15 legjobb oktatási és szórakoztató játék gyerekeknek

Oktató játékokat keres az óvodásoknak? Az alábbiakban ajánljuk a legjobb és legizgalmasabb androidos játékokat lányoknak és fiúknak, 2020-as frissítés.

Keresem gyermekjátékok ami nem hasznos a tanuláshoz? Nem kell messzire nézni, mert az ApkVenue már rendelkezik ajánlásokkal.

A játékok gyakran a bűnbakok, amikor a szülők szidják gyermekeiket. Valójában rengeteg játék áll rendelkezésre ingyen, hogy segítsen javítani gyermeke agyerejét.

Ma a gyerekjátékok nagyon különbözőek. Gyerekek ma inkább a kütyük helyett a kinti játék. Ezért a szülők szerepének aktívabbnak kell lennie gyermekeik felügyeletében.

Nos, ezúttal az apáknak és az anyáknak nem kell túlságosan aggódniuk, mert az ApkVenue a legjobb játékokat választotta a gyermekek számára, amelyek biztonságosan játszhatók.

1. Alak és szín

Az első oktatási játékajánló az Alakzatok és színek. Ez a játék olyan gyermekek számára alkalmas, akik még kisgyermekek.

A gyerekek a játékon kívül megtanulják felismerni a formákat, a színeket és a jelentéseket is. Játék közben a gyermeket egy megnevezett karakter kíséri Bimi Boo.

Van 12 féle játék ebben az egyetlen alkalmazásban. Kezdve a tárgyak szín szerinti válogatásától, az állatok etetésétől, a formák emlékezésétől stb.

LeírásInformáció
FejlesztőBimi Boo Kids
Méret38 MB
Korosztály<5 év
Android specifikációk4.0 és újabb

2. Számok és számolás tanulása

A következő tanulási játék az Tanulási számok és számlálás. Ahogy a neve is mutatja, ez a játék javíthatja a gyermekek matematikai képességeit.

Ebben a játékban a gyerekeket felkérjük, hogy számoljanak, rendezzenek véletlenszerűen elrendezett számokat, mutassanak a rejtvény számaira stb.

Ezzel a játékkal az alap matematika elsajátítása szórakoztatóbbá válik a gyerekek számára. Sőt, a grafika és az audió kényelmet nyújt a gyermek érzékeinek.

LeírásInformáció
FejlesztőBonbongame.com
MéretMinden eszköznél más és más
Korosztály3 éves és annál idősebb
Android specifikációkMinden eszköznél más és más

3. Állati hangok

Az ApkVenue következő ajánlása egy gyermekeknek szóló offline játék Állati hangok. Kisgyermekkorban jó megismertetni a gyerekeket az állatokkal.

Ezzel a játékkal megtaníthatjuk a gyerekeket a különféle állatokra, a hangjaikkal együtt. Ez fejlesztheti a gyermekek kognitív képességeit.

A memóriából, a szókincsből és a hallásból is kiindulva. Ezenkívül ez a játék egy csapatot is bevon oktatási szakértő fia készülőben. Garantált, igaz?

LeírásInformáció
FejlesztőPapumba
Méret67 MB
Korosztály<5 év
Android specifikációk4.0.3 és újabb

4. Vicces étel 2!

A következő 1 év gyermek oktatási játék Vicces étel 2. Egy alkalmazásban sokféle játék létezik.

Ilyen például a színek felismerése, a különféle gyümölcsfajták felismerése, a zöldségfajták felismerése, a számolás megtanulása, akár a főzés is.

Minden szinten más és más típusú játék van. Ez a játék képes fejleszteni a gyerekek kreativitását és természetesen pontosságát.

LeírásInformáció
FejlesztőMage Studio Gyerek játékok
Méret43 MB
Korosztály<8 év
Android specifikációk4.1 és újabb

5. Baba rejtvény

A következő ajánlás a játékok Baby Puzzle. Ez az oktatási játék 5 éveseknek tartalmaz kirakós játék egyszerű.

Felkérjük a gyerekeket, hogy találkozzanak különböző formákkal, kezdve az állatoktól, levelektől, járművektől és másoktól. Az ehhez hasonló játékok vonják a gyerekek agyának reakciókészségét és koordinációját.

Emellett az audio effektus is növelheti az izgalmat játék közben. Ha játékra van szükséged egyszerű gyerekeknek, akkor ez a játék jó választás.

LeírásInformáció
FejlesztőAppQuiz
Méret18 MB
Korosztály<5 év
Android specifikációk4.0.3 és újabb

6. Fogorvos

A játékon Fogorvos ez a gyermek fogorvosi szerepet tölt be. A piszkos fogak tisztításától kezdve a kisebb műveletek elvégzéséig.

Ez a játék alkalmas azoknak a gyermekeknek, akik vágyat keltettek az orvosra. Ezenkívül a gyerekek megtanulhatják a fogak gondozásának fontosságát is.

Mivel a kisgyerekek gyakran kerülik, ha mondják, hogy mossanak fogat. Jól ezzel a játékkal mi vagyunk nevelni tudja szórakoztató módon.

LeírásInformáció
FejlesztőYovo Games
Méret21 MB
Korosztály6 év és több
Android specifikációk4.1 és újabb

7. Tayo garázsjátéka

Ki az a kisgyerek ma, aki nem ismeri a megnevezett kék busz karaktert Tayo? A rajzfilmsorozaton kívül a gyerekek a játék verzióját is játszhatják.

Ezen a játékon keresztül a gyerekek megtapasztalhatják, hogy szerelők, autómosók, tankolnak, sőt vezetnek is. Vezetéskor a gyerekek megtanulják a SIM használatának fontosságát is.

Ezenkívül a gyerekek is kapnak némi tudást a biztonságról vezetéskor. Ez nem csak szórakozás, igaz?

LeírásInformáció
FejlesztőICONIX
Méret52 MB
Korosztály<8 év
Android specifikációk4.0.3 és újabb

8. Valódi Cake Maker 3D

A következő gyermekjáték az Valódi Cake Maker 3D. Ez a játék alkalmas olyan lányok számára, akik szeretnek főzni.

A gyermekeket különféle sütemények készítésére hívják fel, például születésnapi süteményeket, palacsintákat, cupcakes-okat és másokat. Sajnos nem minden recept kapható ingyen.

A játék grafikája is nagyon jó, és elrontja a szemet. A sütemények elkészítésén kívül még mindig sok tudod főző játékok, amelyeket a gyerekek játszhatnak. Nézze meg az ApkVenue cikkét: 10 legjobb offline főzőjáték Androidon.

LeírásInformáció
FejlesztőCoco Play TabTale
Méret94 MB
Korosztály6-12 év
Android specifikációk4.1 és újabb

9. Gyermeknevelési játékok 5

Ez az oktatási játék alkalmas olyan gyermekek számára, akik még óvodában vannak, vagy éppen belépnek az általános iskolába. Mert a benne szereplő játékok nemcsak szórakoztatóak, hanem oktatóak is.

Tartalmaz játékokat az ábécé megírásához, rejtvények megoldásához, színezéshez és képek egyeztetéséhez.

Ez a játék fejlődhet motoros készségek és a térlátás is. Tehát alkalmas gyermekének vagy kisebb testvérének.

LeírásInformáció
FejlesztőpescAPP-k
Méret36 MB
Korosztály<8 év
Android specifikációk4.1 és újabb

10. Tengeri állatok oktatása

A gyerekeket általában vonzzák a tengeri állatok. Nos, a tanulási játékot elnevezik Tengeri állatok oktatása ez lehet a helyes választás

A gyermekek meghívást kapnak a különféle tengeri állatok megismerésére különféle játékokkal. Kezdve a színezéssel, rejtvényekkel, alakok kitalálásával, állatalakokkal és egyebekkel.

Mentheti a játék színező eredményeit, és emlékként kinyomtathatja őket. Kiválaszthatja az egyes játékok nehézségi szintjét.

LeírásInformáció
FejlesztőBambuszágyú Stúdió
Méret15 MB
Korosztály<8 év
Android specifikációk2.3 és újabb

11. Virtuális kisállat boltom

Gyermekjáték elnevezése My Virtual Pet Shop alkalmas a felelősségteljes tanulásra. A trükk a virtuális állatok nevelése.

Ez a játék meghívja a gyermekeket, hogy vigyázzanak és kielégítsék háziállataik igényeit. Kezdve etetéssel, fürdőzéssel és játékra hívással.

Nem csak egy, sok háziállat lesz körülötte Kisállatkereskedés ez. Mielőtt igazi kisállatot adna a gyerekeknek, használhatja ezt a játékot először szimulációra.

LeírásInformáció
FejlesztőTapps Games
Méret41 MB
Korosztály6-12 év
Android specifikációk4.1 és újabb

12. Hot Wheels: Race Off

A gyerekeknek, különösen a fiúknak, ismerniük kell ezt a játékot. Forró kerekek az azonos nevű játék játékváltozata.

Ez a játék megköveteli, hogy minden játékos teljesítse a versenypályát meghatározott idővel. Minél magasabb a szint, annál több Hot Wheels autót kap.

Ha úgy érzi, hogy gyermekének van a gyűjtés függősége a játékautót, add csak ezt a játékot. Ki tudja, el tudja terelni függőségét.

LeírásInformáció
FejlesztőHutch Games
Méret97 MB
Korosztály> 9 év
Android specifikációk4.1 és újabb

13. Scooby-Doo rejtélyes esetek

A következő oktató játék ott van Scooby-Doo rejtélyes esetek. Biztosan kijön a Scoopy-Doo nevű kutyafigurával és a rejtélyeket megoldó csapatukkal?

Ezzel a játékkal a gyermek meghívást kap minden rejtély vagy rejtvény megoldására. Körülbelül 45 szint létezik a válasz megtalálásához.

Amellett, hogy szórakoztató, ez a játék a pontosságot, a koncentrációs erőt és természetesen az elemző erőt fogja képezni. Ki tudja, mekkora lehet nyomozó!

LeírásInformáció
FejlesztőWarner Bros
Méret50 MB
Korosztály9-12 év
Android specifikációk4.1 és újabb

14. Pou

A gyermekeknek nem csak az alapvető olvasási és számlálási órákra van szükségük. A felelősségvállalás játékokon keresztül is megtanítható Pou.

Nem csak a gyerekek, a felnőttek is kedvelik ezt a tamagotchihoz hasonló játékot.

Gondoskodni kell rólunk Pou akárcsak egy igazi háziállat gondozása. Ráadásul, Pou különféle minijátékokkal rendelkezik, amelyek alkalmasak szabadidejében történő játékra.

LeírásInformáció
FejlesztőZakeh
Méret24 MB
KorosztályMinden korosztály
Android specifikációk4.1 és újabb
Zakeh szimulációs játékok LETÖLTÉS

15. Kisállat Bingo

A Pet Bingo egy meglehetősen komplett gyerekjáték a matematika tanulásához. Kezdje összeadással, szorzással, osztással és kivonással.

Mindent szórakoztató módon vagy módszerrel végeznek. 4 aranyos karakterrel együtt, Mochi, Moco, Milo és Puff.

Nemcsak a számolás, a gyerekek is inkább a megértésre irányulnak matematikai fogalmak. Garantált, hogy a matematika megtanulása soha nem volt ilyen szórakoztató.

LeírásInformáció
FejlesztőKacsa Kacsa Jávorszarvas
Méret23 MB
Korosztály6-12 év
Android specifikációk2.3 és újabb

Egyéb ajánlások a gyermekek oktatási játékaihoz. . .

Ha a fenti 15 gyermekjáték hiányosnak tekinthető, az ApkVenue számos más, nem kevésbé izgalmas oktatási játékajánlattal is rendelkezik.

A szórakozás mellett a következő játékok minden bizonnyal oktatják és csiszolják a gyermekek gondolkodását, hogy okosabbá és okosabbá váljanak.

Nem kell aggódnia, mert a következő játékok hivatalosak a Google Play Áruházból, így biztonságban vannak a vírusoktól. A következő ajánlások:

 • Feloldás: Letöltés

 • Blokk! Hexa puzzle: Letöltés

 • Puzzlerama: Letöltés

 • Agyjátékok: Picture Match: Letöltés

 • Pictoword: Letöltés

 • Szó sütik: Letöltés

 • Ingyenes áramlás: Letöltés

 • Gyors agy: Letöltés

 • Szókincs készítő: Letöltés

 • Agy pontok: Letöltés

 • Happy Glass: Letöltés

 • Végtelen hurok: Letöltés

Tehát ez az ajánlás a legjobb androidos gyerekjátékok számára. De ne feledje, hogy a gyerekeknek korlátozott ideig kell lenniük a kütyükkel való játékkal. A szabadtéri tevékenységek elvégzése csecsemőkorban sem kevésbé fontos.

Olvassa el a cikkeket is Gyerek játékok vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.