10 módszer az ingyenes wifi elérésére bárhol és bármikor

Nem tud böngészni az interneten, mert nincs kvóta vagy WiFi? Ne légy szomorú! A következő ingyenes WiFi használatával szünet nélkül szörfözhet!

A mai világban az internetes kvóta sok ember egyik igényévé vált, különösen az évezredesek számára, akik mindig naprakészek és folyamatosan interneteznek.

Internetkvóta nélkül mindenképpen unatkozni fog, mert nem tud hozzáférni az internethez. Egyéb, internethálózatot igénylő tevékenységek is megszakadhatnak.

De még akkor is, ha nincs kvótája, akkor is böngészhet az interneten, ha elég stabil internetkapcsolattal rendelkező WiFi hálózathoz csatlakozik.

Akkor mi van, ha nincs otthon internet vagy WiFi kvóta? Biztosan unatkozik, mert nem közvetítheti kedvenc filmjeit, vagy nem játszhatja le kedvenc játékait, igaz?

Ne aggódj, banda! Mert az ApkVenue szétszereli hogyan lehet ingyenes WiFi-t szerezni így bármikor folytathatja a szörfözést. Kíváncsi? Nézze meg az alábbi oktatóanyagot!

Hogyan juthat el ingyenes WiFi-hez bárhol

Ha stabil internetkapcsolattal csatlakozik a WiFi-hez, egyszerűen használhatja az internetet igénylő különféle alkalmazásokat.

De ha még nincs WiFi, akkor továbbra is böngészhet az interneten az ingyenes WiFi használatával. A következő hogyan lehet ingyenes WiFi-t szerezni hogy megpróbálhatja.

1. Használjon Smartphone beépített WiFi szkennert

Hogyan lehet ingyenes Wifi-t szerezni Androidon, iPhone-on vagy PC-n, a használatával megteheti WiFi szkenner maximális alapértelmezés, banda.

Triviálisan hangzik, igaz? De nem mindenki érti, hogyan kell helyesen használni, hogy bárhol is legyen az ingyenes WiFi.

A módszer szintén nagyon egyszerű, tudod! Csak nyissa meg a WiFi beállításokat okostelefonján vagy számítógépén, majd keresse meg a címkével ellátott WiFi kapcsolatot fedezetlenerős szöveg vagy nyisd ki.

2. Telepítse a WiFi szkenner alkalmazást

Előfordul, hogy az okostelefonon vagy laptopon az alapértelmezett WiFi megtalálásának eredménye nem optimális, így gondjai vannak egy nyílt WiFi hálózat megszerzésével.

Ezért szükséged van WiFi szkenner alkalmazás. Mivel ez a WiFi kereső alkalmazás optimálisan képes felismerni a körülötted lévő WiFi-t.

Windows PC-n használhat olyan WiFi szkenner szoftvert, mint a WeFi Pro és a NetStumbler. Eközben okostelefonok esetén használhatja a WiFi Map alkalmazást.

3. Használja a Facebook Find Wi-Fi-t

Azt is kipróbálhatja, hogyan juthat el ingyenes WiFi-hez a Facebook funkcióval, mégpedig a Wi-Fi keresése funkcióval. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy helyet találjon vezeték nélküli hotspot legközelebb.

A Find Wi-Fi megjeleníti az olyan hotspotok SSID-jét, amelyek sem jelszóval, sem jelszóval nincsenek közvetlen használatra védve.

Miután megtalálta a jelszót nem használó hotspotot, közvetlenül csatlakoztathatja okostelefonját a hotspothoz, hogy ingyenes Wi-Fi-t kapjon.

Hogyan érhet el több ingyenes WiFi-t ...

4. Növelje az ingyenes WiFi korlátot

Hogyan lehet ingyenes Wi-Fi-t szerezni alkalmazás nélkül, az is becsapható, hogy növeli vagy növeli az ingyenes WiFi, bandák korlátját.

Ehhez telepítenie kell az alkalmazást MAC smink (Media Access Control) és bütykölés Mac cím számítógépén vagy laptopján

Természetesen ez a módszer nem ajánlott, mert megegyezik a WiFi-be való betöréssel, hacsak nem igazán sürgős helyzetben van.

5. Használja ki a Hűségszolgáltató program előnyeit

Az egyik szolgáltató közismert, a Telkomsel biztosítja Hűségprogram ügyfeleinek. Ez a program különféle helyeken is elérhető.

Ennek a mobilszolgáltatónak számos WiFi.id feliratú hotspotja van, amelyeket szinte minden nyilvános helyen telepítenek. Használhatja ingyenes WiFi elérésére is.

Ennek a Royalty programnak azonban időkorlátja van. Ezért ezt az időt használja ki a szükséges internetes tevékenységek elvégzéséhez.

6. Használja a Google Station WiFi-t

Ez a Google által készített program a CBN és a FiberStar helyi internetszolgáltatókkal együttműködve ingyenes WiFi területet biztosít a nyilvánosság számára.

Ahhoz, hogy beléphessen ebbe az ingyenes WiFi-be, mindössze annyit kell tennie, hogy megadja a mobiltelefonszámát, majd kap egy SMS-t, amely jelszót tartalmaz a WiFi eléréséhez.

Bár sok nagyvárosban elérhető, sajnos WiFi Google Station 2020 végén leáll Indonéziában.

7. Használja a WiFi-t egy barát házában

Az egyik folt a legjobb módja annak, hogy ingyenes Wi-Fi-t szerezzen egy barátja házában. A sok barátod közül természetesen vannak olyanok, akiknek van WiFi a házukban.

Meglátogathatja a házát azzal az ürüggyel, hogy együtt végezzen házimunkát, vagy csak látogasson el. Ezután engedélyt kérhet a WiFi használatához.

Szörfözhet az interneten egy barátja házában hogyan lehet ingyenes WiFi-t szerezni az Androidon legálisan meg lehet próbálni, banda!

8. Látogasson el egy helyre, ahol ingyenes a WiFi

Továbbá meglátogathatja azt a helyet is, amely biztosítja ingyenes wifi lehetőség mint egy kávézó vagy egy étterem, amely meglehetősen népszerű ott, ahol élsz.

Élvezheti az ingyenes Wi-Fi-t kávézókban vagy éttermekben, amennyit csak akar, csak rendel egy csésze kávét. Tényleg gazdaságos, igaz?

Valójában órákig szörfözhet az ingyenes WiFi használatával, miközben elkészíti a megrendelt ételeket vagy italokat.

9. Látogassa meg a szállodát

Látogasson el a szállodába csak azért, hogy ingyenes WiFi-t kapjon? Úgy tűnik, hogy ez egy nagyon drága megoldás, amelyet sokan nem tudnak megtenni.

De ki kell próbálni ezt az ingyenes WiFi módszert, amikor a városon kívül nyaral, és úgy dönt, hogy éjszakázik egy szállodában, bandában.

Azt is megteheti, hogyan tudja megtudni a szálloda WiFi jelszavát, ha közvetlenül a szálloda recepciójánál kérdezi meg. Ezt követően szörfözhet, amennyit csak akar!

10. Betörés WiFi-re

Végül vannak olyan módszerek, amelyek lehetővé teszik az ingyenes WiFi elérését bárhol, amit megtehet, ha betör a WiFi-re a laptopján vagy a mobiltelefonján.

Természetesen ez az egy módszer illegális, és nagyon nem ajánlott, mert ártani fog az Ön által lopott WiFi-tulajdonosnak.

De sürgős helyzetben megpróbálhatja betörve a WiFi-be észlelt körülötted. Csak annyit kell tudni, hogyan lehet betörni a WiFi-re.

BÓNUSZ: Hogyan lehet feltörni a WiFi-t alkalmazás nélkül

Szeretne hacker stílusú trükkökkel WiFi-t szerezni, nevezetesen a szomszédos WiFi-be való betörést, vagy melyik WiFi-t észleli körülötted?

Könnyen! Ezt a következő oktatóanyag követésével teheti meg hogyan lehet feltörni a WiFi-t alkalmazás nélkül a következő cikkben.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ennyi volt 10 módszer az ingyenes WiFi elérésére amelyet bárhol könnyedén kipróbálhat. Ily módon már nem kell aggódnia, amikor a kvóta elfogy.

Miután sikeres volt, azonnal böngészhet, amennyit csak akar, a közösségi média frissítéseihez, filmek letöltéséhez, játékhoz és egyebekhez.

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.