Ez a 11 játék úgy tekinthető, hogy sértette az iszlámot! ne játssz már!

Vannak olyan játékok is, amelyek megsértették az iszlámot anélkül, hogy tudnánk róla! Mik a játékok? Nézzük meg az ApkVenue következő áttekintését!

A játékokat szándékosan hozták létre szórakozásba minden ember. A videojátékok szintén szórakoztatóak tetszett a legjobban a világ minden tájáról, a gyerekektől a felnőttekig, mindenkinek nagyon videojátékok hobbija, legyen szó Android-játékról, konzolról vagy PC-ről.

És mivel nagyon izgatottan játszunk, anélkül, hogy észrevennénk, a játékot, amelyet játszunk rossz hatást hozott, a játékok játékának egyik leggyakoribb rossz hatása az hagyja az istentiszteletet.

Az istentiszteletet azonban el kell végeznünk, beleértve a muszlimokat is. Ezen kívül vannak olyan játékok is, amelyek kiderültek az iszlám sértése anélkül, hogy tudnánk! Mik a játékok? Hagyd lásd az ApkVenue alábbi véleményét!

  • 6 ellentmondásos Android-alkalmazás, amelyet a Google Play Áruház blokkolt

11 Ezeket a játékokat az iszlámot sértőnek tartják! Nem kell játszani!

1. Perzsia hercege

Perzsia hercege úgy vélik, hogy megsértette az iszlámot, mert a kezében tartott kard arab írással rendelkezik terjesszem még egy versemet is. A kardot gyilkolásra használták a játékban. Ha az arab írás értelméből következtetünk, ez azt jelenti, hogy ez a játék erőszakra tanít minket.

2. Counter Strike feltétel nulla törölt jelenetek

Counter Strike feltétel Zero törölt jelenetekvélhetően az is volt az iszlám vallás sértése. Háború van. Amikor megpróbálunk lőni iszlám katonákkal, ha figyelmesen megfigyelheti, akkor hallani fogja a katonák hangját, amikor olyan sikolyok hallatszik. ALLAHU AKBAR és JIHAD.

3. Guitar Hero 3 Legend Of Rock

Talán amíg játszunk Gitárhős 3 A PlayStation-en nem vettem észre, hogy ez a játék sértő üzenetet hordoz a színpadon.

Ez a Guitar Hero 3 játék dalokat nyújt szikla klasszikus, Black metál, és így tovább az áramlás misztikus (Ördög). Nézd meg a színpad padlóját, amikor ezt a játékot játszod, biztosan meglátod Allah szavait, amelyek azok letaposták.

4. Az ördög sírhat

Ördög sírhat úgy gondolják, és félő, hogy ez rossz dolgokat okozhat, amelyek befolyásolják a játékosok hitét, mert vannak olyan dolgok, amelyek sértik az iszlámot, amikor olyan mondatokat sugároznak, mint a Ka'bah és Allah.

Ez a játék arra készteti a játékosokat, hogy démonokkal küzdjenek, azzal a céllal, hogy legyőzzék őket 12 ajtón át mielőtt a főördög várna az ajtóban (Ka'bah).

Nagyon világos, hogy ez a játék sérti a vallást, mert egyértelmű Allah szavaiban, amelyek mindegyikben megjelennek a démonok által irányított ajtó.

5. Stronghold keresztes

Játékokra Stronghold Crusader nem hagyhat nyomot, például sértő ajtó vagy valami hasonló. Úgy gondolják azonban, hogy ez a játék sértegeti az iszlámot, mert a játékosokat bent viszi Keresztes hadjárat.

A használt játék karakterét megnevezik Keresztes lovag, háborút indítani az arabok ellen, a keresztes hadjáratok idején az araboknak muszáj volt harc az iszlám ellen.

6. Resident Evil 4

Ismernie kell a Resident Evil 4 játékot, amelynek küldetése az elnök lányának megmentése zombik elrabolták? Annak ellenére, hogy nagyon szórakoztató volt játszani, öntudatlanul sértegették az iszlámot, ez látható volt belőle szimbólumok ez ebben a játékban van.

Az embléma némileg felháborító, mert a jelkép nagyon hasonlít az emblémához a medinai próféta mecset Umar Bin Khatab ajtaja ezt a játékban a Sátán szimbólumaként használják.

7. Dante pokolgépe

Dante pokolgépe vigye a játékost a pokolba, a karakternek lehetősége van elpusztítani és tisztítsa meg a szellemeket emberek, akiket átkoztak a kereszt fényével, hogy a mennybe juttassák őket.

Az ebben a játékban újabb sértésnek számító dolgok helye a történeten alapul, amelyet valakiken keresztül vettek át a költő Dante Alighieri "1265-1321" Inferno, aki azt mondta, hogy Mohamed SAW prófétát és társát, Ali bin Abi Talibet a pokol nyolcadik szint amelyet a társadalmat tanításával megosztó atrocitások okoztak.

8. Gyere táncolni

Gyere táncolni Ez a játék népszerű a tizenévesek körében, mert annyira izgalmas, hogy nem figyeljük meg a dolgokat ebben a játékban. Ha alaposan megnézi a fenti képet, sértést fog látni. Igen, természetesen az Al-Koránra lépnek a szereplők.

9. Királyságok

Ez egy országos gyermekjáték, amely meglehetősen ismert és népszerű, de mindezek mögött, akár véletlenül, akár szándékosan, ez a játék a vallást sértő történetet jelenít meg. A nemzetnek két jellemzője van betolakodók muszlim nevekkel, vagyis Fauzan és Hakim. Ezt a két karaktert arrogáns, kegyetlen, ravasz és kegyetlen jellemzi. A lényeg az, hogy mintha a muszlimok radikálisok lennének.

10. Clive Barkers halhatatlan

Soha nem játszott játékot Clive Barkers halhatatlan? Ha igen, akkor ismeri ennek a játéknak a történetét. Igen, ebben a játékban a történet a meccsről szól, ill az ördöggel folytatott harc, ahol a hiba ebben a játékban a fektetés Allah mondata démonok által lakott palota belsejében.

11. Dühös madarak

Hogy őszinte legyek, ennek a játéknak a hibája nem túl egyértelmű, de vannak olyanok, akik azt mondják, hogy a Dühös Madarak a hangzó madár révén sértik az iszlámot Alhamdulillah amikor megpróbáltak megölni egy disznót, és álcázott majmok hangjával kombinálva.

Ez az 11 híres játék, amely állítólag sértette az iszlámot. A fenti 11 játék közül lehetséges, hogy a fejlesztő nem szándékozik ezt megtenni, de természetesen van egy játék, amely valóban szándékosan sértegeti az iszlámot, mivel ami nagyon világos, az a játék Guitar Hero 3 Legend Of Rock amely Allah szavait jeleníti meg, majd eltaposták a színpadon.