hogyan kell használni a teamviewer 2020-at

Szeretné irányítani a számítógépét egy Android mobiltelefonon keresztül, vagy fordítva? A Teamviewer egyszerű használata távoli számítógépekhez és HP-hez (2020-as frissítés)

Talán még mindig sokan nem tudjátok hogyan kell használni a Teamviewert vagy nem is tudja, mi a Teamviewer és mire használják.

Ilyen egyszerű, banda. Néha vannak olyan helyzetek, amikor hozzáférnünk kell egy számítógéphez vagy mobiltelefonhoz, annak ellenére, hogy a számítógépünk vagy a mobiltelefonunk távol áll tőlünk.

Jól, Teamviewer egy egyszerű és könnyen használható alkalmazás, például távoli eléréshez a számítógéphez vagy a mobiltelefonhoz (távoli) az internetes hálózat felhasználásával.

Nem csak, hogy ennek az alkalmazásnak van egy funkciója is, amelyet át kell vinni fájlokat. A Teamviewer használata meglehetősen egyszerű. Csak egy internetkapcsolatra, azonosítóra és jelszóra van szüksége, amelyet a Teamviewer biztosít az eszközén.

A Teamviewer PC és Android használatának módjainak gyűjteménye (2020-as frissítés)

Alkalmazás Teamviewer egy olyan alkalmazás, amely vezérlésre, hozzáférésre, monitorozásra vagy végrehajtásra használható távoli egyik eszköz a másiktól.

Ahogy az ApkVenue korábban elmondta, a Teamviewer rengeteg funkcióval rendelkezik, sőt, feltörni is tud. Tehát az ApkVenue elmagyarázni akar neked, hogy te is kihasználhasd, banda.

Ebben a cikkben az ApkVenue a Teamviewer használatának számos módját ismerteti. Kezdve távoli PC-ről PC-re, távoli Android PC-ről és távoli PC Androidról.

Nézd meg!

A Teamviewer használata távoli PC-hez PC-vel

Más számítógéppel rendelkező távoli számítógépek esetén először meg kell adnia telepítse a Teamviewer alkalmazást mindkét számítógépre amihez csatlakozni szeretne.

A Teamviewer alkalmazás nagyon könnyű. Nem kell attól tartania, hogy számítógépe vagy laptopja lassú az alkalmazás telepítése után.

 • Töltse le a Teamviewer alkalmazást az alábbi linken keresztül:
Apps Produktivitás TeamViewer GmbH LETÖLTÉS
 • Telepítse a Teamviewer alkalmazást, majd válasszon ki egy verziót Ingyenes.

 • Továbbá, ha a számítógép továbbra is csatlakozik az internethez, akkor megjelenik ID és jelszó A csapatnéződ. Az azonosítót és a jelszót a számítógép távoli távoli távoli távoli használatára használják.

 • Ne feledje, hogy létrehozhat új jelszót, vagy semmit (a jelszó és az azonosító véletlenszerűen változik minden alkalommal, amikor ezt az alkalmazást használja).

 • Ezt követően a PC-n vagy a laptopon adja meg a Teamviewer PC azonosítóját amelyet a Partner ID oszlopban szeretne vezérelni. Ezután kattintson a gombra Csatlakozás hogy megcsinálja a távirányítót.
 • Írja be a számítógép vagy a laptop jelszavát aki távoli akar lenni és várni egy pillanatra. Ha ez sikerül, akkor a barátod vagy rokonod PC-képernyője megjelenik a PC-képernyőn, és most már teljes egészében hozzáférhetsz a számítógépükhöz.

 • A távvezérlőn kívül megteheti Fájl átvitel.

 • A trükk, változtassa meg a TeamViewer beállításait „Fájlátvitel” -re, és változtassa meg az eredeti kapcsolatot 'Távirányító' Lesz Fájl átvitel.

A Teamviewer használata távoli mobilhoz PC-ről

A PC-ről a PC-re eltekintve a Teamviewer is használható a PC vezérléséhez az Android HP-hoz vagy fordítva. Ez a módszer nagyon hasznos, ha például a PC előtt aktívabb.

Akkor is megteheti ezt a módszert, ha mobiltelefonját otthon hagyja, miközben az adott mobiltelefonon keresztül kell kommunikálnia. Itt vannak a lépések:

 • Töltse le és telepítse a Teamviewer alkalmazást a számítógépre az ApkVenue fent megadott linkjén keresztül.

 • Közben töltse le a Teamviewer QuickSupport alkalmazást a mobiltelefonjára. Letöltheti az alábbi linken keresztül:

Apps Produktivitás TeamViewer GmbH LETÖLTÉS
 • Az alkalmazás támogatása érdekében az ApkVenue azt javasolja, hogy töltse le a Teamviewer bővítményt a mobiltelefon márkája alapján a Google Play Áruházból.
 • Ha Samsung mobiltelefont használ, válassza a Samsung Kiegészítők lehetőséget. Ha LG-t használ, válassza az LG-kiegészítőket. Várja meg a telepítési folyamat befejezését.

 • Nyisd ki Teamviewer a számítógépen, és nyissa meg a Teamviewer alkalmazást a mobiltelefonon (QuickSupport).

 • Írja be a HP azonosítót Ön vagy barátai a Partner ID-n, majd kattintson a gombra Csatlakozás.
 • Nos, most már teljesen kézbe veheti mobiltelefonját vagy barátait egy számítógépről. Könnyű?

A Teamviewer használata távoli számítógépekhez a HP-tól

A fenti két módszeren kívül tudod, hogy a PC-t / laptopot a mobiltelefonodon keresztül is irányíthatod. Tegyük fel, hogy valamit csinálni kell a PC-n, miközben a WC-n tartózkodik.

A módszer nem sokban különbözik attól, amit az ApkVenue korábban kifejtett. További információért lásd az ApkVenue alábbi magyarázatát:

 • Nyissa meg a Teamviewer alkalmazást a számítógépen, és nyissa meg a mobiltelefonjára telepített TeamViewert is.

 • Írja be a partnerazonosítót (Távoli távoli PC-azonosítót) a Teamviewer alkalmazásban a mobiltelefonján.

 • Kattintson a gombra Távirányító és várj egy kicsit addig írja be a Teamviewer PC jelszavát a mobiltelefonjára. Ezután kattintson a gombra rendben.

 • Ha ez sikerül, megjelenik a számítógép képernyője, és most már teljes mértékben irányíthatja számítógépét a mobiltelefonján keresztül.

 • A távvezérlő leválasztásához kattintson az X gombra Kattintson a HP bal oldalán vagy a PC-n az X gombra Felugrik Teamviewer a jobb alsó sarokban.

Annyi cikk arról, hogyan lehet a Teamviewert használni távoli Android telefonokhoz és PC-khez. Remélhetőleg ez az ApkVenue útmutató hasznos lehet számodra, banda.

Ossza meg javaslatait és véleményét az alábbi kommentár oszlopban. Találkozunk legközelebb!