hogyan lehet egy gyönyörű csapot készíteni a BBM-en ingyen !!

A BBM (BlackBerry Messenger) legújabb szolgáltatása, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PIN-kódjukat tetszés szerint megváltoztassák. Most azonban ingyen megváltoztathatja a BBM Beauty PIN kódot.

A BBM kiadta legújabb verzióját, amely tartalmaz funkciókat "PIN-kódom testreszabása". A Saját PIN testreszabása olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a saját PIN-kódjukat tetszés szerint megváltoztassák. Olvassa el: Így készíthet egy gyönyörű PIN-kódot a BBM-en

Mint tudjuk, a PIN annak az azonosítója, aki használja BlackBerry messenger. Kiderült azonban, hogy nem mindenkinek van szerencséje jó PIN-kód megszerzéséhez, vannak olyanok is, akik PIN-kódot kapnak egy elmondható kombinációval "csúnya".

 • BBM Mod iOS: Módosítsa a BBM Android megjelenését, mint a BBM iPhone legújabb verziója
 • Hogyan cseveghetünk a BBM-mel anélkül, hogy meghívnánk a BBM PIN-kódját
 • A BlackBerry Messenger (BBM) használata számítógépen

Szóval, hogyan lehet gyönyörű PIN-kódot kapni? Kell-e egy szép PIN-kódot vásárolni? $ 1.99 vagy annak környékén 20 000 IDR? A válasz nem. Gyönyörű PIN-kódot kaphat anélkül, hogy ingyenes álnevet kellene vásárolnia.

Kíváncsi? Nézze meg, hogyan hozhat létre ingyenes gyönyörű PIN-kódot a BBM-en.

Ha régi BBM felhasználó vagy, és új PIN-kódra akar váltani, akkor nem kell eltávolítania a BBM-et, csak tegye meg Adatok törlése ban,-ben Alkalmazások beállításai. Hogyan:

 1. Belépett a Beállítások / Beállítások, Majd válassza a lehetőséget Alkalmazások

 2. Ezután keresse meg a BBM alkalmazásttelepítés előző. Azután KATTINTSON

 3. Ha igen, akkor most kattintson a gombra "Adatok törlése". Győződjön meg róla, hogy vanbiztonsági mentés régi BBM-fiókot, vagy legalább emlékezzen a régi BBM-fiók felhasználónevére és jelszavára.

Ha még soha nem használta a BBM-et, kövesse az alábbi módszert

 1. Töltse le és telepítse a BBM legújabb verzióját okostelefonjára.

  BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS
 2. Nos, itt van a kulcs. Használatával kicsit felül kell múlnia speciális e-mail. Ami azt jelenti, hogy egy speciális e-mail, egy e-mailt tartalmaz "7" szám akár az elején, a közepén vagy a végén. Nincs szüksége érvényes e-mailre, csak először adja meg az eredeti e-mailt, majd lecserélheti az érvényes e-mail címére.

 3. Ha van megerősítés, kattintson a gombra "Ez a helyes".

 4. Várjon néhány percet, amíg a regisztráció befejeződik.

 5. Ha igen, most megnézheti a profil részt, és most rendelkeznie kell egy gyönyörű PIN-kóddal, amelyet minden bizonnyal könnyű megjegyezni.

Ha a megjelenő PIN nem felel meg az elvárásoknak, kérjük, ismételje meg a lépéseket "Adatok törlése" és regisztrálja újra, amíg meg nem kapja a megfelelő PIN-kódot.

Ha talált egy gyönyörű PIN-kódot, tegye ezt ...

Ha van egy gyönyörű PIN-kódja, megváltoztathatja az "ngasal" e-mailt érvényes e-mail címre. Hogyan:

 1. Belépés régen be volt kapcsolva //blackberryid.blackberry.com/bbid/login/ a korábban létrehozott ngasal e-mail használatával.

 2. Ha igen, kattintson a szakasz szerkesztésére Részletek.

 3. Tehát cserélje ki az eredeti e-mailt az érvényes e-mail címére. Ne felejtsd el, írj vissza egy e-mailt.

  BlackBerry Social and Messaging Apps LETÖLTÉS