7 életszimulációs játék, amelyek nem kevésbé izgalmasak, mint a simek

Nem csak a The Sims, itt az ApkVenue számos más, nem kevésbé izgalmas életszimulációs játékhoz is ajánlásokat tartalmaz. Figyelj, menjünk!

Egyre többféle szimulációs játék díszíti a különböző platformokat. A készüléken Mobil maga ez a fajta játék ilyen könnyű megtalálni. A szimulációs játékok nem csak nagy grafikát igényelnek sok egyediség amitől bárki szeret játszani. Sőt, sok minden van megtanulhatjuk szimulációs játékokkal.

A szimulációs játékokban sok téma merül fel. Azonban az egyik legnépszerűbb az élet téma ahol a játékosok a mindennapokat élik a játékban, és különféle dolgokat fognak csinálni. Ön biztosan ismeri a The Sims játékot, amely meglehetősen népszerű. A játék az a szimulációs játék egyik példája amely felveti a mindennapi élet témáját. Nem csak The SimsItt az ApkVenue számos más életszimulációs játékra vonatkozóan ajánlásokat tartalmaz, amelyek nem kevésbé izgalmasak. Figyelj, menjünk!

  • Nem csak a Resident Evil! Ez az 5 legizgalmasabb és legizgalmasabb akció-kaland játék
  • INGYENES! Itt van a 10 legjobb Android és iOS akciójáték 2017
  • 6 izgalmas, alulértékelt RPG játék, amelyet játszanod kell

7 életszimulációs játék Androidra, amelyek nem kevésbé izgalmasak, mint a The Sims

1. Virtuális falusiak

Virtuális falusiak egy kis falu lakójaként fogja élni a játékost. Falusi lévén természetesen sok egyszerű, de szórakoztató dolog van, amit a játékosoknak meg kell tenniük. A játékos fő feladata egy kis falu fejlesztése és megtanítsa a lakosokat a túlélésre. A virtuális falusiak karaktereinek és helyeinek vizualizálása úgy fogja érezni, mintha valóban egyben élne távoli falu.

2. Zsebakadémia

Zsebakadémia az egyik legjobb szimulációs játék, amelyet jól ismert japán fejlesztők készítettek, Kairosoft. Játékmenetegyedülállója annyira addiktív, és bárkit rabja lehet a játéktól. A történet középpontjában áll élet egy iskolában.

A játékosok érezhetik, milyen érzés iskolás lévén akiknek nemcsak tanulniuk kell, hanem különféle dolgokat is megtehetnek, például játszhatnak, tornázhatnak, részt vehetnek különféle versenyeken, fesztiválokat tarthatnak, sőt randizhatnak is. Neked, aki hiányolja az iskolai napokat, nagyon alkalmas ennek az egy játéknak a kipróbálására.

3. Álomvárosi történet

Ez a szimulációs játék izgalmas életet kínál egy városban hogy magad építetted. Ön szabadon építkezhet különféle épületek, beleértve az üzleteket és házakat, és tetszés szerint meghatározzák azok helyét. Újra sírt, te versenyezni fog más városokkal a legmagasabb rang elérése érdekében. Minél több ember költözik a városodba, annál több pontot kapsz.

4. Álomházi napok

Álomházi napok meghívja Önt, hogy építsen egy álomházat, és tegyen bármit, amit csak akar. Ön szabadon tervezhet otthont saját álmodat, és díszítsd minden szobádat, ahogy jónak látod. Nem csak ez a szimulációs játék arcade játékokat is kínál minden meglátogatott üzletben. Az álomház, amelyet te is építesz bérelhető embereknek, még híres hírességeknek is.

5. Avakin Life

Avakin Life ne csak adj egy 3D élmény csodálatos hely, ahol új embereket ismerhet meg, beszélgethet és öltözhet, de szabadon is engedhet díszítse és tervezze meg a házat egyedül és látogasson el csodálatos helyszínekre. Te is szabad vagy díszítsd az avatárt a tiéd, öltöztesd fel divatos, csevegjen sok emberrel, és vegye fel a versenyt az emberek millióival, akik ezt a játékot játszják különdíjakért.

6. Virtuális város

Az élet örömével teli virtuális város meghívja Önt polgármesterré váljon. Kellemes polgári életet kell kezelnie. Sok városlakó van, akikkel egyedi karakterükkel találkozhat. Ebben a szimulációs játékban te is fogadjon örökbe gyermeket, gondozza és képezze segítségére, amíg végre átveheti polgármesteri feladatait.

7. Virtuális családok

Mély családi életet élni virtuális világ nagyon izgalmas és szórakoztató. Boldog és kicsi családod lesz a mindennapok élése. A családod aranyos háziállatokat is elfogadhat, hogy játszhassanak a gyerekekkel.

Emellett megtervezheti álmai házát és díszítsd, ahogy akarod. Valós idősorok teszik ezt a szimulációs játékot annál reálisabb. A kis családod továbbra is él, eszik, növekszik és dolgozik, annak ellenére, hogy nem játszol. Számos meglepetés fog bekövetkezni, miközben ezt az életszimulációs játékot játszik.

Ez az 7 szórakoztató és izgalmas életszimulációs játék az Android számára. Azok számára, akik játszottak a The Sims játékban, ideje kipróbálni ezeket a játékokat. Garantáltan addiktív lesz!