hogyan adjunk android belső memóriát root nélkül

Ha nagy a belső memória, akkor nem kell kicserélnie az okostelefont. Ezt a módszert használhatja a belső memória hozzáadásához az ApkVenue alkalmazásból.

Jelenleg az Android okostelefonok elindultak belső tároló ami meglehetősen megkönnyebbülés. Mégpedig 32 GB-os, 64 GB-os és akár 256 GB-os méretekkel.

De ha szeretné belső tároló ekkora, természetesen ki kell cserélni egy új okostelefont. Ha pénzeszköze kevés és szükséges belső tároló tágabban kiderül, hogy van INGYENES út!

  • 5 módszer az Android-telefon gyökerezéséhez számítógéppel és PC nélkül a legújabb 2020 | 100% működik
  • Hogyan használjuk a hamis GPS-t a HP-n Alkalmazási ajánlásokkal kiegészítve!
  • Hogyan lehet biztonságosan rootolni az Androidot a garancia elvesztése nélkül

Az Android belső memóriájának hozzáadása a GOM Saver használatával

Fotóforrás: Kép: GOM Lab

Ja, használhatja ezt a trükköt minden Android-felhasználó számára, nem csak azok számára, akiknek keskeny a belső memóriája. Nevű alkalmazás használatával GOM Saver, akkor sokkal több tartalmat tud majd tárolni az okostelefonján. Nincs félszeg, akár gigabájtnyi belső memóriát is képes hozzáadni.

Bizonyára közületek gondolkodtak "Nibetin ya" vagy "Nehéz használni". Ne aggódjon, mert ez elérhető indonéz tudod! Az ApkVenue a következőket is használja:

Belső memória hozzáadásának lépései az Androidhoz

1. lépés

Először is, természetesen le kell töltenie "GOM Saver" először töltse le ezt a linket:

Letöltés:A GOM Saver legújabb verziója

Alkalmazások segédprogramjai GOM Media Player Android LETÖLTÉS

2. lépés

Használja az okostelefont a szokásos módon, amíg a belső memória szinte meg nem telik. Ha folytatta az alkalmazás megnyitásával "GOM Saver", majd kövesse az alábbi képnek megfelelő lépéseket.

Fotóforrás: Kép: 2. lépés

3. lépés

Ismételje meg ismét a 2. lépést, ez csak egy kicsit más. Az alábbi képen láthatja a különbségek részleteit. Kész, ezzel több tartalmat tárolhat okostelefonján.

Fotóforrás: Kép: 3. lépés

Bónusz: Bővítse a belső memóriát a Google Drive segítségével

Ha rendelkezik Google Drive-fiókkal, egyszerűen csatlakoztassa ezt az alkalmazást. Akkor lesz további felhőtároló akár 15 GB szabad. Csak jelentkezzen be "Beállítások", azután "Google Drive" és utolsó "Csatlakozás".

Irodai alkalmazások és Google Business Tools LETÖLTÉS

Így lehet anélkül hozzáadni az Android belső memóriáját gyökér, nagyon könnyű, igaz? Csak egy kattintással akár gigabájt helyet is hozzáadhat. Próbáljuk ki ezt a trükköt!

Ja, ne felejtsd el olvasni a GOM Lab-hoz kapcsolódó cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.