hogyan jelenítsük meg a dalszövegeket a spotify hp & laptop 2021-ben

Hogyan jelenítheti meg a dalszövegeket a Spotify-on mind Android telefonokon / iPhone-okon, mind PC-ken / laptopokon, az alkalmazás nélkül is! Gyere, jöjjön elő a dalszövegekkel a Spotify-on! (2021. frissítés)

Sokan azt keresik, hogyan jelenítsék meg a dalszövegeket a Spotify-on. Ez természetes, ha figyelembe vesszük Spotify maga az egyik legjobb zeneszám-streaming alkalmazás, amelyet sok zenerajongó használ.

Sokféle helyi és nemzetközi dal elérhető itt. Szeretsz zenét hallgatni a Spotify-on is? Olyan szórakoztató a dalok hallgatása, hogy általában együtt akarunk énekelni.

De mi van, ha nem ismerjük a szövegeket? Szerencsére a Spotify-nak most már van saját dalszövege az alkalmazásban, így már nincs szüksége harmadik féltől származó alkalmazásra.

Ennek ellenére sokan még mindig keresik a dalszövegek megtekintésének módját a Spotify-ban, különösen, ha az okostelefon nem kapott frissítést vagy nem kompatibilis a Spotify legújabb verziójával.

Nos, csak nyugodj meg, banda. Jaka elmondja hogyan jelenítsék meg a dalszövegeket a Spotify-on mobiltelefonokon és laptopokon, amelyek garantáltan 100% -osan működnek. Kíváncsi vagy? Itt az áttekintés!

Hogyan mutassam meg a dalszövegeket a Spotify-on alkalmazás nélkül

Először az ApkVenue tanítja meg, hogyan lehet a Spotify-nak megírni a szövegét. Ez az útmutató egyértelműen sokkal könnyebb és egyszerűbb, mert a Spotify már támogatja a dalszövegek funkcióját harmadik féltől származó alkalmazásokkal együttműködve.

Anélkül, hogy tovább kéne elidőzni, itt van az útmutató!

1. Hogyan jelenítsünk meg dalszövegeket a Spotify-on Android / iPhone-on keresztül

Talán összezavarodott, miért hiányoznak a Spotify szövege, vagy miért nem jelennek meg a Spotify dalszövegei?

Ennek oka lehet, hogy okostelefonja nem kompatibilis a legújabb verzióval, vagy éppen nem frissítette az alkalmazást.

Ezért, mielőtt megtudná, hogyan jelenítse meg a dalszövegeket a Spotify-ban, mind Android-mobiltelefonon, mind iPhone-on, érdemes frissíteni az alkalmazást Google Play Áruház vagy Apple Store először azért, mert a módszer pontosan ugyanaz.

Ha lusta vagy, letöltheted az ingyenes Spotify alkalmazást, amelyet az ApkVenue készített alább. Boldog letöltést!

Töltse le a Spotify videó- ​​és hangalkalmazásokat

Vagy a következő linken keresztül:

>>> Spotify letöltése <<<

Ha igen, az alábbiakban követheti, hogy miként jelenítheti meg a dalszövegeket a Spotify-on Android / iPhone-on keresztül.

 • Játssza le a lejátszani kívánt dalt, majd nyissa meg a kijelzőt Most játszik / Most játszik.
 • Ha figyelmes vagy, a képernyő alján találsz egy ablakot, amely azt mondja LÍRIK / LÍRIK. Csúsztassa az ablakot felfelé.
 • Kész! Mostantól alkalmazás nélkül is előhívhatja a dalszövegeket a Spotify-on! Nagyon könnyű, igaz?

2. Hogyan jelenítsük meg a dalszövegeket a Spotify-on PC / Laptop segítségével

melletted letöltheti kedvenc dalát a Spotify-ból, a dalszövegeket PC / laptop segítségével is előhozhatod a Spotify-on. Ez a módszer még könnyebb, mint egy mobiltelefonon, mert csak egy kattintásra van.

Kíváncsi vagy? Így jelenítheti meg a dalszövegeket a Spotify-on PC / Laptop segítségével a lehető legkönnyebben!

 • Játssza le kedvenc dalát.

 • Nézze meg az alján található Menüsort, és egy szimbólum jelenik meg Mic. Kattintson a szimbólumra, és a szöveg azonnal megjelenik. Könnyű, igaz?

Ja, ha megkérdezed, miért nem jelennek meg a Spotify dalszövegei? A válasz az lehet, hogy a dal még nem kap lírai támogatást a harmadik féltől származó alkalmazásból.

Ha nem elégedett, akkor a következő alkalmazás segítségével kipróbálhatja a dalszövegek megtekintését a Spotify-ban.

A dalszövegek megtekintése a Spotify-on az alkalmazás segítségével

Miután megtanulta a dalszövegek alkalmazás nélküli megjelenítésének útmutatóját, megtudhatja azt is, hogyan jelenítheti meg a dalszövegeket a Spotify-ban az alapértelmezett alkalmazással. Anélkül, hogy tovább kéne elidőzni, itt van az útmutató!

1. Hogyan jelenítsük meg a dalszövegeket a Spotify-on az 1Lyrics segítségével

Először az ApkVenue egy úgynevezett alkalmazás használatát javasolja 1Lyrics. Kereshet erre az alkalmazásra, és ingyen letöltheti a Play Áruházból vagy a Google Playről. Anélkül, hogy tovább kéne késlekedni, itt van egy útmutató a dalszövegek megtekintéséhez a Spotify-on.

 • Kérjük, töltse le az 1Lyrics alkalmazást. Ahelyett, hogy bonyolult lenne, az ApkVenue alább ingyenesen biztosította az alkalmazást. Kérjük, töltse le!
Videó és audio alkalmazások letöltése

Vagy a következő linken keresztül:

>>> 1Lyrics <<< letöltése

 • Nyissa meg az alkalmazást, amely után felkérik megállapodni néhány megállapodásban. Azonnal csak érintse meg az alján található gombot engedélyezze minden beállítás.
 • Ha elfogadta az összes beállítást, akkor most ez az alkalmazás már aktív és használható.

 • Csak nyissa meg a Spotify alkalmazást, és játssza le kedvenc dalát. Kedvenc dalod szövege megjelenik az értesítési sávon banda. Lehúzni akkor csak érintse meg az 1Lyrics értesítését.

 • Most megjelent kedvenc dalod szövege a Spotify-ban, bandában. Ezek a szövegek nem szinkronizálódnak, ezért muszáj manuálisan helyezze át.

 • A dalszöveg elvetéséhez érintse meg és tartsa lenyomva egy pillanatig a dalszöveget. Így nézed meg a dalszövegeket a Spotify-on. Könnyű?

2. Hogyan jelenítsük meg a MusixMatch Lyrics a Spotify-on

A második, népszerűbb módszer a MusixMatch alkalmazás használata. Az egyik átadása A legjobb dalszöveg alkalmazás Itt meghallgathatja kedvenc dalait a dalszövegekkel. Androidon és iOS-en is beszerezheted, tudod!

Anélkül, hogy elidőznénk, itt van az útmutató!

 • Töltse le a MusixMatch alkalmazást. Ahelyett, hogy bonyolult lenne, az ApkVenue alább ingyenesen biztosította az alkalmazást. Kérjük, töltse le!
Alkalmazások Videó és audio musiXmatch LETÖLTÉS

Vagy a következő linken keresztül:

>>> A MusixMatch letöltése <<<

 • Nyissa meg az alkalmazást. A Spotify-val való közvetlen integráció érdekében egy kattintással csatlakozzon a Spotify-hoz Csatlakoztassa a Spotify-t.
 • Jelentkezzen be Facebook, Google vagy telefonszáma segítségével. Engedélyezze, hogy megjelenjen a képernyőn, majd felhasználhatja.
 • Ezt követően azonnal használhatja ezt az alkalmazást, és integrálhatja a Spotify-val. A dalszöveg az automatikusan lejátszott dalhoz is igazítható.

Így jeleníthették meg a dalszövegeket a Spotify-ban a MusixMatch alkalmazáson keresztül. Nagyon könnyű, igaz?

3. Hogyan jelenítsük meg a dalszövegeket a Spotify-on a Geniuson keresztül

Nos, ha ez az alkalmazás nincs közvetlenül integrálva a Spotify-val. Ezzel az alkalmazással azonban továbbra is élvezheti kedvenc dalainak szövegét.

Valójában a Genius még a koreai szövegeket is képes felismerni. Alkalmas azok számára, akik szeretnék megtanulják a koreai nyelvet simán és sikeresen. Anélkül, hogy tovább kellene várni, itt van az útmutató!

 • Töltse le a Genius alkalmazást. Ahelyett, hogy bonyolult lenne, az ApkVenue alább ingyenesen biztosította az alkalmazást. Kérjük, töltse le!
Alkalmazások letöltése

Vagy a következő linken keresztül:

>>> A Genius letöltése <<<

 • Nyissa meg az alkalmazást. Ezután jelentkezzen be Facebook-fiókjával, Google-fiókjával vagy telefonszámával. Engedélyezze, hogy megjelenjen a képernyőn, majd felhasználhatja.

 • A lejátszott zene észleléséhez nyissa meg a Spotify alkalmazást, majd kattintson a kedvenc dalára.

 • Ezt követően nyissa meg a Genius alkalmazást, majd érintse meg a bal oldali Menü oszlopot, majd érintse meg a elemet A zene azonosítása.

 • A Genius felismeri az okostelefonon lejátszott dalt.
 • Nem kell sokat várni, a Genius azonnal bemutatja a dal címét és szövegét teljes egészében.
 • Kész! Így lehet aktiválni minilyrics a Spotify-on a Geniuson keresztül. Nagyon könnyű, igaz?

Ez volt az útmutató a dalszövegek megjelenítéséhez a Spotify-on. Nagyon könnyű, igaz?

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Diptya.