hogyan kell használni az asus pc linket számítógépén vagy laptopján

Ahelyett, hogy a PC Link alkalmazás eltávolításának problémáival foglalkozna az ASUS ZenFone készülékén, jobb, ha az ApkVenue megmondja, hogyan kell használni az ASUS PC Linket számítógépén vagy laptopján.

Neked, felhasználóknak androidos telefon sorozat ZenFone tól től ASUS, biztosan ismeri a hívott alkalmazást PC Link. Igen, a PC Link valóban az alapértelmezett alkalmazás ASUS ZenUI ami mindenképpen megtalálható minden Android ZenFone mobiltelefonon. Ezt az alkalmazást sem használhatja letiltani, ráadásul eltávolítás. Éppen ezért, mint amire gondolsz, hogyan gondolkodsz letiltani vagy eltávolításEzért jobb, ha az ApkVenue megmondja, hogyan kell használni az ASUS PC Linket számítógépén vagy laptopján.

 • Hogyan ellenőrizhető az ASUS Zenfone HP minősége minden alkalmazás nélkül
 • 5 Az ASUS ZenFone 2 és az ASUS ZenFone 5 hasonlóságai
 • Az Asus Zenfone BLOATWARE teljes listája, amelyet TÖRÖLNI kell a Root után

ASUS PC Link hasznos az Android-mobiltelefonon végzett összes tevékenység számítógépen vagy laptopon történő megjelenítéséhez. Az Android mobiltelefonját is használhatja egér és billentyűzet. Tehát Android-telefonja egy alkalmazásként jelenik meg a számítógépen. tudsz csevegés, böngészés, videókat nézni, játékokat játszani stb. Tehát itt vannak a telepítési lépések:

Az ASUS PC Link használata a számítógépen vagy a laptopon

 • Letöltés PC Link itt a Windows rendszerhez. Folytassa a telepítést a szokásos módon.
Böngészőalkalmazások ASUSTeK Computer Inc. LETÖLTÉS
 • A telepítés után nyissa meg a programot.
 • Csatlakoztassa androidos telefonját a számítógéphez USB-kábel segítségével.

 • Nyissa meg a PC Link alkalmazást az ASUS Zenfone készülékén.

 • Kattintson a gombra "Fogj neki". Folytatni "RENDBEN".
 • Ezután nézze meg újra a számítógép PC Link programját. Ban,-ben "Eszköz neve", kattintson a csatlakoztatott ASUS Zenfone nevére.
 • Most az Android mobiltelefonját számítógépen keresztül lehet működtetni egér és billentyűzet használatával. Például SMS-ek írására, alkalmazások megnyitására stb.
 • A kapcsolat bontásához adja meg újra androidos telefonján a PC Link alkalmazást, majd kattintson a gombra "Bontás".

PC Link Nagyon hasznos, ha különféle dolgokkal van elfoglalva számítógépen vagy laptopon, így nincs ideje arra, hogy értesítéseket lásson a mobiltelefonján, válaszoljon a beérkező üzenetekre stb. A PC Link használatával már nem kell folyamatosan ellenőriznie androidos telefonját. Mert minden, ami a mobiltelefonján történik, megjelenik a számítógép képernyőjén. Remélhetőleg ez hasznos, igen! Ha ismeri a PC Link még jóbb előnyeit, mondja el az ApkVenue-nak az oszlopon keresztül megjegyzés lent, igen!

[gadget] 234 [/ gadget] [gadget] 235 [/ gadget] [gadget] 236 [/ gadget] [gadget] 238 [/ gadget] [gadget] 764 [/ gadget]


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found