3 új módszer a Telkomsel-hitel fizetésére 2020-ig, ingyenesen!

Ahogy a Telkomsel hiteltartozása kiderül, nem csak kamu, tudod, banda! Nem hiszek? Itt megnézheti, hogyan veheti fel a teljes Telkomsel-hitelt 2020-ban!

Hogyan kell fizetni a Telkomsel hitelt? Tudsz? Biztosan nem kevesen is kíváncsiak erre, igaz?

Különösen, ha a hiteled elfogy, de a pénztárcád fogy, és nincs szabad kvótád, bizonyára ez a Telkomsel-hitel kölcsön nélküli felvételének módja arany megoldás lesz, amely megoldhatja a problémádat.

Nos, szerencsére valóban megcsinálhatja azt a trükköt, hogy miként kell kifizetnie a Telkomsel hitelt. Valójában nincs szüksége online hiteladósság-kérelemre, mert ez csak néhány azonnali lépéssel elvégezhető.

Kíváncsi és érdekel kipróbálni? Hallgassa tovább Jaka vitáját hogyan lehet adósságot adni a Telkomsel sürgősségi hitelének 2020-ra.

Hogyan lehet megszerezni a legújabb Telkomsel-hitelt 2020-ban

Nem sokban különbözik a Tri hitel felvételétől, a Telkomsel üzemeltetőinek történő hitelfizetési mód is többféle módon történhet.

Végigcsinálhatod USSD Menüböngésző (UMB), SMS, és természetesen az alkalmazás MyTelkomsel amely felhasználható a Telkomsel kvótájának ellenőrzésére is.

A Telkomsel saját hitelkölcsön szolgáltatását hívják Sürgősségi csomag. Azok számára, akik nem tudják, csomagolja vagy A Telkomsel sürgősségi hitele olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartsák a kapcsolatot akkor is, ha a hitelük elfogy.

Ezzel a 2020-as Telkomsel sürgősségi hitellel továbbra is telefonálhat, SMS-eket küldhet, és akár az internethez is hozzáférhet a kölcsönkvóta összegével.

Ez a sürgősségi csomag változó árak és kvótaösszegek vannak és a következő feltöltés során a felhasználót terhelik. Ezt a mechanizmust azért vezették be, hogy megkönnyítse a felhasználók számára vészhelyzet esetén.

A Telkomsel sürgősségi csomag aktiválásával hívásokat kezdeményezhet, SMS-eket küldhet, és az elérhető kvóta szerint internetezhet, annak ellenére, hogy kevés a hitel.

A Telkomsel sürgősségi csomag beszerzésének követelményei

A sürgősségi csomag használata elve eltér a többi Telkomsel csomag használatától. Ezeket a különböző mechanizmusokat a csomagok egyedi jellege miatt valósítják meg.

Tehát ahhoz, hogy a Telkomsel segélyhívó csomagot SMS-ben kapja meg, valójában nem számos speciális trükkel, vagy a Telkomsel sürgősségi csomag kritériumainak teljesítésével kell megtennie.

Mivel itt Önnek, mint Telkomsel vásárlónak, csak a következő feltételeknek és feltételeknek kell megfelelnie:

  • Nem sikerült hívást kezdeményezni vagy SMS-t küldeni, mert a hitel elfogy.

  • Kifogy a hitel az adat / internet használatakor.

  • Nem sikerült aktiválni a szolgáltatást, mert a hitel elfogy.

  • Egyéb tranzakciós kudarcfeltételek, amelyeket a hitel elfogyása okoz.

A kapott Telkomsel sürgősségi csomag összege szintén eltérő lesz, attól függően, hogy a Telkomsel hogyan értékeli az Ön által használt számot.

Hogyan lehet kölcsönkérni Telkomsel hitelt vagy aktiválni a Telkomsel segélycsomagokat

Ha te teljesítette a követelményeket amelyet az ApkVenue korábban leírt, akkor használhatja ezt a 2020-as Telkomsel sürgősségi hitelszolgáltatást.

Annak ellenére, hogy vészhelyzetről van szó, először ezt a hitelfelvételi szolgáltatást kell aktiválni, mert az üzemeltetőnek is szüksége van rá beleegyezés a szolgáltatás igénybevételében.

A következő három módon fizetendő Telkomsel-hitel vagy hitelt kölcsön az üzemeltetőtől a sürgősségi csomagszolgáltatáson keresztül.

1. Hogyan kell fizetni a Telkomsel hitelt az UMB-n keresztül

A Telkomsel-hitel kifizetésének első módja az UMB-n keresztül történik. A számok, a Telkomsel impulzusok és az UMB egyéb funkcióinak ellenőrzéséhez hasonlóan a szolgáltatás aktiválásához meg kell adnia egy bizonyos kódot.

Ez az első módszer a leggyorsabb és legpraktikusabb módja a 2020-as Telkomsel sürgősségi hitelszolgálat aktiválásának.

A Telkomsel hitelt az UMB-n keresztül kell kölcsönöznie.

1. Írja be a fizetendő Telkomsel-hitel UMB-kódját

Először nyissa meg a Telefon alkalmazást, majd írja be a kódot *500*5#, majd kattintson a gombra OK vagy Hívás.

2. Válassza a fizetendő hitel opciót

Várjon néhány percet, amíg a sürgősségi csomagajánlat az alábbiak szerint megjelenik. Ezután egy szám beírásával válaszol '1' jóváhagyja a Telkomsel hitel-fizetési mechanizmust.

Egy idő után megkapja ezt az értesítést A Telkomsel vészhelyzeti csomag aktiválva van.

Miután megkapta ezt az értesítést, ismét igénybe veheti a Telkomsel szolgáltatásait a kapott csomag méretének megfelelően.

2. Hogyan kell fizetni a Telkomsel hitelt SMS-ben

A Telkomsel-hitel kifizetésének második módja SMS-ben történik. Az előző módszerrel ellentétben, ahol a csomag használatát kezdeményezte, a vészhelyzeti csomag aktiválása SMS-ben történik az üzemeltető végzi.

Később, amikor elfogynak az SMS-, telefon- és internetes csomagok, és természetesen teljesíti a meglévő kritériumokat, akkor meg is kapja Sürgősségi csomagajánlat SMS az 5111-től.

A csomag aktiválásához csak válaszolnia kell IGEN a kapott SMS-en. Várjon néhány percet, és a vészhelyzeti csomag automatikusan aktiválódik.

3. Hogyan kell kifizetni a Telkomsel sürgősségi hitelt a MyTelkomsel segítségével

A Telkomsel hitel felvételének utolsó módja a hivatalos Telkomsel alkalmazás, a MyTelkomsel.

A MyTelkomsel azon kívül, hogy csomagokat, hiteleket és hasonlókat ellenőriz, a sürgősségi csomagok elérésére is használható, ha teljesítette az előző követelményeket.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie a Telkomsel hitelfizetési szolgáltatások MyTelkomsel alkalmazáson keresztüli eléréséhez.

1. Válassza a 'Csomag vásárlása' menüt

A MyTelkomsel alkalmazás főoldalán válassza ki a menüt "Csomag vásárlása" amely a POIN Telkomsel menü mellett található.

Vagy közvetlenül megnyomhatja a gombot is 'Üzlet' ami alul van.

2. Válassza a „Különleges az Ön számára” menüt

Miután a Shop oldalra irányította, itt talál szakasz'Különleges az Ön számára' az oldal tetején.

Koppintson a szövegre 'Összes megtekintése' az összes használható Telkomsel segélycsomag megtekintéséhez.

3. Válassza ki a Telkomsel vészhelyzeti csomagot

A Telkomsel vészhelyzeti csomagok különféle választási lehetőségei megjelennek a képernyőn, ha megfelel az ApkVenue korábban leírt követelményeinek.

Azok számára, akiknek szerencséjük van, és ingyenesen akarnak kölcsönkérni Telkomsel-hitelt, választhatnak Sürgősségi csomag Rp. 0 hogy ingyenes Sürgősségi csomagot kapjon.

Így kell fizetnie a Telkomsel-hitelnek a MyTelkomsel alkalmazáson keresztül, amelyet gyakorolhat a számával, bandájával.

Ha azonban kiderül, hogy te vagy nem találta a Telkomsel sürgősségi csomag opciót ez, akkor nagy valószínűséggel, ha te vagy nem felelnek meg a követelményeknek hogy Telkomsel hitelt vegyen fel.

Ki veheti igénybe a Telkomsel fizetendő szolgáltatásait (sürgősségi csomagok)?

Fotóforrás: Telkomsel

Ahogy az ApkVenue korábban is tárgyalta, több feltételnek kell megfelelnie hogy megkapja ezt a Telkomsel hitelkölcsön-ajánlatot.

Az Ön impulzusainak és kvótáinak számával szemben támasztott követelmények mellett vannak olyan ügyfélkritériumok is, amelyeknek meg kell felelniük a szolgáltatás használatához.

Ezt a szolgáltatást csak azok a Telkomsel-ügyfelek élvezhetik, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

  • Telkomsel kártyás felhasználók (simPATI, KARTU As és Loop).

  • A Telkomsel aktív felhasználói több mint 60 napig.

  • Megfelel a használati kritériumoknak, az utántöltések számának, az átlagos havi használatnak és néhány más hasonló kiegészítő kritériumnak.

  • Jelenleg nem használ olyan sürgősségi csomagot, amelynek terhét még nem fizették meg.

Nincsenek különösebb trükkök arra vonatkozóan, hogy miként lehet teljesíteni a Telkomsel sürgősségi csomagjának kritériumait. Szóval, csak természetes módon kell csinálnod, banda.

Mikor kell kifizetnünk a Telkomsel hitelt?

Sürgősségi csomag fizetésre kerül automatikusan a következő feltöltésnél. Ez nem vonatkozik a hitelen kívüli újratöltésekre, például adatcsomagokra vagy átutalásokra.

Tehát ne lepődj meg, amikor feltöltöd, a hitel összegét levonják egy bizonyos összeget.

A befizetés után megteszi újra igénybe veheti ezt a Telkomsel sürgősségi csomag szolgáltatást ha olyan problémákat tapasztal, mint korábban.

Háromféleképpen lehet könnyen fizetni a Telkomsel hitelt vagy hitelt az üzemeltetőktől. Sürgős időben igénybe veheti ezt a szolgáltatást, banda.

És azoknak, akik szeretnék kölcsön 100 ezer hitelt Az üzemeltetők sajnos a Telkomsel nem biztosítja ezt a lehetőséget az ügyfeleknek.

Ennek ellenére a Telkomsel mindig arra törekszik, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsa felhasználóinak, és a hitel-fizetési mechanizmus az innováció egyik formája.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lehetnek mindannyiótok számára. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Telkomsel vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.