hogyan streamelhetjük az Euro 2016 elődöntőit és döntőit okostelefonon keresztül

Hogyan lehet okostelefonon nézni az Euro 2016 elődöntőjének és döntőjének élő közvetítéseit vagy élő közvetítését?

Labdarúgó torna Euro 2016 amely Franciaországban került megrendezésre, bejutott az elődöntőbe, vagy csak három mérkőzésen lesz idegenben. Az elődöntő mérkőzéseit aznap rendezik Július 7-én és 8-án, míg az utolsó mérkőzést júniusban rendezték Július 11-én.

Kezdetben 24 meglévő futballcsapat versenyzett az Euro 2016-on. Menetrend lerúg Az Euro 2016 első versenyére június 10-én kerül sor a házigazda Franciaország, Románia ellen. Most már csak 4 csapat maradt és 3 legjobb meccs. Jelentés a PhoneArenától, akkor hogyan kell nézni élőadás Euro 2016 elődöntők és döntők az okostelefonon?

  • Hogyan lehet focizni a Facebook Messengeren
  • IZGALMAS! Itt van, hogyan kell kosárlabdázni a Facebook Messengeren
  • 10 legteljesebb élő közvetítés, Full Bein Sports 1-3

Hogyan nézhetjük meg az Euro 2016 elődöntő és döntő mérkőzéseit okostelefonon keresztül

Természetesen nem akarja kihagyni? Figyelembe véve azonban, hogy Indonéziában az Eid szezonja van, sok tevékenység zajlik, így előfordulhat, hogy nincs ideje otthon tévézni. A megoldás az, hogy az Euro 2016 foci elődöntőit és döntőit élőben vagy élőadás egy okostelefonon.

Számos okostelefonos alkalmazás használható az Euro 2016 mérkőzések online megtekintésére élőadás, Amelyek közül az egyik SlingTV. A SlingTV alkalmazás elérhető Android és iOS okostelefon-felhasználók számára. Az alkalmazás ingyenes, de a használatához 20 USD vagy annak megfelelő előfizetési díjat kell fizetnie 260 ezer IDR havonta. A SlingTV hozzáférést biztosít csatorna ESPN, TNT és ABC, akiknek az Euro 2016 mérkőzése angol nyelven zajlik.

A SlingTV-n kívül az Euro 2016-ról szóló részletes információkért telepítenie kell az UEFA EURO 2016 hivatalos alkalmazást is. Ahogy a neve is mutatja, ez az UEFA hivatalos pályázata, mint az európai futball legfelsõbb hatósága. Ez az alkalmazás teljes körű információt nyújt az EURO 2016 eseményről a verseny kezdetétől a végéig. Kiválaszthatja kedvenc csapatát és az UERO 2016 résztvevőit, hogy mindig megkapja a legfrissebb játékosinformációkat és mérkőzéseket.

Ezután következik az UERO 2016 LiveScore, a LiveScore egy speciális alkalmazást mutat be, amely az EURO 2016-ot tárgyalja. A felajánlott különféle funkciók nem sokban különböznek a szokásos verziótól, de egyértelmű, hogy minden csapat- és mérkőzésinformáció a 2016-os Európai Kupából származik. Statisztikák és információk egy mérkőzésen közvetlenül megismerhető az alkalmazáson keresztül.

A fenti 3 alkalmazással azok, akik hiányolták az Euro-mérkőzésről szóló információkat, visszatérhetnek követni. Ami szintén biztos, az nem fogja kihagyni az elődöntők és a döntők legjobb meccsét. Szerinted ki nyerte az Európa Kupát?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found