hogyan lehet valós időben ellenőrizni az internet sebességét az androidon

Az internet ma az élet elválaszthatatlan részévé vált. Annak érdekében, hogy ne ragadjon el lassan, így ellenőrizheti valós időben az Android internet sebességét a Network Speed ​​alkalmazás segítségével.

Internet az emberek életének elválaszthatatlan részévé vált a modern korban. Nem csak okostelefonok, koncepcióval A tárgyak internete (IoT) a körülötted lévő összes eszköz kihasználja az internet kifinomultságát.

Tehát egyelőre még mindig bosszantja a lassú internet sebesség? Az ApkVenue itt azt mondja meg neked, ** hogyan ellenőrizheted az internet sebességét Androidon * online valós idő!

  • INGYENES! Ez hogyan növelheti az internet sebességét akár 500 Mbps-ig
  • 100% TÖKÉLETES! Így növelheti az internet sebességét a modulján
  • 5 mítosz a téves internet sebesség növelésére

Hogyan ellenőrizhető az internet sebessége Android-on valós időben

Van egy alkalmazás Hálózati sebesség - figyelés ami segíthet az internet sebességének ellenőrzésében. Az Ön által használt internetsebességet egyedülálló módon rendszeresen frissítjük valós idő hogy megtudja az adatcsomagok vagy akár a Wifi-hálózatok letöltésének és feltöltésének sebességét tudod.

  • Először töltse le az alkalmazást Hálózati sebesség - figyelés hogy kidolgozták Evozi a Google Play Áruházban. Ez a termelékenységi alkalmazás ingyenesen elérhető srácok!
Evozi Apps Utilities LETÖLTÉS
  • Ha igen, megnyithatja a korábbi hálózati sebességettelepítés. Az üdvözlő képernyőn átugorhatja a lépéseket Koppintson a gomb Ugrás vagy elcsór jobbra tájékoztatás és Koppintson a gomb Kész.
  • Az internet sebességének ellenőrzéséhez a főképernyőn megkapja internetes sebességdiagram androidos okostelefonja használja. Vannak letöltések és feltöltések. Információ van az aktuális internetsebességről, a legnagyobb internetsebességről és a használt hálózatról is.
  • Te is Koppintson a ikon Beállítás a jobb felső sarokban a beállításhoz Értesítési sáv, Lebegő Widget, Használatfigyelés és Megjelenítés a Gyorsbeállításban további beállításokhoz.
  • Koppintson a a bal felső sarokban egy háromsoros ikon is látható a további lehetőségekért. Például Részletes információ hogy minden nap megtudja az internet használatát. Vagy egy menü Alkalmazásstatisztika hogy megtudja az egyes alkalmazások internethasználatát.

Így ellenőrizheti az Android internet sebességét valós idő a Network Speed ​​- Monitoring alkalmazás használatával. Nem kell többé aggódnia a lassú hálózatba való belépés miatt. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found