ez a megfelelő méretű youtube fejléc, így nem vágódik le

Azok számára, akiket zavar a helyes Youtube fejléc vagy szalaghirdetés mérete, itt találják meg a választ! Vannak példák ingyenes Youtube szalaghirdetésekre, tudod!

Azok számára, akik nagyon szeretik a YouTube használatát, legyen szó akár videók megtekintéséről vagy akár saját csatornájukról, biztosan ismerik a nevet fejléc vagy YouTube szalaghirdetés.

Ennek a YouTube-csatornafejlécnek a megléte nagyon fontos a csatorna kialakításának szépítéséhez. Mint a szó, annál szebb a tervezés, a többi ember is otthon érzi magát álljon meg a csatorna mellett a.

Tehát sokan megkérdezték Jakát, mennyi is valójában helyes YouTube szalaghirdetés-méret? Akkor hogyan készíted el, hogy ne vágd el? Csak nyugodj meg, az ApkVenue megosztja útmutató a YouTube szalaghirdetés megfelelő méretéhez együtt hogyan lehet elkészíteni.

A YouTube szalaghirdetés méretezésére és sablonjára vonatkozó irányelvek

Fotóforrás: Google-támogatás

Először is nagyon jól meg kell értenünk, hogy a YouTube-nak saját beállításai vannak, beleértve a kérdéseket is csatorna fejléc / szalagméret.

Fontos megjegyezni, hogy a YouTube szalaghirdetés mérete attól függően változik, hogy az asztali képernyőn, a TV-n vagy mobiltelefonon nyitja meg. Más szavakkal, előfordulhat, hogy a szalaghirdetése tele lesz a tévében, de levágódik a mobiltelefonján vagy az asztalán.

Ezért kérjük, figyelmesen hallgassa meg A YouTube szalaghirdetés-méretére vonatkozó irányelveket egyenesen kivontuk Google-támogatás!

1. A YouTube egy méretű kép feltöltését javasolja 2560 x 1440 képpont, Hol a feltöltés minimális méretei van 2048 x 1152 képpont.

2. Minimális biztonságos terület a szöveg és logó: 1546 x 423 képpont. Ez azt jelenti, hogy ha azt szeretné, hogy írásod vagy emblémád látható legyen, próbáld meg mindkettőt felvenni "biztonságos terület" ez. Ellenkező esetben a képet bizonyos kijelzőkön vagy eszközökön le kell vágni.

3.Maximális szélesség van 2560 x 423 képpont. Ezzel a szélességgel "biztonságos terület" a képernyő méretétől függetlenül mindig látható lesz.

4. Javasolt feltöltési fájlméret maximum 6 MB. Ha ennél nagyobb, akkor a YouTube nem fogadja el a fájlt.

Ez volt a YouTube szalaghirdetés-méret útmutató (YT), amelyet referenciaként használhatsz a csatornád legjobb tervezéséhez.

Elkészítéséhez egy sor ajánlást használhat a legjobb ingyenes PC-s fényképszerkesztő szoftverhez, amelyet az ApkVenue készített itt.

Használhat egy sort is legjobb grafikai alkalmazás, főleg, ha jó és maximális Youtube szalaghirdetést szeretne.

A YouTube szalaghirdetések hozzáadása vagy módosítása

Fotó jóvoltából: Wyzowl

Miután tudta és megértette a YouTube szalaghirdetés méretét, és a legjobb szerkesztő szoftveren vagy alkalmazáson keresztül elkészítette, tudnia kell hogyan lehet hozzáadni vagy módosítani a YouTube-csatorna fejlécét / szalaghirdetését.

Emlékezik! Ez a módszer csak az asztalon hajtható végre PC vagy laptop igen, banda. A kíváncsiság helyett itt vannak a lépések!

1. lépés: PC-n vagy laptopon kérem Belépés YouTube-csatornádra.

2. lépés: A jobb felső sarokban lévő menüben válassza a lehetőséget Saját csatornám / Saját csatornám.

3. lépés: Ezt követően kattintson a gombra Csatorna testreszabása.

Ezt követően azoknak, akik szeretnék új YouTube szalaghirdetést adott hozzá, kattintson a gombra Csatornakép hozzáadása, pozíciója a YouTube képernyőjének teteje közelében van.

Közben azoknak, akik szeretnék változtassa meg a Youtube szalaghirdetését, vigye az egérmutatót a meglévő szalaghirdetés fölé, és kattintson a gombra Szerkesztés> Csatornakép szerkesztése.

4. lépés: Kérjük, töltsön fel egy képet vagy fényképet egy számítógépről. A fülekre is kattinthat Képtár hogy képet válasszon YouTube fotógaléria.

- 5. lépés: Később látni fogja az előnézetet /előnézet ezen fejlécek megjelenítése különféle eszközökön. A módosítások elvégzéséhez válassza a lehetőséget Állítsa be a kivágást.

Miután úgy gondolja, hogy elég, kattintson válassza. Kész! Így lehetett hozzáadni vagy megváltoztatni a YouTube szalaghirdetés képét méret szerint. Nagyon könnyű, igaz?

BÓNUSZ! Ingyenes YouTube Banner

Azok számára, akik egy ingyenes YouTube banner sablont keresnek, itt kell lenniük! Az ApkVenue bemutat egy példát egy jó YouTube-csatornafejlécre, és minden bizonnyal szabadon kipróbálhatja.

Sima YouTube szalaghirdetés

Először is, az ApkVenue példát mutat be a YouTube szalaghirdetésének hátterére nincs szöveg más néven sima. Nagyon klassz, hogy inspirációként felhasználható legyen a csatornádhoz, bandádhoz! Itt a lista!

1. Sima szalaghirdetés kék sziluettel

2. Sima szalaghirdetés piros sziluettdel

3. Sima szalaghirdetés vörös sziluettdel

4. Sima kék szalaghirdetés

5. Sima szalaghirdetés kék sziluettel

6. Egyszerű sáv kék és zöld sziluettekkel

7. Sötét rózsaszín sima szalaghirdetés

8. Pink YouTube szalaghirdetés

9. Sima lila szalaghirdetés

10. Sima rózsaszín szalaghirdetés

Hűvös YouTube szalaghirdetések

Ezután az ApkVenue megosztja veled a csatornádnak megfelelő hűvös YouTube szalaghirdetés példáját. Itt jön a lista!

1. Szalaghirdetés szimbólumokkal

2. Banner katonai háttérrel

3. Szalaghirdetés az Infinity Insignia-val

4. Futurisztikus szalaghirdetés

5. Futurisztikus szalaghirdetés

YouTube Gaming Banner

A játékosok számára feltöltenie kell ezt a jó és legjobb YouTube játékhirdetést. Itt a lista!

1. Kedvenc játék szalaghirdetés

2. Akciójáték szalaghirdetés

3. Banner Gaming Channel

4. Banner Gaming Channel

5. Kedvenc játék szalaghirdetés

Anime YouTube szalaghirdetés

Azok számára, akik szeretnek különféle animéket nézni, megpróbálhat feltölteni egy példát egy ingyenes anime YouTube szalaghirdetésre. Itt a lista!

1. Kedvenc Anime Banner

2. Kedvenc anime szalaghirdetések

3. Kedvenc Anime Banner

4. Kedvenc Anime Banner

5. Kyoukai Eternity banner

Amellett, hogy átmész a fenti YouTube szalaghirdetésen, inspirációt is kaphatsz az ApkVenue által összegyűjtött jó HD háttérképek gyűjteményéből ebben a cikkben. Garantáltan jó és bandabemozdítás!

Ez volt a YouTube szalaghirdetés-méret útmutató, valamint a technikai módszerek, amelyeket tudnia kell. Nagyon könnyű, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Diptya.