15 legújabb és legjobb androidos játék (frissítés 2020)

Ez a legfrissebb Android-játékok listája lehet az Ön választása, aki izgalmas játékokat keres. Az ApkVenue által itt gyűjtött legújabb Android-játékok közül sok választási lehetőséget kínál.

Mobile Legends, Ingyenes tűz, amíg PUBG Mobile talán gyakran játszottad már, igaz? De unta már valaha ugyanazokat a játékokat?

Ha igen, akkor ez pont megfelelő! A probléma az, hogy az ApkVenue ezúttal megvitatja és ajánlásokat fogalmaz meg a legújabb és legjobb Android játékok 2020-ra vonatkozóan, amelyeket ingyen játszhat.

Garantáltan a játék telepítése és lejátszása után az unalom eltűnhet, itt! Kíváncsi a legújabb, 2020-as Android-játékokra? Gyerünk, lásd alább, banda!

A legújabb Android-játékajánlások 2020

Számos legújabb online és offline játékajánlatot találhat, amelyeket ingyen telepíthet és játszhat.

Nos, itt van egy áttekintés a legújabb és legjobb 2020-as Android-játékgyűjteményekről, amelyek közül választhat. Melyiket fogjátok játszani?

1. Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game

Szeretné kipróbálni a legújabb online szórakoztató és kihívásokkal teli Android-játékokat? Ha igen, telepítheti a legújabb nevű játékot Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game.

A Ninja's Creed elegáns 3D-s látványokkal és elég érdekes játékmenettel rendelkezik. Ez a játék is emlékeztet a Sniper Elite játékra, mert First-Person Shooter formátumban jelenik meg.

A különbség az, hogy ebben a játékban nyilakkal cselekszel, és olyan feladatokat hajthatsz végre, amelyek minden szinten egyre nehezebbek. Garantált szórakozás!

RészletNinja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin Game
Fejlesztő707 INTERAKTÍV: Fun Epic Casual Games
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 és több
MűfajAkció
Értékelés-

Töltse le a Ninja's Creed: 3D Sniper Shooting Assassin játékot a Google Playről.

2. Románcoló SaGa Re: univerSe

Rajongsz a Square Enix által készített játékért? Pontosan így van! Ez a fejlesztő nemrég jelentette meg a legújabb Android RPG játékot!

Románcoló SaGa Re: univerSe a SaGa univerzumban játszódik, ugyanazzal a játékmenettel, mint a Final Fantasy Brave Exvius a Final Fantasy univerzumban, bandában.

Gyűjteni kell karaktereket, csapatot kell alkotnia, és legyőznie mindenféle fenyegetést. Beállíthatja azt is, hogy az ellenség elleni harc automatikusan vagy manuálisan zajlik-e.

RészletRománcoló SaGa Re: univerSe
FejlesztőSQUARE ENIX Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret124 MB
Letöltés500 000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le a Romancing SaGa Re: univerSe-t a Google Playről.

3. Tales Of Crestoria

Még mindig a Szerepjáték, más néven RPG játékok műfajában, ezúttal van Mesék a Crestoriáról ami egy játék gacha témájú, mint egy nagyon egyedi Tales játék.

Ez a játék két utazó ember barátságának történetét hordozza magában. Nem csak egy egyedi történet, de vannak olyan mesék is, amelyek díszítik ezt a játékot.

Az egyik legjobb 2020-as játék az Android számára olyan animációt és filmzenét kínál, amely nem kevésbé lenyűgöző, mint a Tales. És az biztos, hogy ez a játék ingyenes!

RészletTales Of Crestoria
FejlesztőBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
MéretVáltakozik
Letöltés100 000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le a Tales Of Crestoria-t a Google Playről.

4. Bangbang nyúl!

Annak ellenére, hogy internetkapcsolatra van szükség, Bangbang Rabbit! beleértve az egyik legújabb Android-játékot offline, mert internetkapcsolat nélkül is játszható.

Androidos játékokban hack and slash Ez lesz egy erős nyúl, és meg kell verni a szörnyeket különféle fegyverekkel.

Annak ellenére, hogy a legjobb offline Android-játék csak néhány napja jelent meg, nem árt, ha kipróbálja. Sőt, Bangbang Rabbit! olyan játékmenet van, amely nem unalmas.

RészletBangbang Rabbit!
FejlesztőX-Land
Minimális OSVáltakozik
MéretVáltakozik
Letöltés5000 és több
MűfajAkció
Értékelés-

Töltse le a Bangbang Rabbit -t! a Google Playen keresztül.

5. Együtéses ember: Út a hőshöz 2.0

One-Punch Man: Út a hőshöz 2.0 megköveteli, hogy tétlen stílusú játékokat és néhány RPG elemeket tartalmazó kártyákat gyűjtsön, amelyek nagyon szórakoztatóak.

Ez a könnyű Android online játék különféle játékmódokkal van felszerelve, mint például a sztori mód, az online PvP és az Extreme Trial. Valójában vannak szórakoztató mini-játékok is, tudod.

Röviden, ez a játék megköveteli, hogy gyűjtsön hősöket kártya formában és frissítsék őket, hogy erősebbé váljanak, bandává váljanak. Szeretne kipróbálni?

RészletOne-Punch Man: Út a hőshöz 2.0
FejlesztőOASIS GAMES LIMITED
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret81 MB
Letöltés1.000.000 és több
MűfajSzerepjáték
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Töltse le a One-Punch Man: Road to Hero 2.0 alkalmazást a Google Playről.

Egyéb legújabb Android-játékok ...

6. Call of Duty: Mobil

Keresztül kiadó Garena Indonézia, az FPS játék fejlesztő Az Activision végre hivatalosan is kiadott egy verziót Mobil mert felület Android és iOS.

Call of Duty: Mobil vagy COD Mobile jelenleg az egyik legújabb 2019-es Android-játék, amely még mindig növekszik, versengve a PUBG Mobile és az Free Fire országos népszerűségével.

A COD Mobile különféle módokat mutat be, amelyeket játszhat, például a Deathmatch-et, a Bomb Mission-t első személyű szemszögből az uralomig.

Van egy Battle Royale mód is, amely az utóbbi időben fejlődő játéktrendet követi, és nem marad el a 2020-as Android legújabb játék bandájától.

RészletCall of Duty: Mobil
FejlesztőGarena Mobile Private
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret68 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajAkció, lövés
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Töltse le a Garena lövöldözős játékokat

7. Mario Kart Tour

A Super Mario Run mellett a Nintendo játékokat is bemutat Mario Kart Tour versenyelemekkel árkád Android és iOS eszközökön.

Ez a legújabb Android-játék különféle különleges karaktereket tartalmaz, mint például Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Bowser és még sok más.

Ban ben játékmenetEz az újonnan megjelent Android-játék hasonlít a Mario Kart 8 Deluxe játékhoz, amely a Nintendo Switch konzol egyik legjobb versenyjátéka is.

Azoknak, akik kíváncsiak, hogyan kell csinálni telepítés és a Mario Kart Tour játékában az ApkVenue korábban is tárgyalt róla.

RészletMario Kart Tour
FejlesztőNintendo Co., Ltd.
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret117 MB
Letöltés10 000 000 és több
MűfajAkció, versenyzés
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Játékok letöltése

8. DIGIMON ReArise

Aztán ott van DIGIMON ReArise amely most angol verziót mutatott be, miután korábban csak a japán változat volt elérhető.

Ez a BANDAI NAMCO Entertainment által készített játék nosztalgiázni fogja a PlayStation 2 játékokat, mint pl franchise Digimon World vagy Digimon Rumble Arena.

Itt lehet harcolni játékos mások öt Digimonnal együtt, amennyit csak tudsz megidézni egy játékban.

Nem csak, hogy ebben a legjobb Android-játékban megismerkedik a koncepcióval is Farm ahol gondozhatja Digimont, mint a háziállatokat, tudja.

RészletDIGIMON ReArise
FejlesztőBANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret81 MB
Letöltés500 000 és több
MűfajRPG
Értékelés4.0/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

9. 4Történet - Hősök kora

Végül PC-verziójáról híres 4Story - Hősök kora jelenleg hivatalosan is jelen van felület Google Play Áruház, banda.

RPG játékok offline játékokat kínál félig nyitott világ ahol felfedezheti börtön, fejezze be a kegyenc, hogy meghódítsa a főnök uralkodót börtön. Tényleg izgalmas, igaz?

Az egyik legjobban kifejlesztett online játék az Android számára fejlesztő A Zemi Interactive képes grafikákat is kínálni. Tehát nem fogja megbánni Letöltés a legújabb Android játék ezen!

Részlet4Story - Hősök kora
FejlesztőZemi Interactive
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret43 MB
Letöltés5000 és több
MűfajRPG
Értékelés2.8/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

10. Onmyoji sakk

A játék csak a gyalogokkal kavarog hős csak? Valójában ez a játék lényegeauto-battler műfaj mint az Auto sakk vagy a Sakk rohanás, banda.

A NetEase Games szintén nem akarja kihagyni ezt a tendenciát a legújabb Android-játékok bemutatásával Onmyoji sakk rangokkal hős az Onmyoji Arena játékból.

Csakúgy, mint más játékok, itt is szembe kell néznie a gyalogokkal hős mások egy 8x8-as társasjátékban, nyerj tovább, és legyél az utolsó.

RészletOnmyoji sakk
FejlesztőNetEase Games
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret58 MB
Letöltés10 000 és több
MűfajTársasjáték
Értékelés3.7/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

11. Gravity Rider Zero

Duh, manapság minden teljesen minden finanszírozott oké! Ez magában foglalja az ismerős játékvilágot is pay-to-win.

Jól, Gravity Rider Zero amit az ApkVenue ezúttal megvitatott, nagy változást hozott, tudod. Kezdve a frissítési összetevők, fizetési rendszerek és mások megszüntetésétől.

Az előző verzióhoz képest ez egyértelmű fejlesztő A Vivid Games egy játékélesebb ökoszisztémát akar létrehozni becsületes minden játékosának. Szép munka!

RészletGravity Rider Zero
FejlesztőVivid Games S.A.
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret51 MB
Letöltés500 000 és több
MűfajVerseny
Értékelés4.5/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

12. Zero Deaths projekt

Elérhetők a legújabb, 2019. októberi Android-játékok A Zero Death projekt amely alkalmas azoknak, akik játékot keresnek online multiplayer amelyet könnyedén játszanak.

Kezdődjön a játéklövöldözős műfaj Ez a 2D több mint 30-at mutat be mappába amelyet 7 egyedi karakterválasztással játszhatsz, amelyek tovább növekednek frissítés a jövőben.

A fegyverek választása is változó, ahol több részben is beszerezheted mappába funkcióikkal és előnyeikkel.

RészletA Zero Deaths projekt
FejlesztőMásodpercek
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret86 MB
Letöltés10 000 és több
MűfajAkció, lövés
Értékelés4.0/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

13. Zooba

Zooba vagy Zooba: Mindenki számára ingyenes csatajáték hogy kidolgozták fejlesztő A Wildlife Studios vitathatatlanul ötvözi a MOBA és a játék elemeit csata royale, banda.

Itt 20 másik játékossal fogsz harcolni a mappába. 10 aranyos karaktert is választhat, amelyeket vadállatok ihlettek, például oroszlánok, farkasok, csimpánzok és mások.

Azoknak, akik unatkoznak, mert nem sikerül megszerezniük csirkevacsora a PUBG Mobile-on vagy booyah a Free Fire-ben ez a játék gyógyír lehet!

RészletZooba
FejlesztőWildlife Studios
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret120 MB
Letöltés5 000 000 és több
MűfajAkció, lövés
Értékelés4.3/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

14. Igazi Vezetési Sim

Az Androidos autós játékoknak nem kell mindig gyorsaknak lenniük! Vannak játékok isműfaj szimulációk, amelyeknek muszáj játszani Igazi Vezetési Sim ezúttal a listán.

A Real Driving Sim több mint 80 autómodell közül választhat, ahol 20 hatalmas várost is felfedezhet a valós világ ihletésével.

Ebben a legújabb offline Android játékban módot is kap multiplayer hol találkozhatnak ennek a játéknak a világ minden tájáról érkező játékosaival, bandával.

RészletIgazi Vezetési Sim
FejlesztőOvidiu Pop
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret43 MB
Letöltés500 000 és több
MűfajVersenyzés, szimuláció
Értékelés4.2/5 (A Google Play)
Játékok letöltése

15. SCP 096 MODEST

Végül vannak játékok borzalom Android, amely tökéletes a halloweeni pillanatokhoz. Soha nem hallottam a történetről városi legenda az SCP lényekről, bandáról?

Nos, a játékon SCP 096 MODEST Sötét és hátborzongató szoba hátterében áll a 096 SCP.

Csak meg kell futtatnia és el kell kerülnie a támadásokat az SCP 096-tól, amelynek emberi alakja közel két méter magas, és fülrengető sikoly van.

RészletSCP 096 MODEST
FejlesztőApp2Craft
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret42 MB
Letöltés100 000 és több
MűfajAkció, Horror
Értékelés3.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt: SCP 096 MODEST a Google Playen keresztül

Nos, ez az ajánlás a legújabb és legjobb Android-játékokhoz, amelyekkel játszani lehet. A műfajok is nagyon változatosak, így kiválaszthatja, amit csak akar!

Van más játékajánlata, amely nem kevésbé izgalmas? Ne habozzon írni és megosztani véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Android játékok vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.