Hogyan állítsunk össze olcsó játék pc-t kezdőknek a 2021-es frissítéshez

Szeretné tudni, hogyan lehet olcsó játék PC-t építeni? Az alábbiakban útmutatásokat, fontos tippeket és javaslatokat adunk olyan gazdaságos PC-s játékrészekre, amelyek 2021-ben nehéz játékokat játszhatnak

Készítsen játék PC-t megoldás lehet azok számára, akik kipróbálják a játékokat következő gen de nincs költségvetésed egy PS5 megvásárlásához, ami rendkívül magas ár.

Mint tudjuk, a 2020-as és annál korábbi játékok grafikája valóban rendkívüli. PS4 Pro csak nem elég erős a játékhoz Cyberpunk 2077 amelynek grafikája ultrarealisztikus.

A legújabb játékokat ugyanolyan hardverminőséggel kell kiegyensúlyozni. Ezért a játék PC-jének összeállítása fontos követelmény a mai játékosok számára.

Sajnos sokan nem ismerik túl jól, hogyan hogyan állítsunk össze egy PC-t. Annak ellenére, hogy az olcsó játék PC-k továbbra is támogatni tudják a játékigényeket a következő években.

Azok számára, akik olcsó PC-t szeretnének gyártani, ezúttal az ApkVenue megosztja azokat a tippeket, amelyekre figyelni kell a gyártás megkezdéséhez.

1. Számítsa ki az elkészítendő PC-s játék raft becsült költségvetését

Fotóforrás: Költségvetés a játék PC összeállításának folyamatában.

Kifejezhetjük, hogyan állítsunk össze egy játék PC-t nem rossz furfangos mert nem csak az egyes komponenseket kell helyesen telepíteni, hanem rengeteg számítást kell elvégeznie.

Az első dologra, amire figyelnie kell a játék számítógépének összeszerelésénél, az a költségkerete van. Ez az első dolog, amit valóban figyelembe kell vennie.

A költségvetési korlátozások nagyon fontosak, mert ha nem korlátozzák őket, 100 millió IDR fogyhat el játék PC összeállításához.

Ez a költségvetési korlátozás szintén későbbi bármilyen típusú alkatrészhez társítva mit telepíthet, és hogyan néznek ki az olcsóbb alternatívák.

Határozza meg azt a maximális költségkeretet, amelyet el fog költeni a készülő játékgép összeszerelésére, majd ezt követően állítsa be az összetevőket a kiosztott költségvetés szerint.

2. Határozza meg a PC Gaming összeállításának célját

Fotóforrás: A cél meghatározása a játékgép összeállításának folyamatában.

Egy másik dolog, amelyet meg kell határoznod, amikor elkezded összeállítani a játék PC-t a létrehozandó számítógép célpontja.

A cél lényege, hogy milyen játékot szeretne játszani a PC-vel, amelyre épül, stabil, milyen FPS-nél, és nagyjából nem lesz elérhetőfrissítés megint hány évig.

A fenti kérdések megválaszolásával tisztább képet kaphat arról, milyen lesz a játék PC-je.

Ebből a célból másolhat rendszerkövetelmények a legújabb triple A játékok, ahol szokás ezt a játékot játszani ajánlott beállítások minősített előírásokra van szükségük.

Mindaddig támaszkodhat ezekre a specifikációkra A következő 3-5 év. Még egy költségvetésű játékgép esetében is megcsalhat rendszerkövetelmények a játszani kívánt játék.

Ez az ügy valójában még mindig a fenti költségvetéssel kapcsolatos pontokkal függ össze. Ha csak a Triple A játékot akarja játszani alacsony és közepes grafikai beállításokkal <60 FPS-nél, akkor tényleg elég egy olcsó, akár 7 millió IDR értékű PC-s játék.

3. Válassza ki az olcsó és legjobb Gaming Raft PC alkatrészeket

A költségvetés és a cél meghatározása után a játék PC összeállításának következő lépése válassza ki a legmegfelelőbb alkatrészt.

Ennek az alkotóelemnek az alkalmasságát is kiszámítani kissé furfangos mert nem csak az alkatrész-specifikációkat keresi, hanem az A márka árát is összehasonlítja más márkákkal.

A különböző márkájú hasonló alkatrészek ára szintén eltérő lesz. A különbség akár 2-szeres is lehet.

Itt szemfülesnek kell lenned lásd az egyes márkákkal rendelkező alkatrészek előnyeit és hátrányait. Íme néhány fontos elem, amelyet figyelembe kell venni az Ön számára.

1. Processzor

Fotóforrás: A legjobb processzor olcsó játék PC összeállításához.

Ez az egyik komponens vitathatatlanul a számítógép legfontosabb összetevője. Szerencsére a processzor egyetlen két márkanevű változata, amelyet figyelembe kell venni, az Intel és az AMD.

Ennek ellenére figyelembe kell vennie a számítógépes processzorok ezen generációjának ezt a változatát. Ha úgy dönt, hogy melyik Intel mag és milyen generációról van szó, akkor is, ha az AMD-t választja.

Gondosan kell tudnia kalkulálni a cél és a költségkeret alapján, milyen processzor a legalkalmasabb. Láthatja a rendszer követelményei bizonyos játékok összehasonlítás céljából.

Ne felejtse el megnézni benchmark pontszám és becsülje meg, mennyi ideig támaszkodhat az adott processzorra.

Nos, azok számára, akik zavartak abban, hogy úgy döntöttek, hogy egy processzort használnak AMD vs Intel, talán az ApkVenue alábbi cikke segíthet rajtad. Nézd meg!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

2. VGA kártya

Fotóforrás: VGA-kártyák kiválasztása a játék PC összeállításának folyamatában.

Ha a processzort választották, a következő komponens, amelyet komolyan figyelembe kell venni a játék PC összeállításakor, egy VGA kártya.

Van a VGA kártya számos változata amelyek mind a modellek, mind a márkák között elérhetőek. Ezért az ApkVenue azt ajánlja, hogy legyen szorgalmas az összehasonlításban referenciaértékek VGA, amit követsz.

Böngészés a Youtube csatornákon vagy megbízható internetes webhelyeken az egyértelműbb megismerés érdekében referenciaértékek Különböző márkákból származó VGA kapható.

Ne felejtsd el összehangolni egy előre meghatározott költségvetéssel előtte ne engedje, hogy engedjen ennek az egy összetevőnek.

Azok számára, akik közepes költségvetéssel rendelkeznek, az ApkVenue a legjobb olcsó VGA-kártya ajánlásokkal + egy olyan árkategóriával rendelkezik, amelyre továbbra is támaszkodhat a mai játékok játékában.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Alaplap

Fotóforrás: A legjobb alaplap kiválasztása az olcsó játék PC összeszereléséhez.

A következő fontos összetevő, amelyet komolyan kell vennie a játék PC összeállításának számos módján: Alaplap.

Alaplap vagy gyakrabban rövidítve MoBo ez is elég nehéz kiválasztani. A megfelelő processzor meghatározása után válassza ki MoBo amely összhangban van a processzorral.

Például az LGA 1151 foglalattal rendelkező alaplapok csak az Intel 6. és 7. generációs processzoraival kompatibilisek (Kaby Lake & Skylake). Ne vásárolj rosszat, banda.

Ettől eltekintve néhány olyan változó, amelyre figyelhet elérhető funkciók túlhajtott vagy nem, hány RAM és VGA bővítőhely áll rendelkezésre, tartalmazza a PC ventilátort vagy sem, és így tovább.

Ne felejtsen el ne csábítani a speciális funkciókkal, ha nem fogja használni őket. Ne vedd meg MoBo aki képes túlhajtott, ha nem sikerül túlhajtott processzor vásárolt.

Az olcsó játék PC alaplapok ajánlásaival és ártartományaival kapcsolatban az ApkVenue a következő cikkben tárgyalta őket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. RAM

Fotóforrás: A RAM kiválasztása az olcsó játék PC összeállításakor.

A következő fontos elem, amelyet figyelembe kell venni az olcsó játék PC összeállításakor, a RAM.

Mennyi RAM szükséges? órajel ami az alaplapra is illik milyen márka a legjobb. Gondosan válaszoljon erre a kérdéssorra.

Igen, ne felejtsd el a RAM-ot is választani órajel és az alaplap foglalata megfelel. Ne engedje, hogy DDR4 RAM-ot vásároljon, de az alaplapja DDR3 RAM foglalatot használ.

A RAM használata egyszerű.frissítés, de ha gondosan kiszámolta a megvásárolt RAM-ot évekig fenntartható.

Sok a legjobb RAM márka a piacon. Az olcsó - drága, vagy a megszokottól a szokásosig terjed használjon RGB fényeket. Ajánlásokért tekintse meg a következő ApkVenue cikkeket:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. HDD és SSD

Fotóforrás: HDD és SSD kombinációja olcsó, tutaj PC-n.

Válassza ki a legjobb tárolórendszert a játék PC összeszerelésekor. Az SSD-k népszerűségével az a változó, amelyet figyelembe kell vennie, még több.

Ha valóban olcsó játék PC-t akar építeni, akkor elég egy HDD, mert így lesz nyomja meg a költségvetést amire elég nagy szükséged van.

Másrészt lehet HDD + SSD kombinációjának használatával a maximális teljesítmény elérése érdekében. Például a 120 GB-os SSD + 1 TB merevlemez egyelőre nagyon jó, ha több költségvetési előirányzattal rendelkezik.

Csak hogy tudd, 1 TB merevlemez közötti árkategóriával rendelkezik 400 ezer IDR. Míg, 120 GB SSD legyen árkategóriájuk 250 ezer IDR. Az ár-összehasonlítás meglehetősen messze van, banda.

Azonban, Az SSD-árak sokkal drágábbak, mint a HDD-k Természetesen nem lehet elválasztani a bennük rejlő előnyöktől. Aki kíváncsi az összehasonlításokra, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. Számítsa ki a teljesítményterhelést, mielőtt elkezdené összeállítani a gaming PC-t

Fotóforrás: Az olcsó játék PC összeszerelésének energiaterhelésének kiszámítása.

Miután kiválasztotta az összes fontos alkatrészt a legjobb olcsó játék tutaj PC verziójában, a következő lépés az számítsa ki a szükséges teljesítményt és Tápegység a legmegfelelőbb.

Használhatja a bekapcsolt PC Raft alkalmazást A Play Áruház ezért. Ez az alkalmazás automatikusan kiszámítja a kiválasztott alkatrészekhez szükséges energiamennyiséget.

Miután megismerte a teljesítményt, válassza ki a legmegfelelőbb PSU-t, amellyel megvásárolható figyelembe véve a minőséget és természetesen a kezdeti költségvetést Ön.

Tegyük fel, hogy a számítógépnek és minden alkatrészének energiára van szüksége 350 Watt. Vagyis áramellátást kell vásárolnia 450 - 500 Watt hogy biztonságosabb legyen, banda.

Még jobb, ha az Ön által választott tápegység rendelkezik hatékonyság 80+ es van Minimális bronz minősítés. Az ApkVenue ajánlásait itt ellenőrizheti:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ez néhány tipp arra vonatkozóan, hogyan lehet egy játék PC-t felépíteni, amelyet felhasználhat álmai számítógépének építéséhez.

Ne feledje, hogy a bandák mindig tartják magukat a költségvetéshez, mert elaludhat, és még a zsebeket is eltörheti.

Mielőtt a vásárlás mellett döntene, ne felejtse el összehasonlítani az elérhető online áruházakban kiválasztott alkatrészek árát.

Olvassa el a cikkeket is Készülékek vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.