a vírus miatt elveszett fájlok helyreállítása parancssorral (cmd)

Elveszett vagy gyakran elveszett fontos fájlok flash-en, memórián vagy külső merevlemezen vírus miatt? Nagyon zavaró lehet, ha elveszíti ezeket a fontos fájlokat.

Emiatt fontos fájlokat veszít vagy gyakran elveszít egy flash-en, memórián vagy külső merevlemezen vírus? Nagyon zavaró lehet, ha elveszíti ezeket a fontos fájlokat. Mi több azoknak, akik befejezik a szakdolgozatukat ill határidő munka az irodában. Rossz lehet, ha a flash, memória vagy külső merevlemezen tárolt fontos fájlok elvesznek a vírusok és a fájlok miatt rosszindulatú.

Nos itt megosztom a kóddal kapcsolatos információkat CMD a vírusok miatt elveszett flash, memória vagy merevlemez fontos fájljainak helyreállítása. Az elveszett fájlok helyreállításának módja nagyon egyszerű, csak futtassa Parancssor (CMD) aja.

  • [UPDATE] SEREM! Itt van 20 veszélyes számítógépes vírus a történelem során
  • A véglegesen törölt fájlok visszaállítása egy laptopon
  • [UPDATE 2015] A véglegesen törölt fájlok visszaállítása a számítógépen

A vírus miatt elveszített fájlok helyreállítása parancssorral (CMD)

  1. A vírusok által elveszített fájlok helyreállításának első lépése a futtatás Fuss / Windows + R, majd írja be CMD.

  2. Írja be például azokat a betűket, amelyek a flash-en, a memórián vagy a külső merevlemezen vannak F: majd nyomja meg Belép.

  3. Ez után írja be ezt a CMD kódot: F: attrib -s -h -r / s / d.

  4. Amint a fájl megjelenik, másolja a fájlt egy biztonságos helyre, és formázza a flash-t vagy a merevlemezt a vírus megszabadulása érdekében.

Ha elvégezte a fenti módszert, 100% -ban garantálja, hogy a vírus miatt elveszett fájljai biztosan megjelennek. Most, amikor megjelennek a fontos fájlok, azonnal másolja a fontos fájlokat egy másik helyre, amelyről meggyőződhet, hogy biztonságos (nincsenek benne vírusok). Ne felejtse el megformázni a vírus által érintett flash, memóriát vagy merevlemezt a vírus tisztításához.

Hogyan, könnyű nem helyrehozni az elveszett adatokat a CMD segítségével? Remélhetőleg ez a cikk hasznos volt az Ön számára, és mindig keresse fel a JalanTikus-t további információkért vagy tippekért.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found