Nem ismeri ezt a 15 titkos Facebook-funkciót

Azok számára, akik aktívan játszottak a Facebookon, az ApkVenue áttekint 15 olyan titkos Facebook-funkciót, amelyeket még nem ismer.

Nem érezhető, a Facebook most úton van 15 éves. Mint az egyik legnépszerűbb közösségi hálózat, Facebook természetesen ne hagyja ki, hogy különféle izgalmas és érdekes szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára.

Tudod, felhasználók, ha ennyi idő van rengeteg funkció Facebookon? Azok számára, akik éppen ezért a Facebookot használták állapotfrissítés zavartan vagy zavartan az exed miatt, ezúttal az ApkVenue elmondja 15-öt A Facebook titkos jellemzői hogy még nem tudod.

  • Hogyan küldhetünk titkos e-maileket minden típusú e-mailhez, titkos ügynöknek érezzük magunkat!
  • Hacker érzés! Ez a titkos kód iOS és Android okostelefonokhoz
  • 9 rejtett titok a mozi mögött, amelyet nem ismertél

15 titkos Facebook-szolgáltatás, amelyekről nem tudtál

1. A Facebook figyeljen rád

Ahogy megérdemli Google, A Facebook is figyelhet rád, tudod. A Facebookon végzett tevékenységeink révén mire kattintunk vagy történelem minket, Facebook elemezni fogja hogy aztán ajánlásokat tegyen.

2. Kapcsolja ki a "Látott" funkciót

Egy A Facebook titkos jellemzői ami minden bizonnyal hasznos az Ön számára. Azoknak, akik nem szeretik a funkciókat "Látott" vagyis más emberek megtudhatják, hogy a csevegést mi, te olvastuk-e vagy sem kikapcsolhatja.

Használva Google Chrome kiterjesztés nevezett "SocialReviver", most más emberek nem fogják tudni, hogy olvastál-e csevegésvagy sem.

3. Blokkolja az alkalmazásokat

Gyakran regisztrálja az alkalmazásokat bizonyos programok, például vetélkedők részvételéhez? tudsz blokkolja az alkalmazásokat a következő lépésekben: Válassza a lehetőséget "Beállítások" > Kattintson a gombra "Magánélet" > Kattintson a gombra "Letiltás" > Válassza a lehetőséget "Alkalmazás letiltása" > Írja be a blokkolni kívánt alkalmazás nevét.

4. Facebook monopólium

Mint kiderült, a honlapunk legtetején található ajánlások vagy hirdetések azok fizetni a hirdetési költségeket legelterjedtebben. Más szavakkal, az idővonalunk tartalmát befolyásolja pénzmennyiség.

5. Minden lehetmagán A "Nem" és a "Borítóképek" kivételével

A Facebook titkos funkciója amelyet fontosnak minősítenek. Az összes információt megteheti a Facebook-fiókján priváttá tették hogy senki más ne tudja. Két dolog kivételével, nevezetesen a nemről / nemről szóló információk és a címlapkép.

6. Megosztás link nélkül

Hobbi vagy Lájkold és oszd meg, vagyis szeretni és megosztani érdekes cikkeket vagy videókat, természetesen ismernie kell ezt az egy funkciót. Bármely bejegyzést megoszthat link nélkül, így néz ki elegánsabb.

7. Ismerje Hacker tevékenységét

Hackelés valóban virágzik. Nem akarja, hogy a Facebook-fiókja legyen az egyik áldozat? Kövesse nyomon a tartózkodási helyét hackerek a következő lépésekkel: Válassza a menüt "Beállítások" > válassza "Biztonsági mappa" > Kattintson a gombra "Ahol újra bejelentkezett".

8. Kalóznyelv

Azt szeretné, ha a Facebook hagyományos nyelvet használna Kalóz? Tud! Csak ki kell választania a nyelvet "Angol (kalóz)". Ezután azonnal szórakozhat a beszélgetés tartalmával - Ahoy! vagy "Aye Aye kapitány".

9. Mentse a meglévő bejegyzéseket a Facebookra

Nagyon tetszik néhány bejegyzés, amin látsz az idővonal? Ne aggódjon, hogy hiányzik miattad megmentheti saját profilján. Csak egy kattintás "link mentése" mint a fenti képen.

10. Állítsa be a Főoldalon megjelenő híreket

Rengeteg hír Félrevezetés lazulni. Most tudsz hírreferenciákat állít fel amely megjelenik az idővonaladon. Csak kattints "Beállítások", azután fiók létrehozása bármi, ami megjelenhet az idővonaladon.

11. Változtassa meg a Facebook megjelenését / stílusát

Unja ugyanezt a Facebook megjelenést? Megváltoztathatja, hogy több legyen 'lakás'. A két lehetőség egyikét használhatja Google Chrome kiterjesztés a következők, nevezetesen Flatbook vagy Elegáns.

12. Rejtett Beérkező levelek

Beérkező levelek a hétköznapi valójában titkos jellemző nem lehet tudni nem mi magunk. De kiderült, hogy van valami titokzatosabb, mégpedig a rejtett postaládák. A rejtett postaládák az oszlopban találhatók "Üzenetkérés".

13. Fordított nyelv

A kalózokon kívül megváltoztathatja a Facebook nyelvét, hogy minél szórakoztatóbb legyen fejjel lefelé vagy fordított nyelv. A módszer megegyezik a kalóz nyelvével, csak ki kell választania és módosítania kell a nyelvet a fentiek szerint. Az egyik A Facebook titkos funkciói ami szórakoztató, igaz?

14. Szuper nagy bejegyzések létrehozása

Te egy vagy blogger akik szeretikpost hosszú és nagy cikkek? Nem kell félni, mert a Facebookon bármit közzétehetsz szuper nagy méret. Csak el kell mennie a facebook.com/notes oldalra, vagy kattintson "Jegyzet írása" mint a fenti képen.

15. Végrendelet a „Trón utódja” Facebook-fiókról

Nem tudjuk, mikor haltunk meg. A Facebook dicsőségesen kínál funkciókat "Örökölt kapcsolattartó" amely lehetővé teszi más emberek (bizalmasok) számára átveszi a számlát minket, amikor meghaltunk.

Ez 15 A Facebook titkos funkciói hogy még nem tudod. Azok számára, akik aktívak voltak a közösségi hálózatokban Mark Zuckerberg de csak ismerje a fenti titkos tulajdonságokat, sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Facebook vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found