legjobb 4k HDR játékmonitor ajánlás (2019) - benq ew3270u 4k monitor

A legjobb 4K felbontású játékmonitort keresi? Győződjön meg róla, hogy ellenőrizte ezt az egy monitort. Teljes funkciókkal és megfizethető áron. Gyere, lásd teljes egészében!

Olyan monitort keres, amely alkalmas más szintű játékra? Az 1080p monitor minősége nem kielégítő az Ön számára?

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy a monitort jobb minőségűre cserélje! A nagy képernyőfelbontás és a 4K támogatása a legjobb játékmonitorok egyik követelménye.

Természetesen nem csak a 4K-s játékmonitort kell választania. Nos, az egyik játékmonitor, amely alkalmas az Ön számára, a Benq monitora. Miért kellene Benqnek? Gyere, lásd alább a teljes okot!

A legjobb 4K HDR játékmonitor ajánlás (2019) - BenQ EW3270U 4K monitor

Játékmonitor a tapasztalatszerzés egyik legfontosabb eleme szuper szórakozás amikor PC-n játszanak.

A játékmonitort mindenképpen úgy tervezték, hogy maximalizálja a játékélményt olyan funkciók hozzáadásával, amelyek nem állnak rendelkezésre a szokásos monitoron.

Egy jó, prémium minőségű játékmonitornak magas képernyőfelbontással kell rendelkeznie, hogy magával ragadja a HDR technológiát.

Az egyik legjobb technológiai vállalat, amely minőségi játékeszközöket kínál, a Benq.

A Benq számos minőségi monitor opcióval rendelkezik, amelyek közül választhat. Az egyik a BenQ EW3270U 4K monitor, amely kategóriájában a legjobb képminőséggel rendelkezik.

Ezt a 31,5 hüvelykes képernyőterületű monitort figyelembe kell venni, amikor 4K-s játékmonitort keres. Itt van az oka:

1. Éles 4K képernyő

A BenQ EW3270U 4K monitor rendelkezik képernyőfelbontás 3840x2160 val vel 16: 9 képarány. A nagy felbontás mellett ez a monitor is kiegyensúlyozott képernyő szélessége 31,5 hüvelyk ami kielégítő.

A képernyő panelek segítségével is készül VA vagy függőleges igazítás jobb, mint az IPS képernyő, amikor problémákat kezel a háttérvilágítás vérzik.

Nem csak ez a monitor nagy látószöggel is rendelkezik 178 fok. Annak érdekében, hogy a fény minősége ne csökkenjen drasztikusan, ha a képernyő oldaláról nézzük.

Ennek a 4K monitornak a használatakor minden játék- és filmtevékenység maximalizálható. Ne álljon meg ennél, ez a monitor számos fejlett technológiával rendelkezik, amelyek javíthatják a képminőséget.

Többek között HDR, AMD FreeSync, Szem ápolás, is Brightness Intelligence Plus. Mindezek a technológiák segíthetik a játékok és filmek lenyűgöző vizuális minőségét.

2. HDR technológia és Brightness Intelligence Plus

HDR vagy nagy dinamikus tartomány olyan technológia, amely a dinamikus megvilágítást nagyobbá teszi, színesebb és fényesebb képet eredményez.

Ezt a technológiát alkalmazzák a BenQ EW3270U 4K monitorra 95% DCI-P3 széles színskála, így a színminőség és a kontraszt élénkebb és fényesebb.

Ezzel nem áll meg, ez a 4K HDR monitor a technológiával is kiegészíti HDR funkcióját Brightness Intelligence Plus (B.I. +) amely képes érzékelni a fényt és a szoba színhőmérsékletét.

A B.I. + automatikusan úgy állítja be a képernyő fényerejét és színét, hogy a képernyőn könnyen látható legyen a szem. A HDR és a B.I. + funkciókat a képernyő jobb alsó sarkában található gomb segítségével aktiválhatja.

A HDR gombbal olyan tartalmak is szimulálhatók, amelyek nem rendelkeznek HDR funkcióval. Csak egy gombot kell megnyomnia egy film vagy játék szimulálásához HDR támogatás nélkül.

3. A szemen kényelmesen használható szemápolási funkciók

A HDR és a B.I. + funkciókon kívül ez a játékmonitor is rendelkezik Szemápolási technológia ami kényelmesebbé teszi a képernyőn való hosszú ideig tartó bámulást.

Ez a szemápolás megadatott TUV Rheinland tanúsítás amiért képes csökkentse a kék fényt ami káros a szemre, valamint vannak olyan jellemzők Flicker Free ami csökkenti a képrepedés problémáját.

Ez a technológia integrálva van a Brightness Intelligence Plus szolgáltatással, amely a helyiség környezete szerint beállíthatja a képernyő megvilágítását és színhőmérsékletét.

A monitor alján található Brightness Intelligence Plus érzékelő a környezeti fényt a monitor fényének megfelelően állítja be. Ennek ellenére továbbra is részletesen láthatja a képet.

Alkalmas azok számára, akik gyakran ülnek hosszú ideig a monitor előtt.

4. Teljes kapcsolat

A következő az teljes kapcsolat, A BenQ EW3270U 4K Monitor számos porttal rendelkezik, amelyek különféle eszközökhöz (például PS4 Pro, Xbox, Laptop és Macbook) csatlakoztathatók.

A játékkonzolt a HDMI port segítségével csatlakoztathatja, míg laptopokat a DP porthoz.

Ne álljon meg ennél, van egy USB-C port, amely ritkán található meg más monitorokon, így integrálható a Macbookba.

5. Falra szerelés funkció

Utolsó az Falra szerelhető funkció mint a modern tévéknél, a BenQ EW3270U 4K monitor is rendelkezik falra szerelhető formátum 100x100mm, amelyet könnyen fel lehet szerelni a falra.

Ez a funkció minden bizonnyal segít abban, hogy kiegészítő monitorként vagy elsődleges képernyőként használhassa a HD grafikával ellátott játékokat.

A BenQ EW3270U 4K monitor nem a Benq egyetlen 4K HDR monitorváltozata. Választhat más modelleket is, nevezetesen az EW3270U és az EL2870U sorozatokat.

Azok számára, akik kíváncsiak erre a monitorra, a hivatalos weboldalon további információkat találhat a BenQ EW3270U 4K monitorról.

A BenQ EW3270U 4K monitor nagyon kedvező áron kínálja a 4K monitort 7,3 millió IDR. Szeretne megvásárolni? Itt ellenőrizheti a hivatalos boltot.

BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 1 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 2 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 3 JalanTikus BenQ EW3270U 4K játékmonitor 4 BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 5 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 6 JalanTikus BenQ EW3270U 4K Gaming Monitor 7 JalanTikus

Ez az ajánlás a legjobb 4K játékmonitorra, amely viszonylag olcsóbb az osztályában lévő monitorokhoz képest. Mit gondol a BenQ EW3270U 4K monitorról, bandáról?

Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, igen. Találkozunk a következő cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Gaming Monitor vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found