ne véts hibát! Ez a különbség az internetmegosztás és a hotspot között, amelyet tudnia kell

Az internetmegosztás és a hotspot kifejezéseket gyakran ugyanazoknak tekintik, mivel összefüggenek egymással. Valójában ennek a két dolognak különböző jelentése van. Itt van a magyarázat.

Mint a mai generációban élő emberek, az internetkapcsolat természetesen olyan szükségszerűség, amely ugyanolyan fontos, mint más elsődleges szükségletek, mint például az élelmiszer, a ruházat és a menedékhely. Csak egy nap anélkül, hogy csatlakoznánk az internethez, biztosan hiányozni fog sok információ, és nem tudunk társasági viszonyban lenni a kibertérben.

Noha az internetet aktívan használják, az emberek többsége, különösen a fiatalok, inkább használja ingyenes internet. Szinte minden lehetőség, az ilyen típusú internet-felhasználók ezen keresztül keresik a kapcsolatot csatlakozási pont nyilvános helyeken, vagy kérdezzen lekötés más embereknek.

Az internetmegosztásról és a hotspotokról beszél? Tudja a különbséget e két dolog között? Vagy gondoltad, hogy ez a két dolog ugyanaz? Azok számára, akik még mindig zavartak vagy egész idő alatt, vagyis hülyék, az ApkVenue megmondja a megosztás és a hotspot közötti különbség minden, amit tudnod kell.

  • Hogyan lehet ingyenes WiFi hotspotot szerezni
  • Hogyan kell használni a legújabb WiFi Master Key-t, szerezzen ingyenes internetet!
  • Ne tegye ezt az 5 veszélyes dolgot, ha ingyenes WiFi-t használ

Különbség az internetmegosztás és a hotspot között, amelyet tudnia kell

Sokan azt gondolják, hogy ez a két kifejezés azonos vagy azonos jelentéssel bír. Valójában mind az internetmegosztás, mind a hotspot két, egymással összefüggő dolog. De ha megvizsgáljuk, ennek a két kifejezésnek tulajdonképpen különböző jelentése van. Nem akarja, hogy tanácstalannak tartsák, mert nem tud különbséget tenni e két dolog között? Erre Jaka megvitatja a megosztás és a hotspot közötti különbség. Gyere, nézd meg!

Megkötés

Biztosan gyakran hallunk olyan gyerekeket manapság, akik szívesen kérik a hálózatot a körülöttük lévő barátokkal. Vagy te is azok közé tartozol, akiknek ugyanaz a hobbijuk? Maga az internetmegosztás azt jelenti, hogy egy eszközön (okostelefon, számítógép stb.) Más eszközökön keresztül hozzáférünk az internethez. Más szavakkal, az egyik eszköz kölcsönvesz egy másik eszköz internetkapcsolatát.

Megkötés maga többféleképpen is elvégezhető, kezdve a WiFi-hez való csatlakozással, bluetooth-on keresztül, vagy fizikailag egy USB-kábellel. A tethering kifejezést általában keskeny lefedettségi területre használják, más néven nem túl szélesre és a nem sok eszköz számára.

Csatlakozási pont

A hotspot kifejezést biztosan Önnek hallotta és népszerű a közösség körében. Különböző helyeken vagy nyilvános létesítményekben rengeteg hotspotot is használhatnak látogatóik. Csatlakozási pont maga egy internet nélküli szolgáltatót jelent, amely kábelek nélkül csatlakozik (vezeték nélküli) olyan eszközökhöz, mint okostelefonok, számítógépek, laptopok stb.

A legalapvetőbb különbség a lekötéshez képest az, hogy a hotspotok területe 30 méteres sugárig terjed. Ezenkívül egy hotspot nagyobb számú eszközt képes befogadni, az instabil kapcsolattól való félelem nélkül. Különféle forró pontként használható eszközök közé tartoznak az útválasztók, okostelefonok és számítógépek.

Ez egy pillantás a megosztás és a hotspot közötti különbség minden, amit tudnod kell. Bár a legfontosabb, hogy mindkettő egy ingyenes internet-kapcsolatra utal, többé-kevésbé megtudja, mi a különbség a kettő között. Már nem fog kinézni tanácstalan, és megérdemli, hogy mai gyerekeknek hívják.

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found