5 ideális, olcsó és egyszerű PC raft szimulációs weboldal!

Valójában PC-s raft-szimulációt végezhet a weboldalon keresztül, tudod! Itt található egy számítógépes játék tutaj vagy egy közönséges számítógép szimulációjára szolgáló webhely, amely megbízható, egyszerű és olcsó.

Ha gyakran nyit meg olyan mémoldalakat, mint a 9gag, néha találkozik mémekkel olyan szavakkal "PC MASTER RACE" a webhely felhasználói beszélik.

A "PC Master Race" egy olyan kifejezés, amelyet az emberek az interneten közzétettek arról, hogyan A PC-k felülmúlják a konzolokat.

Természetesen a PC-k az Ön igényeinek és természetesen a költségvetésének megfelelően frissíthetők. Ha korlátlan költségkerettel rendelkezik, saját álmai számítógépét is elkészítheti.

PC-készítésű szimulációs webhely ajánlások + Hogyan kell használni

A nagy teljesítményű számítógép előnye, függetlenül attól, hogy csak játékról vagy munkáról van szó. Ez az egyik oka annak, hogy a PC-ket állítólag jobbak a laptopoknál, a konzolokról nem is beszélve.

Az emberek azonban gyakran lusták összeállítani a PC-t, mert bonyolult és nehéz megtalálni a szükséges alkatrészeket. Az ár a piaci kereslettől függően is változik.

De ne aggódj, banda! Számos olyan webhely létezik, amelyek rendelkeznek PC raft-szimulációs funkciókkal, a szokásos PC-s szarufáktól kezdve a PC-s játékokig, amelyek megkönnyítik az álom-PC tervezését és összeszerelését.

Ebben a cikkben az ApkVenue elárul néhány PC raft szimulációs weboldalt és azok teljes használatát. Azonnal menjünk!

1. Írja be a ComputerKomputer.com oldalt

EnterKomputer.com egy online PC raft weboldal, amely integrálva van az "EnterKomputer" számítógépes boltba, amely a Mangga Dua Mall-ban található.

Az EnterKomputer webhely főmenüjében különböző komponenseket láthat, mint például Processzor, VGA, Merevlemez, Tápegységstb., ezen alkatrészek árával együtt.

Hogyan lehet szimulálni a PC-t az EnterKomputer-en

Ezután az ApkVenue el akarja mondani a számítógépes összeállítás-szimuláció számítógépen keresztüli létrehozásának lépéseit. Nézd meg!

 • 1. lépés: Az EnterKomputer számítógépes raftjának szimulálásához fel kell lépnie az enterkomputer.com webhelyre, majd válassza ki a gombot Szimuláció amely a képernyő jobb felső sarkában található.
 • 2. lépés: Miután belépett az Entercomputer összeállítás szimulációs menüjébe, megkezdheti az ideális számítógép tervezését a kívánt összetevők kiválasztásával.
 • 3. lépés: A költségvetésedhez is igazítsd, banda. Az ApkVenue javaslata alapján válassza ki az Ön igényeinek megfelelő alkatrészeket, és az ár stabil.

 • 4. lépés: A kívánt összetevők kiválasztása után kinyomtathatja a szimulációs összeállítást referenciaként vagy megrendelheti közvetlenül az EnterKomputer oldalon.

2. Rakit.com

Rakit.com egy PT Rakit Niaga Nusantara tulajdonában lévő webhely, amely a Mangga Dua Mall bevásárlóközpontban található. Az EnterKomputerhez hasonlóan itt is szimulálhatja az ideális számítógép-összeállítást.

A Rakit.com weboldal főmenüjében az Ön igényeinek megfelelően különféle számítógépes összeállításokat találhat. Van egy építkezés Soho PC, PC tervezés, PC Gaming, amíg Szerver PC, banda. Alkalmas azoknak, akik nem akarnak bonyolódni.

A Rakit PC szimulációja a Rakit.com webhelyen

Nem kevésbé könnyű, mint az Enterkomputer, a Rakit.com PC raft szimulációja is csak néhány lépést igényel.

 • 1. lépés: Az ideális számítógép megtervezéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy rákattint a fülre Szimuláció amely a Rakit.com weboldal főmenüjében található.
 • 2. lépés: Megjelenik a szimulációs oldal, majd válassza ki az ideális PC-hez kívánt összetevőket és azok árait összehasonlítás céljából.
 • 3. lépés: Miután kiválasztotta a szükséges alkatrészeket, ellenőrizze a teljes költséget. Kinyomtathatja az összeállítást referenciaként vagy megrendelésként közvetlenül a Rakit.com-ra, a bandára.

3. RakitOnline.com

RakitOnline.com egy alternatív webhely azok számára, akik az ApkVenue fent említett 2 webhelye mellett meg akarják építeni álmaik számítógépét.

Ezen a weboldalon megtalálható a PC-alkatrészek árlistája, így összehasonlításokat végezhet más PC-raft szimulációs webhelyekkel.

Sajnos ezen a weboldalon kissé nehéz az egyes alkatrészek kiválasztását szimulálni az ideális számítógép összeállításához. Az alkatrészeket egyenként kell hozzáadnia a bevásárlókosárhoz.

Hogyan kell szimulálni a Raft PC-t a RakitOnline.com webhelyen

Azok számára, akiket érdekel a RakitOnline.com webhely használata, az ApkVenue bemutatott egy oktatóanyagot is a PC raft szimuláció elkészítéséről.

 • 1. lépés: A főmenüben vannak lehetőségek "Számítógépes csomag" a képernyő bal felső sarkában.
 • 2. lépés: A kívánt költségvetésnek megfelelően kiválaszthatja a kívánt számítógép-összeállítást. Könnyedén kicserélheti a csomagban lévő alkatrészeket az Ön által választott alkatrészekre.

 • 3. lépés: Ez egyszerű, csak válassza ki a gombot Csomag vásárlása a kívánt számítógépes csomaghoz. A csomag automatikusan megjelenik a kosárban.

 • 4. lépés: Kattintson a kocsi gombra, amíg meg nem jelenik a bevásárló lista. A listában törölhet egy meglévő összetevőt, és a gomb kiválasztásával hozzáadhat egy másik összetevőt Lásd: Egyéb termékek.

A RakitOnline.com olyan üzletekkel is rendelkezik a Mangga Dua Mall bevásárlóközpontban, mint az EnterKomputer és a Rakit.com. Úgy tűnik, hogy a Mangga Dua Mall valóban mennyország számodra a PC-játék szerelmeseinek, akik meg akarják építeni álmaid számítógépét.

4. ToniXComputer.co.id

A következő PC raft szimulációs webhelyet meglátogathatja ToniXComputer.co.id. Ez a weboldal nemcsak a szimulációkat és a PC összeszerelésének árát, hanem blogot is tartalmaz a technika világának legújabb frissítéseiről.

Ez a weboldal olyan PC-alkatrészeket árul, amelyeket külön is megvásárolhat, vagy csomagokban, más néven csomagokban, bandákban kapható.

Természetesen a számítógépes alkatrészek ára egy csomagban olcsóbb lesz, mint ha egyenként vásárol.

Hogyan szimulálhatunk egy PC-összeállítást a ToniXComputer.co.id oldalon

Szimulálhat egy PC-s raftot is a ToniXComputer.co.id oldalon. Hogyan kell? Gyertek, nézzetek együtt, bandázzatok!

 • 1. lépés: lépjen a weboldal főmenüjébe, majd válassza a menüt PC tutaj szimuláció a képernyő tetején.
 • 2. lépés: Megjelenik egy oldal, ahol az Ön kényelme érdekében kategóriák szerint kiválaszthatja a számítógép alkatrészeit. Miután kiválasztotta a kívánt összetevőket.
 • 3. lépés: Azonnal kinyomtathatja személyes összeállítását a PC összeállításához szükséges preferenciákhoz, vagy megrendelheti közvetlenül is a ToniXComputer.co.id webhelyről, amíg a készlet tart.

5. ElevenKomputer.com

Ha továbbra is a legjobb ár vagy alkatrész összehasonlítást keresi álmai számítógépéhez, megpróbálhatja meglátogatni a weboldalt ElevenKomputer.com, banda.

Annak ellenére, hogy az ezen a weboldalon értékesített számítógép-alkatrészek nem annyira teljesek, mint az ApkVenue által a cikkben írt többi webhely, érdemes kipróbálni őket, banda. Ki tudja olcsóbban.

A felajánlott ár meglehetősen versenyképes, ha összehasonlítjuk a listán szereplő más webhelyekkel. Alkalmas azok számára, akik PC-t akarnak építeni, de közepes költségvetéssel rendelkeznek.

Hogyan készítsünk szimulációt egy számítógép létrehozására az ElevenKomputer.com oldalon

 • 1. lépés: A PC raft szimulálásához mindössze annyit kell tennie, hogy belép az ElevenKomputer.com webhely főmenüjébe, majd megkeresi a lehetőségeket Összeszerelt PC amely a legfelső menüben található.
 • 2. lépés: Válassza ki a számítógépéhez kívánt összetevőket, majd kattintson a gombra Részletek megtekintése hogy megnézze vagy egyszerűen kinyomtassa az Ön által készített PC-t.

A PC összeszerelésén kívül ez a weboldal számos egyéb elemet is tartalmaz, például CCTV, játék kiegészítők, kamera, és még sok más.

Ez volt Jaka cikke 5 PC raft szimulációs webhelyről. Remélhetőleg ez a cikk segít azoknak, akik a GTA 5-et akarják játszani, a grafikai beállítások jobbra ragadásával, bandával!

Olvassa el a cikkeket is Készülékek vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found