profi hacker akarsz lenni? ez az a tudás, amelyet először meg kell tanulnia

Ön érdekli a hackelés tanulmányozását? Ha igen, akkor nem csak el kell kezdenie. Mivel a hackelés megtanulása előtt ez az a tudás, amelyet először meg kell tanulnia. Gyere és nézd meg a megbeszélést!

2017 közepére lép, szakma hackerek továbbra is az IT-aktivisták kedvence. Ennek oka az, hogy azon kívül, hogy klassz szakma, pénzben is nagyon ígéretes.

Ön érdekli a természettudomány tanulmányait hackelés? Ha igen, akkor nem csak el kell kezdenie. Mert mielőtt a természettudományt tanulmányozta hackelés, ez az a tudomány, amelyet először meg kell tanulnia. Gyere, nézd meg a beszélgetést!

  • 10 fotó a Progressbar HACKER csapat hordozórakcióiról
  • A hackerek 13 másodperc alatt feltörhetik a számítógépet! Itt van, hogyan lehet megakadályozni

Ez az a tudomány, amelyet először meg kell tanulnia a hackelés előtt

A tudomány nem mindegyikében áll egyedül, néha valamennyit más tudományoknak is támogatniuk kell. A tudomány számára hackelés, itt van az a tudás, amelyet először meg kell tanulnod, hogy támogasd.

Megérteni, hogy a számítógépek hogyan kapcsolódnak egymáshoz

Fotóforrás: Kép: SDN tér

A hackerek általában számítógépeket vagy más eszközöket fog megcélozni. Ez megértené a hálózati tudományt és a számítógépes hálózatokban általánosan használt eszközöket. Ne engedje, hogy vírust hozzon létre, de nem tudja, hogyan küldje el a célnak.

A számítógépes hálózatok tudományában kétféle eszköz létezik, nevezetesen Cisco és Mikrotik. A Cisco márka a banki tevékenység szabványává vált. Eközben a Mikrotik számára ez egy hálózati eszközmegoldás, megfizethető áron.

Ismerje meg részletesen a Linux operációs rendszert

Fotóforrás: Kép: Linux News

Pentest OS, amelyet általában a Minősített etikus hacker (CEH), Linux alapú. Tehát természetesen meg kell értenie a Linux operációs rendszer működését is. A Linux parancsoktól kezdve meg kell értenie minden funkcióját.

Sok oka van annak, hogy a hackerek maguk választják a Linuxot. Az egyik a Linux egy nyílt forráskódú operációs rendszer. Ami azt jelenti, hogy a Linuxot könnyebb testre szabni szükség szerint.

Következtetés

Hálózati tudomány és Linux, ez a két tudomány, amelyet először meg kell tanulnia, mielőtt a természettudományt tanulmányozza hackelés. Ha meg akarja tanulni, az Intra weboldalán keresztül is online léphet. Nem kell legálisan főiskolára járnia.

Itt található egy link a hálózati tudomány és a Linux online megismerésére az Intra weboldalán keresztül.

Hálózati és Linux-oktató Intra

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ez volt Jaka beszélgetése arról a tudásról, amelyet először meg kell tanulnia, mielőtt tanulna hackelés. Mit gondol erről, van-e más tudás, amelynek elsőbbséget kellene élveznie? Hagyja véleményét a megjegyzések rovatban, igen, köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Csapkod vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: Chicago Tribune


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found