hogyan lehet ingyenes prémium agypárbajokat szerezni

23 000 IDR áron - A Prémium Brain Duel érdekes funkciókkal rendelkezik, amelyek nem érhetők el az Brain Duel ingyenes verziójában. Nos, ezúttal az ApkVenue ad egy trükköt a Premium Brain Duel ingyenes megszerzéséhez. Akar?

Az Indonéziában folytatott Duel Brain játék népszerűsége továbbra is a csúcson van, még most is a Google Playstore Top Chart alkalmazás élén áll. Sajnos ez a legfelsõbb diagramon ülõ verzió Brain Duel Free, nem a Premium verzió. Nos, ezúttal az ApkVenue ad egy trükköt a megszerzéséhez Prémium Agypárbaj ingyen. Akar?

  • Hogyan lehet megtudni a válaszokat az agyi párbajra a győzelemhez
  • A legjobb stratégia, hogy mindig nyerj a DUEL BRAIN játékban
  • A legjobb stratégia, amellyel mindig nyerhet a DUEL BRAIN Games játékban (2. rész)

Óvatosan a Brain Duel szolgáltatást kínál Prémium Brain Duel, melynek ára 23 000 IDR. Amit kínál Prémium Agypárbaj? Hogyan kaphatom meg a Prémium Agypárbajt ingyen?

Hogyan juthat el a Prémium Brain Duelhez ingyen

A Duel Brain szolgáltatás 2 változatát biztosítja, partik FEO Media mivel a fejlesztő gondosan nyújt izgalmas funkciókat a Premium Brain Duel szolgáltatásban. Természetesen ez a funkció nem érhető el itt: Brain Duel Free, például a színváltás képessége háttér, megtervezheti saját avatárját, és megtekintheti a meccs statisztikáit is.

A Premium Brain Duel használatával futhat A legjobb stratégia, hogy mindig nyerj a DUEL BRAIN játékban. Sajnos fizetett. Mi lenne, ha Jaka adhatna neked trükkök, így ingyenesen kipróbálhatod a Prémium Agypárbajot? A módszer egyszerű.

Töltse le az Agy párbaját

Töltse le az Agypárbajt a link amelyet az ApkVenue nyújt. Nyugi, a Brain Duel apk fájl Jalan Tikus által biztosított, garantáltan biztonságos. Nem kell aggódnia a fenyegetések miatt rosszindulatú.

Játék Trivia FEO Media AB LETÖLTÉS

Csatlakoztassa a Brain Duel-fiókját a Facebook-tal

A Prémi Brain Duel szolgáltatás ingyenes beszerzéséhez először össze kell kapcsolnia Brain Duel fiókját a Facebook fiókjával.

Mint tudják, az Agypárbaj előnye, hogy ezt a játékot interaktív módon játszhatja barátaival. Az egyik az, hogy kihívhatja Facebook-barátait, akik szintén az Agypárbajban játszanak. Vagy kihívhat is felhasználónév Agy párbaj a barátaiddal.

Itt van, hogyan juthat el prémium agymenős párbajhoz!

Miután összekapcsolta a Brain Dueling-et a Facebook-fiókjával, most ingyen megszerezheti a Brain Duel Premium szolgáltatást! hogyan:

  • Nem link //www.duelotak.id/campaign

  • Ezután kérjük, töltse ki felhasználónév A Duel Brain fiókját a megadott mezőben.

  • Ezután kattintson a Megosztás a Facebook-on gombra. Kész.

Ne feledje, hogy a korábban megosztásra használt Facebook-fióknak olyan Facebook-fióknak kell lennie, amelyet összekapcsoltak a Duel Brain-fiókjával. Ez nagyon fontos, hogy ingyen megszerezhesse a Prémium Brain Duel játékot.

A Facebookon keresztüli megosztás után kipróbálhatja a Duel Brain fiókjának avatártervét. Ha sikerül ingyen megszerezni a Brain Duel Premium-ot, akkor most elkészítheti saját avatar-tervét. Valójában a párbaj statisztikáit is megtekintheti, hogy megértse a helyes stratégiát, hogy mindig megnyerje az Agypárbajot, változó színben háttér és hirdetésmentesen.

Egyedülálló kampány az Agypárbajból

Ez a lépés valójában egy Duel Brain kampány annak érdekében, hogy támogassa pozícióját a toplista tetején. Ha egyre több felhasználó oszt meg információkat az Agypárbajról, annál nagyobb az esély arra, hogy a Brain Párbaj továbbra is növelje felhasználói számát. Óvatos!

Az ApkVenue azonban nem tudja, hogy ez a kampány mennyi ideig fog megvalósulni. Tehát azok számára, akik ingyenes Premium Brain Duel szolgáltatást szeretnének igénybe venni, próbáljátok ki!