sötét Webbe való belépés módjáról.

A mély webbe való belépés módja nyilvánvalóan még mindig nagyon ritkán ismert, különösen a hétköznapi emberek számára. Valójában PC-n vagy mobiltelefonon keresztül érheti el, tudja!

Talán néhányan ismerik a kifejezést Deep Web. A Deep Web rengeteg olyan minősített tartalmat talál, amely nem található meg a szokásos keresőkben.

Annak ellenére, hogy gyakran tiltottnak és veszélyesnek tartják, valójában a Deep Web mindig sok embert kíváncsivá tett. Közülük nem kevesen keresik a Dark Web Android vagy PC belépésének módját is.

Nos, ha te is közéjük tartozol, az tökéletes! Látja, ezúttal az ApkVenue tárgyal hogyan lehet helyesen és biztonságosan belépni a Deep Webbe egy laptop, valamint az Android segítségével.

Hogyan lehet belépni a Dark Web Android és PC-be

Fotóforrás: Layer Point (Összehasonlítva a Deep Weben és a hétköznapi interneten elérhető tartalom mennyiségét, amelyet napi szinten használunk)

Ha ennyi ideig azt gondolta, hogy az internet nagyon nagy "tér", különféle tartalmakkal, akkor téved, banda!

Mert tény, hogy az internet, amelyet eddig felfedeztünk, csak a felszín (felszíni háló) vagy annak környékén A teljes tartalom 4% -a az interneten található. Míg, 96% a többi tartalom csak a Deep Weben vagy a Dark Weben található.

Ennélfogva nem meglepő, hogy végül sokan keresik a mély webbe való belépés módját Androidon vagy PC-n, annak ellenére, hogy a mögöttük rejlő veszélyek fenyegetést jelentenek.

Felhívjuk azonban a figyelmet arra is, hogy a Deep webhelyek elérése nem gondatlan. Számos módszert kell megtenni, amint az ApkVenue alább tárgyalja.

Jogi nyilatkozat:


Minden kockázat az ön felelőssége, mert itt a JalanTikus csak arról tájékoztat, hogy miként lehet belépni a mély webbe. Eltérő, sohasem A Deep Web elérése számítógépen a Windows operációs rendszer mert nagyon veszélyes és sebezhető a hackertámadásokkal szemben.

1. Hogyan lehet biztonságosan belépni a mély webbe a számítógépen

Az első módja a Deep Web elérésének, amelyet laptopon vagy PC-n keresztül tehet meg.

Amint azonban az ApkVenue fentebb figyelmeztetett, soha ne próbálja meg elérni a Deep Webet egy olyan számítógépen keresztül, amely a Windows operációs rendszert használja.

Ehelyett megpróbálhatja telepíteni OS Tails (Az Amenesic Incognito Live System) egyrészt azért, mert magasabb biztonsági és titoktartási rendszerrel rendelkezik.

Azok számára, akiknek nincs, letöltheti az OS Tails alkalmazást a következő linken keresztül:

>> Töltse le az operációs rendszer farkát <<

Ha sikeresen telepítette a laptopra vagy a PC-re, akkor kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Töltse le és telepítse a TOR böngészőt

Fotóforrás: Infia.co (Hogyan lehet belépni a Deep Webbe laptopon / PC-n keresztül, a TOR Browser alkalmazás telepítésével lehet).

 • Először töltse le és telepítse az úgynevezett böngésző alkalmazást TOR böngésző a használandó laptop eszközön.

 • Az Onion Router Browser (TOR Browser) egy olyan böngészőalkalmazás, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy megőrizze a felhasználók biztonságát és magánéletét a Deep Web elérése közben.

2. lépés - Használjon VPN-t

 • Ezután használja VPN alkalmazás PC-n amely a személyes adatok elrejtését szolgálja a biztonság megőrzése és a fenyegethető bűncselekmények kockázatának csökkentése érdekében.

 • Jelenleg rengeteg a legjobb VPN-alkalmazások vannak PC-hez, amelyeket használhat.

3. lépés - Terv megfogalmazása

 • A következő, nem kevésbé fontos lépés egy terv elkészítése arról, hogy mit szeretne csinálni a Deep Weben.

 • Tessék ne akarja böngészni a Deep Webet minden irány nélkül mint általában az interneten. Láthatja, hogy ezáltal hackertámadások célpontjává válhat.

4. lépés - Nyissa meg a TOR böngészőt

 • Végül megnyitja a korábban telepített TOR Browser alkalmazást, és az elkészített tervnek megfelelően elkezdi böngészni a Deep Webet.

 • Ha zavart, íme néhány mély webes keresőmotor, amelyek segíthetnek a keresés megkezdésében.

Webhely neveWebhely címeLeírás
DuckDuckGo3g2upl4pq6kufc4m.onionEz a webhely keresőként működik, mint a Google.
0napos fórumqzbkwswfv5k2oj5d.onionEz a webhely megbízható fórum a mély interneten vagy a sötét hálózaton.
Rejtett Wikizqktlwi4fecvo6ri.onionEz az oldal olyan, mint a Wikipedia, kifejezetten a mély web vagy a sötét háló számára.
Fecsegcryjabkbdljzohnp.hagymaEz a webhely más felhasználókkal való csevegésre szolgál, akik hozzáférnek a mélyhálóhoz vagy a sötét hálózathoz.

Nos, ezeket a lépéseket meg lehet tenni azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan lépjenek be a Deep Webbe egy számítógépen vagy laptopon keresztül helyesen és biztonságosan, bandával.

2. Hogyan lehet biztonságosan belépni az Android Deep Web-be

Amellett, hogy laptopon vagy PC-n megy keresztül, Ön is tudod androidos okostelefonon keresztül férhet hozzá a Deep Webhez, hogy praktikusabbá és könnyebben hordozhatóvá tegye mindenhol.

Az alábbiakban láthatja, hogy miként lehet biztonságosan belépni a Deep Webbe Androidon keresztül.

1. lépés - Töltse le az Orbot: Tor for Android alkalmazást

 • Először először töltse le az úgynevezett alkalmazást Orbot: Tor Androidra a HP-n. Az alkalmazást az alábbi linken keresztül is letöltheti:
A Tor Projekt böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
 • Ha a letöltési és telepítési folyamat befejeződött, nyissa meg az alkalmazást.

2. lépés - Érintse meg a „Start” gombot

 • A következő lépésben megérinti a gombot 'Rajt' amely a hagymakép közepén van.
 • Itt várja meg a folyamatot "Bootstrapped" Kész.

Fotóforrás: JalanTikus (Az egyik mód a biztonságos internetre való belépéshez az Androidon keresztül az Orbot nevű alkalmazás használata)

3. lépés - Engedélyezze a VPN-t

 • Továbbá, hogy még biztonságosabb legyen, aktiválhatja a kapcsolót "VPN mód" tartalmazza az alkalmazás.

4. lépés - Töltse le az Orfox alkalmazást

 • A következő lépésben töltse le az úgynevezett alkalmazást Orfox amely a Deep webhelyek elérését szolgálja. Az alkalmazást az alábbi linken keresztül töltheti le.
A Tor Projekt böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
 • Ha ez sikeres, akkor megnyitja az alkalmazást.

5. lépés - Keresés a mély interneten

 • Végül megkezdheti a Deep Web böngészését, ha megadja a Deep Web kereső webhelyének címét, például Rejtett Wiki és mások, amelyeket az ApkVenue felsorolt ​​fent. Kész!

Nos, erről volt a bemutató hogyan lehet belépni a mély webbe Androidon és PC-n vagy laptopon biztonságosan, bandában.

Eközben azok számára, akik arról érdeklődnek, hogyan vásárolhatnak árukat a Deep Weben, az ApkVenue nem meri vállalni ezt a kockázatot, mert túl veszélyes.

De ha bármelyikőtök megpróbálta elérni a Deep Webet, nemhogy megvásárolni benne a dolgokat, akkor megteheti Ossza meg tapasztalat az alábbi megjegyzések oszlopban, igen!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found