hogyan lehet megváltoztatni az android megjelenését, mint például az iphone ios 9 és ios 8

A következő módszerekkel könnyedén megváltoztathatja Android készülékének megjelenését, hogy olyan legyen, mint egy iPhone iOS 9 vagy iOS 8.

Az Android kijelzőtervének az Apple iPhone iOS 8 vagy iOS 9-re történő megváltoztatása már nem nehéz dolog. Sokféle változatossággal indító elérhető, ez lehetővé teszi az Android megjelenésének megváltoztatását, hogy könnyen hasonlítson az Apple iPhone iOS 8 és iOS 9 rendszerre.

Nem csak a Kezdőképernyő változik iOS 8/9-re. Ebben a cikkben JalanTikus lehetőséget nyújt a változásra Billentyűzet, Tapéta és Záróképernyő amíg az Android nem hasonlít iPhone-ra. A következő hogyan lehet egyszerűen élvezni az Apple iOS 8 és iOS 9 alkalmazást az Androidon.

  • VIDEÓ: A FERRARI elgázolta az iPhone 6S-t, megmaradhat-e még?
  • 6 Az Android előnyei az iPhone-hoz képest

Változtassa meg az Android megjelenését, olyan, mint egy iPhone

1. Kezdőképernyő iOS 8

  • Sokan vannak indító amellyel megváltoztathatja az Android megjelenését iPhone-ra. Itt JalanTikus a CleanUI-t használja, mert könnyebb és nem foglal túl sok RAM-ot.
  • Letöltés CleanUI és a szokásos módon telepítse az Android rendszerre. Apps Desktop Enhancement CleanUI DevTeamHK LETÖLTÉS

2. iOS 8 billentyűzet

  • A billentyűzethez használhatja az Apple Keyboard alkalmazást.
  • Töltse le az Apple billentyűzetet, és telepítse a szokásos módon az Android készülékére. Arvin Jayanake Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

3. Képernyő zárolása iOS

  • Annak érdekében, hogy hasonlóbb legyen, használhatja az iOS Lockscreen-t az Android-on.
  • Töltse le az iOS 9 Lock Screen alkalmazást, és telepítse a szokásos módon az Android rendszerére. Apps Desktop Enhancement AppPro IOS Studio LETÖLTÉS

4. iPhone SMS

Tipikus az SMS megjelenése az iPhone-on. Minden üzenet egy léggömb formájában jelenik meg, amely fényesnek és meglehetősen vonzónak tűnik. Az iPhone SMS megjelenítéséhez az Android rendszeren használhatja az Messaging + 6 nevű alkalmazást.

Crazystudio közösségi és üzenetküldő alkalmazásai LETÖLTÉS

5. Segítő érintés

Ha gyakran látja az Apple által készített kütyüket, akkor biztosan ismeri már az AssistiveTouch gombot, a virtuális gombot vagy a képernyőn megjelenő gombot. Így kell használni: A virtuális gombok (AssistiveTouch) használata, mint egy iPhone egy Android telefonon.

Töltse le az EasyTouch alkalmazást

Alkalmazások Illesztőprogramok és okostelefonok Töltse le a SHEREWORKSHOP alkalmazást

6. iOS 8 és iOS 9 háttérképek

Használhatja az alábbi iOS 8 és iOS 9 háttérképek egyikét:

Töltse le az iOS 9 háttérképeket

Az Apple Fotó- és képalkotó alkalmazásának letöltése

Így változtathatja meg androidos okostelefonját iOS 8 vagy iOS 9 rendszerre. Ha más módja van, ne felejtse el Ossza meg a megjegyzések oszlopban.