A Steamben elérhető 20 legjobb ingyenes pc-játék (2019-es frissítés)

Rossz minőségű ingyenes játékok a Steamen? Valójában a Dota 2-n és a CS: GO-n kívül ez a legjobb ingyenes PC-játékok listája, amelyet a Steam-en kaphat (frissítés 2019).

Talán mi jut eszedbe, amikor beszélsz Gőz mindenképpen játékbevásárló platform.

Igaz, a Steam olyan, mint a Play Store az Androidon, amely rengeteg ingyenes játékot vagy Ingyenes játék.

A különbség a Google Play Áruhoz képest az, hogy a Steamben ingyenesen játszható játékok kevésbé kiemelkedőek, mint a fizetős játékok.

De valójában sok olyan Steam ingyenes játék létezik, amelyek kiváló minőségűek, mint a fizetős játékok. Néhány közülük még jobb minőségű.

Kíváncsi? Szóval, nézzük meg!

A legjobb ingyenesen játszható játékgyűjtemény a Steam Platform 2019-en

1. DOTA 2

Ki ne ismerné ezt az egy játékot? Ez az ingyenes Steam játék nemcsak a játékkörökben uralkodik MOBA, hanem a világ összes játékát is.

Még DOTA 2 a bajnokság legrangosabb mérkőzése eSport világ. A játék nagyszerűsége és népszerűsége ellenére a DOTA 2 ingyenesen letölthető a Steamen.

Ez az, ami miatt ez az egy játék soha nem veszíti el rajongóit.

Valve stratégiai játékok LETÖLTÉS

2. Team Fortress 2

Kelj fel a sírból. Igen, mondhatnád így, mert a népszerűsége miatt, amely elcsitult, ez az ingyenes Steam játék visszanyerte népszerűségét.

Team Fortress 2 ezzel az FPS móddal különbözik a többi hasonló módot használó játéktól. Nemcsak lőfegyverek használata kötelező, hanem más, ennek megfelelően változó fegyverek használata is osztály.

Ennek a játéknak a mókája, amire valóban számíthat készség Ön. Tehát akkor is, ha fegyvert vásárol készpénz tartalmaz, ez nem azt jelenti, hogy te lehetsz a legjobb, mert minden fegyver kiegyensúlyozott.

Játékok letöltése

3. Paladinok

Kíváncsi mi van, ha az FPS játékot olyan MOBA elemekkel kombinálják, amelyek az egyes szerepek képességeire támaszkodnak? Paladinok a válasz!

Együtt Team Fortress 2, itt nem csak puskát használ fegyverként, ezen kívül a karaktered is megvan készség amelyet felhasználhat a játékban.

Az érdekes dolog az Egyedi kártya, ahol testre szabhatja készség karaktered több kártya kombinálásával, amelyeket megszerezhetsz a játékban.

4. Forgatlan

Soha nem képzeltem játékot Túlélési horror témájú zombik a grafikus ala-val kombinálva Minecraft? Meg nem forgatott a válasz.

Minél tovább kell túlélnie a támadástól zombik, szomjúság és éhség.

A borzalom ellenére a grafika folytatódott alaMinecraft, valójában olyan érdekes és nem ijesztővé teszi ezt az ingyenes Android-játékot.

Ebben a játékban a házon keresztül is át kell menni az erdőbe, hogy megtalálja tétel amire szükséged van.

5. Warframe

A ninja kalandjai a világűrben. Ez egy kicsit le van kapcsolva, de bízz bennem, a Steam ingyenes játékában Warframe attól függővé válik.

Ön egy ninja űrhajós szerepét fogja játszani, aki harcol és kiküszöböli a Grineereket, a versenyt emberszerű akik rendelkeznek katonai képességekkel.

Divatdal TPS, akkor lőni, vágni, és rúgni az ellenséget. Akkor ne felejtsd el, hogy ninja vagy, ahol megteheted falfutás, teljesítmény csúszda, tekercs és még lopakodó támadás.

Kalandjátékok Digital Extremes LETÖLTÉS

6. Háborús mennydörgés

Ha szereted az olyan ingyenes Steam játékokat, mint a Flight Simulator, akkor biztosan imádni fogod ezt az egy játékot.

A 2. világháborúban játszódó légi erők szerepét a 2. világháború stílusában klasszikus sugárhajtású repülőgépekkel harcolják.

Manőverezni fognak, lőnek, sőt ütköznek is a repülőgépek között.

Nem csak ellenséges gépekre lőni, Viharháború A szárazföldön és a tengeren is ellenségeket kell lőnie, mint egy igazi világháborút.

7. SMITE

Vissza a műfajjal MOBA, ha be van kapcsolva DOTA 2 közötti csatában küzdeszhős, a játékban SMITE, érezni fogja az istenek közötti harcot.

Az itt használt istenek szintén nagyon változatosak, és a világ mitológiájából származnak.

Ha a DOTA 2 felülről nézi a nézőpontot, akkor a SMITE Kedvet kapsz egy TPS játékhoz, mert a szög lapos.

8. Clicker Heroes

Ha azt mondod, hogy az FPS játékok egérkeverő játékok, próbáld ki ezt az egy játékot. Clicker Heroes, a Tap Titanshoz hasonló játék az Androidon.

Igen, igaz, hogy a munkád csak azkattintson szörnyek, amelyek folyamatosan jelennek meg, és látják, mennyire képes vagy használni az ujjaid izmait.

Valahányszor legyőzöl egy szörnyet, területeket fogsz mozgatni, természetesen minden területen van egy főnök, akit meg kell verni egy bizonyos időkorláttal.

További karaktereket is toborozhat, amelyek segítenek megtámadni a szörnyeket.

9. Hősök és tábornokok

Ha a War Thunder csak repülőgépeket használ a harcban, ebben az ingyenes Steam játékban sétálhat, autót vezethet, tankot vezethet, repülőgépet vezethet és kerékpározhat is.

Hősök és tábornokok, egy FPS játék, amelyet a második világháborúban játszottak. Itt választhat, hogy a 3 rendelkezésre álló frakció egyikének választja, van Oroszország, Amerika és Németország.

Ebben a játékban valóban érezni fogja a feszültséget, hogy az egyik katona a csatatéren.

Kézenfogva kell dolgoznia a frakció győzelméért folytatott harcban a többi játékossal.

10. Brawlhalla

Játszottál már valaha a Digimon Rumble Arénában vagy a Super Smash Bros-ban? Ha igen, akkor ismeri ezt az egy játékot.

Brawlhalla egy témájú játék verekedés amely 2D grafikát hordoz. Itt sok karaktert fogsz játszani, különféle fegyverekkel.

Nem csak fegyverekkel harcol, hanem csapdákat is állíthat és anyagokat, például bombákat dobhat. Ebben a játékban 2–4 játékos csapatában lehet harcolni.

Játékok letöltése

Más legjobb ingyenes játék a Steamen ...

11. Árnyékváltó

A műfajból Kártyacsata, van egy játék fejlesztő Japánból, Cygames.Inc, vagyis Shadowverse.

Ez a Sakura Country-ból származó ingyenes Steam-játék fantasy témát hordoz anime karakterekkel, de ezúttal egy Heartstone-stílusú kártyajátékkal kombinálják.

Itt elintézi fedélzet a kívánt stratégiának megfelelő kártyákkal. Ez a játék még érdekesebb, és fokozza a játék izgalmát, mert fényűző és sima grafikába burkolt.

12. Trove

Nem csak műfaji játékok Túlélési horror amely Minecraft stílusú grafikát használ, vannak műfajú játékok is MMO.

Ennek oka, hogy a grafikus játékok, mint például a Minecraft, elég könnyűek ahhoz, hogy a játékosok kedvelték őket.

Ennek ellenére a játék előnyei Trove nem a köbrajzból, hanem elemek hiányában Fizessen a győzelemért, ami miatt ez a játék különleges helyet jelent a játékosok szívében.

Mert ez általában játék MMO csúnyának címkézve mindig lenyűgöző képpel "Van pénz, van áru".

Trion World RPG játékok LETÖLTÉS

13. Warface

Ingyenes játék a minősített megjelenítés bemutatásával CryEngine 3? Természetesen van, vagyis van Warface, készült játék fejlesztőCrytek ami divatot hoz Online FPS.

Ez a játék elbűvöli Önt a lövöldözős játékok rajongói elbűvölő grafikával és reális effektekkel.

Különféle küldetéseket is végez multiplayer versenyképes és együttműködő. És még egy dologra emlékezni, ez a játék ingyenes.

14. Tigrislovag

Játszma, meccs MMO Ez egy hatalmas témát hordoz a divatban Taktikai harc. Több lovassággal vagy lovassal fog harcolni, amelyek idővel növekedni fognak a csapatok számában.

A cél itt nem csak a csata megnyerése, hanem stratégiát kell meghatároznia és bizonyos feltételeket teljesítenie kell egy terület elfoglalásához.

Természetesen, a megszokottól eltérően, hosszabb időt vesz igénybe a játék befejezése, akár 30 perc is igénybe vehető.

Azonban ez teszi ezt a Steam ingyenes PC-játékot még izgalmasabbá, különös tekintettel a lovakkal való harcra.

15. Robocraft

Ezután vannak játékok Robocraft ami benne van a játékban Kreatív épület és járműlövő.

A játékosoknak össze kell állítaniuk és meg kell tervezniük saját harci gépeiket, amelyeket később más játékosokkal szemben alkalmaznak.

Később különféle funkcionális járműveket is készít a garázsban, amelyek minden játékos rendelkezésére állnak. Egyedülálló módon az Ön által gyártott robotok és járművek olyan kockákból készülnek, mint a játékok LEGO.

A megrázó hatás azért elég érdekes, mert később a kockák felszabadulnak, ha lőnek.

16. Counter-Strike: Globális offenzíva

Jó hír neked az FPS játék rajongói, banda. Ennek oka, hogy a világ egyik legnépszerűbb FPS-játékai most végre ingyenesek a Steamen.

Counter-Strike: Globális offenzíva most ingyen élvezheti. Csak van egy fizetős verzió, amelynek természetesen több tartalma van.

Azok számára, akik már megvették ezt a játékot, a játék verziója automatikusan frissül CS: GO Prime programra, aminek természetesen több előnye van.

LETÖLTÉS Lövöldözős játékok

17. 2. végzet

A Counter-Strike: Global Offensive mellett vannak más játékok is, amelyekért eredetileg fizettek, de most már ingyenesen élvezheti őket a Steamen.

2. sors egy FPS játék, amelyet online játszhatsz szövetkezet, egyjátékos, is multiplayer. Ennek az egy játéknak a grafikája nagyon jó, tudod!

Nehéz küldetéseket kell teljesítenie a játékban. A játékstílusának megfelelő osztályt is ki kell választania.

Játékok letöltése

18. Keresztes királyok II

Akciójátékok és lövöldözés nem érdekel? Nyugodtan, ha szereted a játékokat, amelyek meggondolást és stratégiát igényelnek, akkor játszanod kell Keresztes királyok II.

Ez a középkori időkben játszódó játék nagyon hasonló játékmenettel rendelkezik, mint egy stratégiai játék Civilizáció és Totális háború.

Szembe kell nézned minden királysal, vagy szövetséget kell kötni más királyságokkal, hogy egyesítsd őket az általad irányított királyság alatt.

19. DCS World Steam Edition

Szeretné érezni a feszültséget egy vadászgép irányításakor? Nem kell messzire menni egy katonai pilótaiskolába, bandába.

Kipróbálhatja a Steam nevű ingyenes játékot DCS World Steam Edition, banda. A reális grafikával és játékmenettel garantáltan rabja leszel, deh.

Megtudhatja a levegőben lévő háborús stratégiákat is, amelyek nem csak lövöldözés és bombázás, tudod.

20. A hadihajók világa

A Steam utolsó legjobb ingyenes PC-játék A hadihajók világa. A korábbi játékokkal ellentétben ezúttal egy csatahajóval indulsz háborúba.

Érezni fogja a nyílt tengeren folytatott harcok tapasztalatait, amelynek lassú, de feszült szakasza van. Remek grafika és hang támogatja, garantáltan tetszeni fog, deh.

Egy az egyben harcolhat az ellenségével. Ahhoz, hogy megnyerd, a legjobb stratégiára van szükséged, és ismered ellenfeled gyenge pontjait.

Kiderült, hogy a Steamen is sok ingyenes PC-játék található, amelyek szórakoztatóak és nem alacsonyabbak a fizetett játékoknál.

Ha vannak a Steam-en más legjobb ingyenes PC-játékok, amelyeket az ApkVenue nem említett, az alábbi megjegyzésekbe írhatja őket!

Találkozunk még egy érdekes cikkben, az ApkVenue-ban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found