10 legjobb kétjátékos játék Android telefonokon 2019

A PlayStore-on található alkalmazások száma gyakran megzavarja, melyiket kell letölteni. Olvassa el az ajánlásokat az Android 10 legjobb kétjátékos játékának gyűjteményéhez.

Gyakran, ha egy barátunkkal szünetet tartunk a mindennapi tevékenységekben, unatkozunk, mert nincs több megvitatandó téma.

Ilyen körülmények között természetesen Önnek és barátainak valami újra van szükségük az unalom megszabadításához. Az egyik dolog, amit tehet, az okostelefonon vagy okostelefonon játszani.

A PlayStore-ban található alkalmazások és játékok száma gyakran megzavarja, melyiket kell letölteni. Nos, ne aggódj, mert ezúttal az ApkVenue ajánlást tartalmaz az Android 10 legjobb játékára. Bármi? Gyere, nézd meg.

10 legjobb kétjátékos játék az Androidon

1. HAGO

Bár Indonéziában viszonylag új, kiderült, hogy a közösségi játékalkalmazások, HAGO azonnal népszerű, és két játékos játszhatja. Tehát ahhoz, hogy itt élvezhesse a játékot és a világ többi játékosával játszhasson, csatlakoznia kell az internethez is.

Ami érdekes, hogy a HAGO nem csak egy játékot kínál, hanem számos más izgalmas játék is rabja lehet a játéktól.

Ezen kívül vannak olyan egyéb funkciók is, amelyek ritkán találhatók meg, nevezetesen, hogy barátaival nem csevegés, hanem hang és videó segítségével beszélgethet.

A HAGO letöltéséhez kattintson ide.

2. Glow Hockey 2

Készült játékok Natenai Ariyatrakool Ezzel az asztali jégkorong játéka eljut az okostelefonokhoz. Tehát már nem kell széles és nehéz jégkorong deszkát használni, sőt nem is kell cipelnie.

Ebben a játékban vannak olyan funkciók is, amelyek segítségével párbajozhatsz barátaiddal egy eszköz 2 játékos módján keresztül, miközben a barátaiddal nézhetsz szembe, mint valódi asztali hokit játszani.

Játékok Arcade Natenai Ariyatrakool LETÖLTÉS

3. Sakk

Sakkozni okostelefon segítségével lehet a játékban két játékos, Sakk. Ebben a játékban sakkozni lehet barátaival vagy rokonaival.

De ne aggódj, ha nincsenek ellenfelek, akiket játszani lehet. Ennek oka az, hogy játszhatsz is egyjátékos és meglehetősen kihívást jelent.

AI Factory Limited Sportjátékok LETÖLTÉS

4. Asztalitenisz érintés

Által benyújtott Yakuto Sports, ez a játék pingpongozást vagy asztali tenisz játékokat kínál okostelefonon. Asztalitenisz érintés számos módot is bemutat, köztük a Karrier, a Mini-game fun és a Multiplayer módokat.

Fotóforrás: www.youtube.com

Két játékos lejátszásához választhat többjátékos módot. Ha rajongsz az asztaliteniszért, akkor az Asztalitenisz érintést mindenképpen érdemes letölteni okostelefonodra.

Asztalitenisz érintés letöltése kattintson ide.

5. Végső tenisz

Ez vitathatatlanul a legteljesebb teniszsport játék az okostelefonokon. Különböző módokkal érkezik, és reálisnak tűnik, az Ultimate Tennis egy olyan játék lesz, amely rabja lesz.

Amellett, hogy képes Fej-fej mellett barátaival, ebben a játékban tenisz technikákat is végezhet, mint pl gondolatjel, összetör, és merülés.

Az Ultimate Tennis letöltéséhez kattintson ide.

6. Badland

Ha egy kicsit más játékot keres, Badland lehet opció. Badland sziluettgrafikát használ, így az összes karakter és a játéktér fekete színnel jelenik meg.

Nem csak ketten, ez a játék négy játékost is támogathat egyszerre. Bár sokan a Badland-et tartják a legnehezebb játéknak egy mobil platformon, hosszú játék után garantált, hogy ragaszkodni fogsz a karakterekhez.

Frogmind Arcade Games LETÖLTÉS

7. KETTŐ!

Készült játékok Seabaa valószínűleg meglehetősen egyszerű játékmenete miatt a legjobb kétjátékos játékok közé tartozik.

Ebben a játékban Önnek és barátainak a megfelelő eszközeiket kell használniuk. Három szolgáltatás érhető el, nevezetesen a DUEL, a DEFEND és a DEFLECT.

LETÖLTÉS Seabaa Arcade Games

8. Mini Golf Matchup

Ebben a játékban kihívást jelent, hogy golfozzon barátaival. Kiválóság Mini Golf Matchup közöttük rejlik a látvány, valamint az egyszerű és kellemes érintésvezérlés.

Fotóforrás: PlayStore

A Mini Golf Matchup letöltéséhez kattintson ide.

9. Gyümölcs Ninja

Szinte mindenki ismeri ezt a játékot. Hogyan kell játszani, meg kell szeletelnie az összes gyümölcsöt, és ha három darab hiányzik, akkor a játéknak vége.

Gyümölcs nindzsa Ön is játszhat a barátaival. A gyönyörű 3D-s látvány és a remek hangok révén a Fruit Ninja egy olyan játék, amelyet nem szabad kihagynia.

A Fruit Ninja letöltéséhez kattintson ide.

10. Minecraft

Egy svéd videojáték-társaság bemutatta, Mojang, A Minecraft egy meglehetősen bonyolult játék. Mivel ezt a játékot azzal kezdi, hogy primitív módon él egy barlangban, és azt is várdá kell fejlesztenie.

Mojang Arcade Games LETÖLTÉS

A Minecraftot két ember is képes lejátszani ugyanazon az eszközön. A játék letöltéséhez azonban 42 500 IDR-t kell költenie.

Ez a 10 legjobb kétjátékos játék az Androidon, amelyet letölthet és barátaival játszhat.

Ne felejtsd el, maradj velünk információkkal, tippekkel és trükkökkel, valamint hírekkel a Jalantikus.com oldalon

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found