Így lehet kijelentkezni, és eltávolítás nélkül megváltoztatni a BBM-fiókot az Androidon

Zavarodott, hogy nincs kijelentkezési vagy kijelentkezési gomb, de meg akarja változtatni a BBM-fiókját. Itt van egy egyszerű módja annak, hogy megváltoztassa BBM-fiókját az Android-on anélkül, hogy eltávolítania kellene.

Ha más közösségi médiafiók ad gombot Kijelentkezés A fiók eltávolításához és egy másik fiókkal való helyettesítéséhez nem találja a gombot a BBM (BlackBerry Messenger) alkalmazásban. A BBM-számla helyettesítése egy másik számlával az eltávolítás BBM és telepítse újra.

Telepítse újra a BBM-et, hogy megváltoztathassa BBM-fiókját és Kijelentkezés Ennek kevésbé hatékony módja az Androidon lévő BBM-számlák. Ebben a cikkben elmagyarázom, hogyan lehet lecserélni BBM Android-fiókját egy fiókra.

Hogyan lehet megváltoztatni a BBM-fiókot Androidon eltávolítás nélkül

Az alábbiak szerint BBM-fiókját új vagy meglévő BlackBerry ID e-mail címmel helyettesítheti anélkül, hogy ezt meg kellene tennie eltávolítás BBM Android. Út Kijelentkezés BlackBerry ID BBM-et Android-on végezhet minden típusú Android-on.

  • Hogyan olvassuk el a BBM-üzeneteket anélkül, hogy olvasási jeleket adnánk a feladónak
  • Kapcsolja ki ezt a BBM funkciót, ha nem akarja elkapni a pornó nézését
  • BBM Mod iOS: Módosítsa a BBM Android megjelenését, mint a BBM iPhone legújabb verziója

Hogyan lehet megváltoztatni a BBM-fiókot Androidon

Hogyan változtathatja meg BBM-fiókját Androidon? Itt van, hogyan Kijelentkezés BBM és változtassa meg BBM számláját, valamint változtassa meg BBM PIN kódját Androidon anélkül, hogy szükség lenne rá eltávolítás.

  • Győződjön meg arról, hogy a BBM legújabb verziója van-e.

    BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
  • Lépjen be a menübe Beállítások> Alkalmazások> Minden alkalmazás majd keresse meg a BBM Android alkalmazást.

  • Csináld Adatok törlése utolsó BBM alkalmazás kattintson az OK gombra.

  • Ha elvégezte az adatok törlését, automatikusan megváltoztathatja BBM-fiókját. Mert Belépés vissza, csak nyissa meg a BBM Android alkalmazást.

Így változtathatja meg BBM számláját és Kijelentkezés BBM. Tudnia kell, hogy az Adatok törlése előtt ne felejtse el megjegyezni a BlackBerry ID fiókot. Ha elfelejtette BBM számláját, használhatja Az elfelejtett BBM jelszó legegyszerűbb módja az Androidon a BBM jelszó visszaállításához.