a mobiltelefonszámok legpontosabb követési módja és elkapás nélkül

Gyakran aggódsz azért, hogy távol legyél a barátodtól? Szeretné tudni, hogyan lehet nyomon követni valaki mobilszámát? Itt az ApkVenue tippeket és trükköket tartalmaz az emberek mobiltelefonszámának nyomon követésére, nem tudja megtudni.

Elgondolkodott már azon, hogy jelenleg hol vannak a hozzád legközelebb álló emberek? Kiderült, hogy néhány perc alatt megtudhatja, hol vannak.

A technológia nagyon gyors fejlődése és az internetkapcsolat minőségének javulása miatt, amely sokkal stabilabb, valakinek tartózkodási helyének nyomon követése már nem csak a rendőrség feladata.

Ennek ellenére nem sok ember tudja, hogyan kell követni ezt a mobiltelefonszámot, mert erre a funkcióra ritkán van szükség, és még mindig kevés olyan fejlesztő van, aki erre a területre koncentrál.

De nyugodj meg, banda. Az ApkVenue még mindig tartalmaz néhány tippet és trükköt a tartózkodási helyének megismeréséhez, amelyet csak néhány lépéssel alkalmazhat.

Hogyan lehet nyomon követni egy ismeretlen személy mobiltelefonszámát 2020

A technológia fejlődésével az emberek mobiltelefonjainak nyomon követésére vonatkozó trükkök is egyre nagyobbak. Ahogy tavaly megteheti, szülLehet, hogy idén nem tudja alkalmaznién.

Ebben a cikkben az ApkVenue többféle módon keresést végez a mobiltelefon-számok interneten történő követésére, akár további alkalmazások segítségével, akár GPS-eszközök és hasonlók segítségével történő alkalmazások nélkül.

Ne feledje, hogy az ApkVenue által megosztott mobiltelefonszám felkutatásának módja célja, hogy vigyázzanak egymásra, különösen magukon a családtagokon belül, nem üldözés stb.

Hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számokat a WA, a Google Maps és mások segítségével

Valójában az Android okostelefonokra telepített néhány gyakori alkalmazás rendelkezik nyomkövetési funkciókkal, amelyek segítségével megtudhatja valaki tartózkodási helyét.

A mobiltelefonszámokat nyomon követheti a Google Maps, a WhatsApp és más olyan alkalmazások segítségével, amelyekhez általában engedélyt kérnek hozzáférést kap a GPS-eszközökhöz hogy használod.

Másrészt te is kihasználhatja a további alkalmazások előnyeit amelyeket valóban a tartózkodási helyének követésére terveztek, és az ilyen jellegű alkalmazások általában pontosabb adatokat szolgáltatnak.

Minden további nélkül itt találhat néhány trükköt, amellyel nyomon követheti mobiltelefonszámát egy Android okostelefon segítségével.

Hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számát az interneten az alkalmazások segítségével

Hogyan lehet nyomon követni annak a személynek a mobiltelefonszámát, akiről az ApkVenue ebben az első részben tárgyal segítségre van szüksége egy speciális alkalmazásból a mobiltelefonszám felkutatásához.

Valójában azonban sok ilyen alkalmazás letölthető a Play Áruházból nem mindegyikük pontos és kielégítő.

A jelenleg rendelkezésre álló számos alkalmazás közül íme néhány javaslat a mobiltelefonszám-nyomkövető alkalmazásokhoz, amelyeket jelenleg használhat.

Hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számát a Life360-on keresztül

Az első alkalmazás, amelyet az ApkVenue ajánl Élet360. A mobilszám számának az interneten keresztüli nyomon követése ezzel az alkalmazással megoldható mindaddig, amíg a követni kívánt szám továbbra is aktív.

Nem csak a saját számod, ezzel az alkalmazással nyomon követheted a család, a barátok és a barátnők mobiltelefonszámát is, amennyiben monoruk van először regisztráltál.

Tehát minden esetre érdemes megkérni családját és kollégáit, hogy használják ezt az alkalmazást. Használja a funkciókat Új tagok meghívása a képernyő alján található.

Írja be őket a körébe, hogy ha bármikor elveszik a mobiltelefonja, segítséget kérhet barátaitól a mobiltelefon számának felkutatásához!

InformációLife360 - Családkereső, GPS Tracker
FejlesztőÉlet360
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (1.191.557)
Méret33 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum6.0

Töltse le a Life360 alkalmazást innen!

Élet360

Hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számát a Prey Anti lopáson keresztül

Az ApkVenue által ajánlott második mobiltelefonszám felkutatására szolgáló alkalmazás a Prey Anti Theft. Az alkalmazás használatával Pontosan követheti a regisztrált mobiltelefon helyét.

A mobiltelefonokon kívül más eszközökön is nyomon követheti a mobiltelefon helyét, például Windows vagy Linux hordozható számítógépeken, Prey Anti Theft egy több platformos alkalmazás.

Funkciókkal hiányzó eszköz amely akkor aktiválható, ha a regisztrált mobiltelefon hirtelen elveszik, a Prey Anti Theft adatokat gyűjt a mobiltelefon körüli környezetről a képektől a WiFi kapcsolatokig.

InformációPrey Lopásgátló: Keresse meg a telefonomat és a mobilbiztonságomat
FejlesztőPrey, Inc.
Vélemények (véleményezők száma)3.6 (61.815)
Méret7,1 MB
Telepítse1.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le a Prey Anti Theft alkalmazást itt!

Apps Utilities Prey Project LETÖLTÉS
Hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számát telefonkövetőn keresztül szám szerint

A fenti két alkalmazáson kívül alkalmazásokat is használhat Telefonkövető szám szerint a Family Locator Inc-től a mobiltelefonszámok nyomon követéséhez és a mobiltelefonok helyének megismeréséhez.

Ez az alkalmazás nagyon hasznos más emberek helyzetének megismeréséhez hogy szerepel a kapcsolattartói listán. Csak annyit kell, hogy el kell fogadniuk az Ön által küldött meghívót a hozzáféréshez.

A regisztráció módja egyszerű, te csak telefonszámot kell megadnia Ön. Azonnali értesítéseket is kaphat, ha egy családtag egyik helyről a másikra költözik.

Sajnos nem használhatja ezt az alkalmazást a Csaló mobiltelefonszámának nyomon követésére, mert a követni kívánt személynek először meghívót kell kapnia a belépéshez kör Ön.

InformációTelefonkövető szám szerint
FejlesztőFamily Locator Inc.
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (552.062)
Méret7,2 MB
Telepítse50.000.000+
Android minimum4.1

Töltse le itt a Telefonkövető szám szerint alkalmazást!

Apps Utilities Family Locator Inc. LETÖLTÉS

Ha továbbra is szüksége van egy másik mobilszámkövető alkalmazásra, akkor nézze meg az alábbi cikket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet mobiltelefonszámokat nyomon követni az interneten további alkalmazások nélkül

Az ApkVenue által korábban ajánlott alkalmazásokon kívül Ön is kihasználni az általában már telepített alkalmazásokat hogy nyomon kövesse valaki tartózkodási helyét.

Három módon követheti nyomon az ApkVenue által megosztott mobiltelefonszám helyét képes elég pontosan felismerni valakinek a jelenlétét alkalmazás hozzáadása nélkül.

Minden további nélkül itt van egy lista azokról a módszerekről, amelyek segítségével nyomon követheti valaki mobilszámának helyét további felhasználható alkalmazások nélkül.

Hogyan követheti nyomon mobiltelefonszámát a Google Maps segítségével anélkül, hogy tudna róla

Az ApkVenue által javasolt első módszer a Google Maps szolgáltatás használata, ahol szinte az összes Android-okostelefonra telepítve van ez az alkalmazás.

Hogyan követheti nyomon mobiltelefonszámát a Google Maps segítségével anélkül, hogy ezt is tudná számítógépes eszközön keresztül teheti meg táblagépek, bandázzon, mert Google-fiókja összekapcsolódik az összes használt eszközzel.

Azok számára, akik többet szeretnének megtudni arról, hogyan kell használni a Google Térképet valakinek a mobiltelefonszámának nyomon követésében, nézze meg az alábbi cikket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
Hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefon számokat a WA-n keresztül

A Google Maps használatán kívül a WhatsApp segítségével is megtudhatja valaki tartózkodási helyét.

Funkciókkal hely megosztása a WhatsApp alkalmazásban megtudhatja a hozzád legközelebb álló emberek tartózkodási helyét akár által is valós idő.

Ezzel a módszerrel nyomon követheti WA mobiltelefonszámát hogy megkeresse a családtagok tartózkodási helyét, például testvéreit vagy szüleit. Hogyan lehet csinálni, nagyon egyszerű, csak meg kell néznie az alábbi cikket.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
Hogyan lehet követni a Telkomsel mobiltelefon számát

A fenti két módszeren kívül te is igénybe veheti a mobilszolgáltatók által nyújtott speciális szolgáltatásokat tudni valakinek a tartózkodási helyét.

Val vel a mobil szolgáltatók tulajdonában lévő teljes létesítmények, valaki tartózkodási helyének ismerete nem nehéz dolog, beleértve a Telkomselt is.

Hogyan lehet nyomon követni egy Telkomsel mobiltelefonszámot a magyarázattól a lépésekig, az ApkVenue részletesen tárgyalja az alábbi cikkben.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így követheti nyomon mobiltelefonszámát, amelyet megtehet, ha olyan dolgok történnek a körülötted tartózkodókkal, amelyeket nem szeretne.

Amellett, hogy megtudhatja a helyet, a mobiltelefon számának nyomon követése hasznos tipp lehet az elveszett mobiltelefon nyomon követéséhez.

Ezt az alkalmazást tesztelték, hogy képes legyen nyomon követni a számokat és pozitív értékeléseket szerezni a felhasználóktól.

Olvassa el a cikkeket is Vágány vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah