7 LE meghibásodott és csalódást okozott a különféle márkáktól, nem. 3 lehet bomba!

Nem minden rajongó kedveli majd minden olyan mobiltelefont, amely magas hype-val rendelkezik. A bizonyíték az, hogy több olyan mobiltelefon létezik, amelyek nem megfelelő termékek, és csalódást okoznak rajongóiknak

Ma minden okostelefonnak ugyanaz a formája és jellemzői. A téglalap alakú és az érintőképernyő / érintőképernyő a mai okostelefonok kötelező képleteivé vált.

A tucat évvel ezelőtt kiadott mobiltelefonokkal ellentétben maga láthatja, mennyire egyedi a régi iskolai telefonok formatervezése és újításai. A maihoz képest nagyon messze van, banda!

Annak ellenére, hogy egyedi és szokatlan, valójában nem minden kínált egyediség és funkció hasznos és értelmes. Számos olyan mobiltelefon és okostelefon is létezik, amelyek különféle okok miatt csúnyán megbuktak a piacon.

7 Sikertelen és csalódást keltő HP termékek különböző márkákból

Ebben a listában az ApkVenue nem csak a nemrégiben megjelent, banda mobiltelefonokról akar beszélni. Kiderült, hogy sok olyan régi mobiltelefon is létezik, amelyet sokan kudarcnak tartanak.

Lehet, hogy vannak olyanok, akiknek lehetőségük volt egy olyan mobiltelefonra, amelyet az ApkVenue később említett. Ha igen, az ApkVenue csak azt tudja mondani "bocs, nincs szerencséd".

A kíváncsiság helyett csak vessen egy pillantást a márkák, bandák kudarcot valló és csalódást keltő HP termékeire.

1. Szedervihar

Mint tudjuk, a 2000-es évek közepe volt a mobiltelefonok korszaka Földi szeder. Egyedülálló alakú és felszerelt QWERTY billentyűzet, A Blackberry egy kötelező mobiltelefon-sorozat.

2007-ben azonban a trend kiadása miatt változni kezdett iPhone. A QWERTY trendből kiindulva minden okostelefon beszédes az iPhone által népszerűvé tett érintőképernyős megjelenítési trend követésével.

Jól, Szedervihar ez a Blackberry erőfeszítése, hogy kövesse a piaci trendeket, nehogy megfulladjon, bandázzon. A Blackberry Storm azonban rengeteg negatív véleményt kapott halálos hibái miatt.

A Blackberry Storm akkumulátora alacsony, az érintőképernyő késleltetése és hibajavítása van (emiatt az érintőképernyőt nagyon sok), és nem sok alkalmazás és játék támogatja ezt a mobiltelefont.

2. Xiaomi Mi Note Pro

Xiaomi Mi Note Pro Ez a zászlóshajó okostelefon, amelyet a Xiaomi adott ki 2015-ben. Ez a mobiltelefon különféle jó funkciókkal és megfelelő specifikációkkal is fel van szerelve.

4 GB RAM-mal és egy nyolcmagos Snapdragon 810 1,5 GHz-es processzorral felszerelve ennek a mobiltelefonnak zökkenőmentesen kell működnie, és kényelmet kell nyújtania a felhasználóinak.

Valójában kiderül, hogy a Snapdragon 810 tartalmaz egy hibát, ahol ez a processzor gyakorivá teszi a mobiltelefonokat túlmelegedni, amikor játékot vagy videót néz, ez a mobiltelefon gyorsabban fog melegedni.

Valójában ilyen specifikációk mellett ennek a zászlóshajó mobiltelefonnak jó teljesítménynek kell lennie, és nem kell gyorsan felmelegednie, tekintve a Snapdragon 810 processzor akkori kifinomultságát.

Ettől eltekintve a Xiaomi Mi Note Pro kamera rossz minőségű, az akkumulátor teljesítménye pedig az átlag alatt van.

3. Samsung Galaxy Note 7

A listán szereplő többi mobiltelefonnal ellentétben Samsung Galaxy Note 7 kezdetben jó fogadtatásban részesült a Samsung termékeinek rajongóitól a világon.

Nagy akkumulátor, éles, ívelt képernyő, a fényképezőgép minősége, amely vetekszik az iPhone-val, és a szolgáltatások S Pen ami nagyon hasznos abban a munkában, hogy ezt a mobiltelefont sokan várják.

A történet azonban megváltozott a Samsung Galaxy Note 7 megjelenésekor. Olyan sok eset van, amikor ez a mobiltelefon hirtelen megég, sőt felrobban.

Végül megtiltották ennek a mobiltelefonnak a hordozását, amikor repülővel repültek, mert veszélyesnek tartották. A Samsung azonnal kivonta ezt a terméket a piacról, és leállította a kiemelt HP gyártását.

Bár kiderült a Galaxy Note 7 felrobbantásának oka, még mindig sokan csodálkoznak azon, hogy miért követhet el ilyen hibákat egy akkora HP-gyártó, mint a Samsung.

4. Nokia N-Gage (2003)

Ki használta ezen a legendás Nokia mobiltelefonok egyikét? Annak ellenére, hogy nagyon népszerű volt, kiderült, hogy az N-Gage első generációját sokan kudarcnak tekintették.

Megjelent a Nokia N-Gage, hogy elérje a játékpiacot kézi amelyet abban az időben uralt Nintendo Game Boy. A Nokia az N-Gage-t kifinomult mobiltelefonként értékesíti, amelyet olyan játékokra terveztek, mint a Game Boy.

Sajnos az N-Gage-t a Game Boy árának háromszorosával adják el. A játékok száma nem annyi, mint a Game Boy játékaié. Ha ez a helyzet, akkor jobb, ha olcsó mobiltelefonokat és Game Boy-t is vásárolsz, banda?

Ja, ne felejtsd el az N-Gage hangszórót és a mikrofont, amelyek a mobiltelefon tetején vannak. Nagyon furán fog kinézni, amikor felveszi a telefont a Nokia N-Gage segítségével.

5. HTC Thunderbolt

HTC Thunderbolt az első 4G mobiltelefon, amely támogatja az LTE hálózatokat, és amelyet a HTC adott ki Verizon, Egyesült Államok (USA) mobilszolgáltató.

Ezt a mobiltelefont nagyon várják az Egyesült Államokban, mert nagyon sokan szeretnék érezni, milyen gyors a 4G hálózat az okostelefonjukon.

Ennek a mobiltelefonnak a kiadása azonban messze elmaradt a menetrendtől, így sok rajongó csalódott volt. Ezenkívül ennek a mobiltelefonnak is korlátozott a 4G hálózata, és nem felel meg a hirdetetteknek.

A rossz akkumulátor, a HP, amely nagyon lassan fut, szereti újraindítani magát, a HTC Thunderbolt másik csúnyasága. Nagyon kiábrándító, banda.

6. Motorola Droid Bionic (2011)

Motorola Droid Bionic egy Motorola kimenet, amely sok rajongót megbukott és csalódást okozott. 2011-ben kiadták ezt a HP-t 8 hónap késéssel a feltételezett megjelenési dátumtól.

Ettől a késéstől kezdve a rajongók frissítést várnak ezen az egyetlen mobiltelefonon. Kiderül azonban, hogy még csalódást okozó banda.

A hátsó test kidomborodik, az akkumulátor pazarló, az érintőképernyő is rossz UI amelyet nem gondosan terveztek, ez az egyetlen mobiltelefon méltóvá válik arra, hogy felvegyék Jaka listájára.

7. iPhone 5c

Az iPhone 5c, amelyet 1999-ben adtak ki 2013 ez az iPhone 5 olcsó változata, amelyet egy évvel korábban adtak ki. Az iPhone 5c ismert ragyogóan színes műanyag házáról.

Az árból nézve az iPhone 5c valóban olyan árral rendelkezik, amely nem áll messze az iPhone 5-től. Ha nincs olyan messze az árkülönbség, akkor csak színes okostelefon műanyagból, mint egy játék.

Az iPhone 5c nem rendelkezik a Touch ID funkcióval, kicsi a memóriája, és lassú a teljesítménye, különösen a legújabb alkalmazások futtatásakor.

Ez volt Jaka cikke a különböző márkák 6 sikertelen és kiábrándító HP termékéről. A mobiltelefonja szerepel a Jaka fenti listájában?

Írja meg válaszát a megjegyzések rovatba, igen!

Olvassa el a cikkeket is Készülékek vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found