5 őrült dolog, amit megtehetsz egy pc-n 1 terabájtos rammal

El tudja képzelni, hogy van egy számítógépe 1 terabájt RAM-mal? Íme 5 „őrült” dolog, amit megtehetsz egy PC-n, 1 terabájt RAM-mal.

Véletlen hozzáférésű memória vagy RAM a PC-k, laptopok, okostelefonok és egyéb modulok egyik fontos eleme. A használt programok vagy alkalmazások adattárolási területeként funkcionál, a nagyobb RAM-kapacitás ma már elengedhetetlen a modulhasználók számára.

Magának a RAM-nak a fejlesztése, különösen a PC-eszközökön, az előrejelzések szerint a megnövekedett kapacitás formájában gyorsan növekedni fog szuper drasztikus. Valójában a Make Use Of webhely úgy véli, hogy a jövőben a PC-k RAM-ja 1 terabájt lesz! Ez a növekedésen alapul merevlemezek mint például a merevlemezek, amelyek mára elérhetik a 24 terabájtot.

Tehát mit tehetünk 1 terabyte RAM-mal, más néven 1000 gigabájt? A válasz olyan egyszerű, mint a "bármi". Hogy adjon egy kis ötletet, itt van Jaka áttekintése öt őrült dolog, amit megtehetsz egy PC-n, 1 terabájt RAM-mal.

  • Prémium trükkök! Hogyan növelhető a Flashdisk 2x kapacitása sérülés nélkül
  • 20 100mAh kapacitás, az ASUS ZenPower Ultra ára 700 ezer
  • Ez a flashdisk kapacitása 2 terabájt! Mit csinálsz?

5 „őrült” dolog, amit megtehetsz 1 terabájt PC-s RAM-mal

Fotó forrás: Forrás: Make Use Of

Először el akarja képzelni, hogy néz ki 1 terabájt RAM? Körülbelül a fenti kép képet adhat arról, hogy néz ki a szuper RAM. Ha részletes, a fenti képen 16 darab memória található 64 GB kapacitással, amelyet megsokszorozva az összeg 1024 GB ami 1 terabájtnak felel meg.

Ennyi RAM-mal íme öt „őrült” dolog, amit megtehet a számítógépével:

1. Fülek ezreinek megnyitása

Te vagy az a típus, aki szeret több lap megnyitása böngészés közben? Természetesen gyakran vannak olyan problémái, mintlemaradás vagy olyan szuper lassú. Ha ez bekövetkezik, különösen azok számára, akiknek a munkájához gyors mozgás szükséges, akkor a munkája ahelyett, hogy gyorsabb lenne, valóban hosszú időt vesz igénybe.

Ehhez képest akár 15 lap megnyitása 520 MB RAM-ot (a Mozilla Firefox használatával) és 750 MB (Google Chrome) igényel. De ha van 1 terabájt RAM? Akkor sem fog aggódni, ha ki kell nyitnia több ezer fül bár.

2. Több száz videó pufferelése

Ön streaming rajongó? Az óriási RAM természetesen álom neked. 1 terabájt RAM-mal több száz videót játszhat le vagy engedhet meg pufferelés ugyanakkor félelem nélkül, hogy a számítógépe lóg. Tehát már nem fogja érezni, hogy az ideje elvesztegetett volna, csak a következő, még folyamatban lévő videóra várva pufferelés.

3. Sok játék betöltése

A szuper nagy RAM szintén jó hír a játékosok számára. Sőt, a mai nehéz játékok nem sokkal a játék megkezdése után „felszívták” a RAM kapacitását betöltési folyamat. A folyamatba először mindenféle adatot, például textúrákat, modelleket, zenét és más adatokat be kell tölteni Betöltés.

De más a helyzet, ha 1 terabájt RAM-mal rendelkezik. A játék megnyitásához és elindításához hittek benned már nem kell várni folyamathoz Betöltés mert a játék automatikusan megnyílik, mint amikor megnyitjuk a mappát. Valójában nemcsak egy játékra, hanem számos játékra is alkalmazhatja a számítógépén.

4. Futtassa több operációs rendszert egyidejűleg

Bizonyára gyakran hallott vagy olvasott tippeket arról, hogy az A operációs rendszert (OS) hogyan használják a B eszközön, és fordítva, az OS B-t az A eszközön. Ez azonban nagyon hajlamos a meghibásodásra, vagy akár lelassítja a számítógépet a Az operációs rendszer optimális működését korlátozó RAM-kapacitás. Ismét más a helyzet, ha a RAM 1 terabájt. Akár módosíthatja és használhatja a kívánt operációs rendszert bármely PC-eszközön félelem nélkül a lassúságtól.

5. Változtassa meg a RAM lemezt

Ezt gyakran olyan emberek tehetik meg, akik növelni akarják az adatátviteli sebességet. A RAM RAM Lemezké történő átalakításával az adatátviteli sebesség feltehetőleg megnövekszik 11-szeres. Tehát azok számára, akik őrültek a sebességért, el tudják képzelni, milyen gyors lesz az 1 terabájtos RAM-ja, ha 11-szer gyorsabbra növeli.

Ez az öt „őrült” dolog, amit megtehetsz egy PC-n 1 terabájt RAM-mal. Annak ellenére, hogy csak most kívánhat, elképzelhető, hogy a következő években valóban szuper RAM-ja van, és őrült dolgokat végezhet a csúcson.

Olvassa el a cikkeket is RAM vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found