hogyan lehet android okostelefont készíteni CCTV

Van olyan mobiltelefonod, amelyet nem használsz otthon? Jobb, ha csak CCTV-t készít, bandával használja ezt az alkalmazást, ez nagyon egyszerű!

Van olyan Android okostelefonod, amely még mindig működik, de már nem használ? Ha van, akkor jobb, ha androidos okostelefonját a-ként készíti el CCTV! Tudsz?

A válasz, tényleg, banda! Minden amire szüksége van: egy Android okostelefon, egy alkalmazás benne, egy töltő és egy WiFi hálózat vagy egy minimális 3G internet kapcsolat.

Természetesen nem nehéz Önnek, otthon vagy irodában az ilyen modern időkben, telepített internetkapcsolattal kell rendelkeznie. Mire vársz még?

Hogyan lehet egy mobiltelefont CCTV -vé tenni Alfred kamerával

Mennyire fontos, hogy a legjobb androidos okostelefont CCTV legyen? Néhányatok számára ez nem igazán számít.

A CCTV segítségével azonban biztonságosabbá teheti a legkedvesebb szobáját, például az otthoni saját szobát, a panziót vagy a munkaterületét. Szóval, mennyire könnyű?

Kihasználhatja számos, a Play Áruházban ingyenesen elérhető alkalmazást. Az egyik az Alfred Camera.

1. lépés - Készítsen elő két Android okostelefont

Ahhoz, hogy a CCTV-t csak egy mobiltelefonnal telepíthesse, mindössze két okostelefonra van szüksége. Tényleg, banda, Android vagy iPhone

Az egyiket CCTV kameraként használják, a másikat pedig néző-övé. Készülj fel te is töltő hogy a CCTV 24 órán keresztül aktív lehessen.

Annak érdekében, hogy a kamera rögzítései stabilabbak legyenek, használjon állványt, és tegye olyan magas helyre, hogy a hatótávolság szélesebb legyen.

Igen, győződjön meg róla, hogy az internetkapcsolata stabil, mert ez az alkalmazás valóban az internet stabilitásától függ. Használja a Wi-Fi-t, amikor csak lehetséges.

2. lépés - Telepítse az Alfred Home alkalmazást

Apps Utilities Alfred Systems Inc. LETÖLTÉS

A következő lépés az, hogy letölti és telepíti az úgynevezett alkalmazást Alfred otthoni biztonsági kamera.

Ez az alkalmazás nem csak Android-eszközökön érhető el, mert ezt az alkalmazást telepítheti az iPhone készülékre is. Telepítse ezt az alkalmazást a használni kívánt két okostelefonra.

Az alkalmazás használatához nem kell pénzt költeni, mert ingyen letöltheti, bár van lehetőség frissíteni prémium verzióra.

RészletInformáció
FejlesztőAlfred Labs Inc.
Értékelés4.8 (242.065)
MéretEszközönként változik
Telepítés10.000.000+
Android minimumEszközönként változik

3. lépés - Válassza az Smartphone Functions lehetőséget

Az alkalmazás megnyitásakor több oktatóanyag jelenik meg. Ezt követően két lehetőség jelenik meg, nevezetesen Kamera és Néző.

A Kamera egy lehetőség arra, hogy az Android okostelefont kamerává tegye. Az optimális rögzítési eredmény érdekében használja a legjobb kamerával rendelkező okostelefont.

Másrészt a Viewer az okostelefont megfigyelő eszközzé teszi a kameraként használt okostelefon-felvételek megtekintésére valós idő.

4. lépés - Adja meg ugyanazt a Google-fiókot

Az egyes okostelefonok szerepének meghatározásakor meg kell adnia egy Google-fiókot, hogy kapcsolatba léphessen egymással. Ha még nincs Google-fiókja, akkor először hozzon létre egyet, banda!

Használja ugyanazt a Google-fiókot mindkét eszközön, mert ez az alkalmazás Google-fiókkal tud csatlakozni.

Később ezzel a Google-fiókkal Alfred webhelyén keresztül számítógépen is elérheti ezt a kamerát.

5. lépés - Figyelje a CCTV tevékenységét

A fenti lépések végrehajtása után helyezze az okostelefont a kívánt helyre. Kiválaszthatja, hogy az első vagy a hátsó kamerát szeretné-e használni.

Ez az alkalmazás a háttérben is működik, és akkor is folytatja a felvételt, ha a képernyő ki van kapcsolva.

A CCTV-ként használt legjobb Android okostelefon figyelemmel kíséréséhez ne felejtse el újra telepíteni ugyanazt az alkalmazást egy másik Android telefonra.

Ha a kameraként használt okostelefon működik, akkor közvetlenül a másik okostelefonon keresztül figyelheti azt.

Ezzel az alkalmazással különféle eseményeket rögzíthet a kamera, így megtudhatja, mi történt, amikor elhagyta a szobáját.

Hogyan lehet egy mobiltelefont CCTV -vé tenni a WardenCam segítségével

Apps Utilities WardenCam360 - Otthoni biztonság, LETÖLTÉS Videomegfigyelés

Egy másik alkalmazás, amellyel okostelefonját CCTV -vé teheti WardenCam. Csakúgy, mint korábban, elő kell készítenie két használható okostelefont.

Amit először meg kell tennie, az az alkalmazás telepítése WardenCam Android és iOS telefonokon.

Csakúgy, mint Alfred Camera, ezt az alkalmazást ingyen is használhatja. A szükséges lépések megegyeznek az előző alkalmazással, banda!

RészletInformáció
FejlesztőWardenCam360 - Otthoni biztonság, videomegfigyelés
Értékelés4.2 (49.667)
MéretEszközönként változik
Telepítés10.000.000+
Android minimumEszközönként változik

Ha más alkalmazásokat szeretne találni, amelyek az okostelefont CCTV -vé alakíthatják, álljon meg Jaka alábbi cikkével: OK!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így teheti meg, hogy okostelefonját, Androidját vagy iOS-jét CCTV -vé alakítsa. De ne feledje, ne pótolja olyan rossz dolgokat, mint például a barátja szobájában való elhelyezés!

Ily módon megtudhatja, mi történt azzal a szobával vagy házzal, amelyben jelenleg él. Hátborzongató misztikus eseményeket lehet rögzíteni!

Írd le tapasztalataid eredményét az alábbi megjegyzések oszlopba, miután kipróbáltad, banda! Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found