letöltés worms zone.io mod apk legfrissebb 2020

Töltse le a Worm Zone MOD APK 2020 legújabb verzióját a féregbőrök szélesebb és sokszínűbb választékához. Nézze meg a következő cikket!

Érezze magát zavarban a férgek bőre miatt a játékban Worms Zone.io normálisan néz ki? Szeretne egyedi bőrt vásárolni, de nem könnyű érméket szerezni?

Ez a féreg játék valóban növekszik, mert szórakoztató és kihívást jelent. Nem kevesebb, mint olyan grafikus játékok, mint a PUBG Mobile és a Mobile Legends.

De határozottan nem akarsz kimenni a divatból, mert a féregbőröd szabványos, igaz? Pihenjen, teheti letöltés Worms Zone MOD APK a legújabb verzió 2020 ingyenes alább!

Worms Zone MOD APK

A fénykép jóvoltából: Worms Zone io mod.apk (Special Photo)

A játékot létrehozó egyik funkció Worms Zone.io annál érdekesebb a féregbőrök játszani.

Néhány bőr meglehetősen egyedi, kezdve a Batman képpel rendelkezőektől az idegenekig. A szín is nagyon változik, banda.

Nem csak a féreg szemét és száját is testre szabhatja. Sőt, akár a dajjalhoz is hasonlíthatja a férgeket!

Csak annyit, hogy ennek a bőrnek az ára bizonyos névleges érmét igényel. Az érmék beszerzése meglehetősen nehéz. Szerencsére van Worms Zone.io MOD APK ettől leszel saját végtelen pénz!

Ezzel a féregjáték-csalással nemcsak korlátlan érméket szerezhet, hanem a Worm Zone használatát is, mivel a MOD APK immunis, mert megteheti utolsó esély sokszor.

Mi a Zone.io Game Worms?

Emlékszel még a régi iskolai Snake játékra, amely nagyon népszerű volt a Nokia mobiltelefonjain? Nos, a játék koncepciója Worms Zone.io ez többé-kevésbé ilyen.

A játékot egy apró féreggel kezdi. A játék során Enni kell, hogy a teste hosszabbá és nagyobbá váljon.

A különbség az, hogy itt a világ minden tájáról érkező játékosokkal fogsz egyben versenyezni szoba ami meglehetősen kiterjedt, banda.

Ne hagyd, hogy eltalálja az ellenfelet, mert automatikusan kiesik a játékból. Nem halsz meg, ha eltalálod a saját tested.

Amellett, hogy Android vagy iOS eszközön lehet játszani, a hivatalos webhelyen keresztül is játszhatja ezt a játékot.

A Game Worms Zone.io változattal is jár bekapcsolások ami erőt ad férgeidnek. Hat típus létezik bekapcsolások ebben a játékban, nevezetesen:

BekapcsolásKépesség
MágnesekElhúzza az összes ételt, amely a közelében van
SzorozzukSzorozza meg az étkezési pontokat ötször
RadarMegmutatja, hogy a férgek haltak meg
FelgyorsulNövelje a féreg sebességét
FordulatNövelje a férgek manőverezhetőségét, hogy ne ütközzenek össze más férgekkel
ZoomolásA képernyő szélesebbé válik

Tippek a férgek zónájának lejátszásához MOD APK

Fotóforrás: Worms Zone.io.mod APK (a Techbigs-en keresztül)

Annak ellenére, hogy egyszerűnek tűnik, valójában ez a Worms Zone.io játék pontos stratégiát is igényel, tudod, banda!

A játék elején jobb, ha te vagy az türelmesen játszani és kerülni a túlzsúfolt területeket. Megcélozni bekapcsolások a lehető leggyakrabban, hogy pontjai gyorsan emelkedjenek.

Ha a férge elég hosszú, elkezdheti csapdába ejtve más férgeket. Az elhalt férgek bőségesen elhagyják az ételt.

Amikor ebben a legújabb online játékban sikeresen teljesíted, az ellenfél férge csak akkor tud menekülni, ha eltalálod, banda.

A férgek mozgatásában is képesnek kell lennie a mozgásra, különösen akkor, ha az aréna túl elfoglalt. Győződjön meg arról, hogy a mobiltelefon képernyője nem olajos, mert csúszóssá teszi az ujjait.

További tippeket szeretne tudni? Csak olvassa el az alábbi teljes cikket, OK! Garantáltan nem hal meg könnyen!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Worms Zone MOD APK funkciók

Fotóforrás: Worms Zone.io + mod + apk (Special Photo)

A MOD játék fő jellemzője, hogy megteszi korlátlan számú érmét szerezhet. A jobb felső sarokban látni fogja a 10 milliót.

Ennél a pénznél megteheti vásároljon bármilyen bőrt amit szeretne a Worms Zone MOD APK-ban. Jaka maga bizonyította, és valóban működik!

Mi a helyzet a bőrökkel, amelyek megszerzéséhez magas szintre van szükség? Ezzel a Worms Zone.io MOD APK-val megszerezheti, annak ellenére, hogy a szintje még mindig alacsony.

Tényleg érdekes, igaz? A módszer szintén egyszerű, ugyanolyan egyszerű, mint a jelenleg egyre gyakrabban használt Mobile Legends bőrcsalás kipróbálása.

Ezen kívül a Worms APK MOD korlátlan érméivel Ön is utolsó esély sokszor, amíg unatkoztam. Ez a módszer azok számára alkalmas, akik rekordokat akarnak dönteni!

Töltse le a Worms Zone MOD APK-t

Alig várom, hogy új rekordokat döntsön és a legjobb bőröket használja? Vagy szeretnéd megmutatni a barátaidnak, hogy megtaláltad a legjobb Worms Zone.io csalást?

Csendes! Az ApkVenue elkészítette a letöltési linket, tudod! Lényegre törő letöltés Worms Zone MOD APK az alábbi linken keresztül!

Arcade játékok letöltése

A letöltési folyamat befejezése után mindössze annyit kell tennie, hogy a szokásos módon telepíti a legújabb Worms Zone MOD APK alkalmazást. Ne felejtsen el hozzáférést adni, hogy mobiltelefonja telepíthessen alkalmazásokat a Play Áruházon kívülről.

Ha igen, azonnal eljátszhatja ezt az immun Worm Zone MOD APK alkalmazást, és használhatja a kívánt bőrt. élvezze a játékot Worms Zone io MOD APK, banda!

NYILATKOZAT: Az ApkVenue nem felelős, ha valami történik a fiókjával, amikor ezt a MOD alkalmazást használja.

Ez volt az áttekintési és letöltési link Worms Zone i.o MOD APK a legújabb verzió 2020, amelyet ingyen játszhatsz.

Ezzel magabiztosnak érzi magát, amikor belép a kegyetlen féregharc arénába.

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Prima Ratriansyah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found