8 legjobb offline pubg-szerű játék 2021 (Android és PC)

Nem kell aggódnia, ha PUBG-t szeretne játszani, de nincs kvótája. Itt az ApkVenue olyan játékokat ajánl, mint a legjobb PUBG Offline 2021, amelyek ingyenesek a HP-n és a PC-n

Játszani akar PUBG de nincs kvóta vagy lassú internet? Nyugodtan, most már sokan vannak, tudod PUBG-szerű offline játék ami akkor is izgalmas, ha csak egy bot ellenfélről van szó.

Az online játékok lejátszása ma már nagyon gyakori hobbi. Különösen a Battle Royale műfajú játékok, bandák.

Úttörőként PUBG sikerült elérni a sikert. Sajnos ez a játék online, ami azt jelenti, hogy a játékhoz gyors internetkapcsolattal kell rendelkeznie.

Szerencsére különféle lehetőségek vannak PUBG-szerű offline játék amelyet Androidon és PC-n játszhat le, így az internethez való kapcsolódás nélkül is játszhat.

Milyen játékok vannak, banda? Ha többet szeretne megtudni, csak nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, menjünk!

1. Speciális Ops túlélési csatatér szabad tűz

A PUBG Mobile-val megegyező műfajú Free Fire továbbra is a legnehezebb versenytársa a Tencent ez.

Ha mobiltelefonja nem képes HD játékokat játszani, akkor kipróbálhat egy, a Free Fire-hez hasonló játékot offline, Special Ops Survival Battleground Free Fire címmel.

Játékmenet szempontjából ez a játék nagyon hasonlít a PUBG Mobile-ra. De ami a grafikát és a minimális specifikációkat illeti, ez a játék megfelel a Free Fire-nak, ami még több barátságos HP krumplihoz.

RészletSpeciális Ops túlélési csatatér szabad tűz
FejlesztőAMGOC JÁTÉKOK
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret57 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés3.6 / 5 (Google Play Áruház)

>>> Töltse le a Special Ops Survival Battleground Free Fire -t <<<

2. Blood Rivals - Survival Battleground FPS Shooter

Fotóforrás: APKPure

Vér riválisai egy olyan játék, amelynek koncepciója hasonló a PUBG-hoz. Ejtőernyőzésből, fegyverek kereséséből és stratégiává válásból kiindulva az utolsó emberig.

Azok számára, akiket nagyon érdekel a látvány látványa, ne aggódj, bandázz, mert ez a játék ígéretes legjobb grafikai minőség, így a játékélmény valósághűbbé válik.

Ettől eltekintve a Blood Rivals széles választékot kínál járművek, fegyverek és játékmódok, így nem fog unatkozni, amikor ezt a játékot játszik.

RészletBlood Rivals - Survival Battleground FPS Shooter
FejlesztőXSQUADS Games Team
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret183 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.0 / 5 (Google Play Áruház)

>>> Töltse le a Vér riválisait itt <<<

Játékok letöltése

3. A Battleground túlélője: Battle Royale

Fotóforrás: APKPure

Ez a játék tényleg úgy néz ki, mint a PUBG Mobile grafikusan és játékmenet, banda. Itt igazán alkalmas azoknak a PUBG Mobile szerelmeseinek, akik új élményeket szeretnének kipróbálni.

A koncepció is ugyanaz, nevezetesen más játékosokkal kell megküzdenie, hogy utoljára túlélje. Ehhez gyűjtsön fegyvereket a játékaréna köré, mint önvédelem egyik formáját.

Kulcs A Battleground túlélője: Battle Royale nem az, hogy kijusson az egyre kisebb játékterületről, mert egészségügyi pont- addig fog csökkenni, amíg vissza nem lép az arénába.

RészletA Battleground túlélője: Battle Royale
FejlesztőBaton játékok
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret133 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés3,7 / 5 (Google Play Áruház)

>>> Töltse le a Battleground Survivor: Battle Royale oldalt itt <<<

Játékok lövése Baton Játékok LETÖLTÉS

4. Red West Royale: Gyakorold a szerkesztést

Fotóforrás: YouTube

Ha valami mással szeretnél PUBG-szerű játékokat játszani, megpróbálhatod Red West Royale készítette: Navo Games. Ennek oka, annak ellenére, hogy mindkét műfaj csata royale, ennek a játéknak van egy háttere Vadnyugat aka cowboy világ, banda.

Különböző játékmódokat is választhat. Az egyik, amit az ApkVenue ajánl egyjátékos zombi mód. Építsen falakat a védelem egyik formájaként, valamint létrákat is szerezzen Kilátás amely felülről szélesebb.

Azon kívül, hogy Android offline játék, online játékként is játszhatja ezt a játékot, hogy versenyezhessen a világ minden tájáról érkező játékosokkal.

RészletRed West Royale: Gyakorold a szerkesztést
FejlesztőNavo Games
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret91 MB
Letöltés100.000+
Értékelés4.0 / 5 (Google Play Áruház)

>>> Töltse le a Red West Royale: Gyakorold a szerkesztést itt <<<

Játékok letöltése

5. Óriás.io

Fotó jóvoltából: Oyun Indir Club

A következő PUBG-szerű játék a Navo Games-től Óriás.io. Csakúgy, mint a Red West Royale, ez az offline PUBG játék online is játszható.

Koncepciós játékban körbejárhatja a térképet nyitott világ, takarodjon az árkokba, és rejtekhelyeket építsen ellenfeleinek lesújtására.

Ha fejlődni akarsz készség épít, akkor választhat Építési mód. Ettől eltekintve minden megöl amit csinálsz, különleges előnyökkel járhat, amelyek túlélésbe hozhatják és megnyerhetik ezt a játékot.

RészletÓriás.io
FejlesztőNavo Games
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret91 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés3,9 / 5 (Google Play Áruház)

>>> Töltse le a Giant.io oldalt itt <<<

Játékok letöltése

6. Swag Shooter - Online és offline Battle Royale játék

Fotóforrás: APKPure

A játékon csata royale ezt megkapja három lehetőség 10 perc alatt hogy túlélje és megverje ellenfeleit.

Ez az offline játék, például a PUBG is lehetővé teszi vásároljon különféle jelmezeket hogy a karaktered még hűvösebb legyen. Tehát ebben a játékban nem csak lőni lehet, banda.

Ha rajongsz a divatért, Swag Shooter tényleg le kell töltened, banda. Jelmezek és tárgyak megválasztása menő igazán stílusosabbá teszi karakteredet, mint egy fotómodell. Csak lépés!

RészletSwag Shooter - Online és offline Battle Royale játék
FejlesztőXSQUADS Games Team
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret68 MB
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.0 / 5 (Google Play Áruház)

>>> Töltse le a Swag Shootert itt <<<

XSQUADS játékok Lövöldözős játékok Csapat LETÖLTÉS

7. Z1 Battle Royale

Fotó forrása: Steam

Nos, ha a korábbi időszakban Jaka ajánlásokat adott neked olyan játékokhoz, mint a PUBG Android offline, akkor ez az PUBG PC-szerű játék, banda.

Kaphat Z1 Battle Royale olyan módon ingyenes PC-játék letöltő webhelyen keresztül Gőz amely érdekes játékok széles választékát kínálja.

Ez a PUBG offline PC-szerű, korábban H1Z1: King of the Kill nevű játék lehetővé teszi az online játékot szóló, duó vagy mind az öt a barátaiddal, mert online is játszható, ugyanazzal a küldetéssel, amely az utolsó játékos állása.

RészletZ1 Battle Royale
OSWindows 7, 8, 10 (64 bites)
ProcesszorIntel i5 négymagos
memória6 GB RAM
GrafikaNvidia GeForce GTX 460 sorozat vagy újabb
DirectX10. verzió
Tárolás20 GB
ÁrIngyenes (Steam)

>>> Töltse le a Z1 Battle Royale oldalt <<<

Daybreak Game Company Lövöldözős játékok LETÖLTÉS

8. Királyi királyság

Fotó forrása: Steam

Az utolsó offline PC PUBG-szerű játék az Royale birodalom. Az ApkVenue fent említett különféle PUBG-szerű játékok játékarénájától eltérően a Realm Royale-nak mondhatni háttérrel rendelkezik. fantázia világ.

Amellett, hogy önállóan tud játszani, segíthet csapattársainak is, akiket megsebesítettek Gyógyító totem, vagy lőni Fellobbanás az ég felé, hogy emlékeztesse őket az ellenség érkezésére.

Használhat hagyományos fegyvereket is, például pisztolyokat és mesterlövészeket, vagy választhatja a használatát fegyverek fantázia elemeivel, például jégbotok, kardok és számszeríjak. Tényleg izgalmas, banda?

RészletRoyale birodalom
OSWindows 7, 8, 10 (64 bites)
ProcesszorIntel i5 négymagos
memória6 GB RAM
GrafikaNvidia GeForce GTX 555
DirectX11. verzió
Tárolás5 GB
ÁrIngyenes (Steam)

>>> Töltse le a Realm Royale itt <<<

Hi-Rez Studios lövöldözős játékok LETÖLTÉS

Ez 8 ajánlás offline PUBG-szerű játékokhoz, amelyeket Android okostelefonokon vagy PC-ken játszhat. A bejelentkezéshez azonban továbbra is internetkapcsolatra van szükség. Csak akkor játszhat offline módban szóló módban.

Annyi Jaka cikk, jó szórakozást, banda!

Olvassa el a cikkeket is PUBG vagy más érdekes cikkeket a Sheila Aisya Firdausy.