A legfélelmetesebb harci királyi témájú filmek közül 7 nem bírja kiállni őket!

Ez a csata royale témájú filmek libabőrt és maximális hányingert okoznak. Itt a lista!

Ki szereti a Battle Royale témájú filmeket nézni?

Az ilyen típusú filmek általában sok filmszínészt érintenek, ahol mindegyiküknek különféle módokon kell életben maradnia, még a saját kollégáinak megöléséig is.

Nem csoda, hogy ez a műfaji film tele van vele vér és szadista jelenet melyeket vérfóbiás vagy borzalmas jelenetekkel rendelkező emberek biztosan nem láthatnak.

Ezek közül a filmek közül több olyan film létezik, amelyek jól mutatják a történeteket vagy a jeleneteket, amelyek valóban szörnyűek, még akkor is, hogy a szereplők megijedjenek, tudod! Körülbelül milyen filmek ezek?

A legszörnyűbb Battle Royale témájú film

Tematikus filmek csata royale mindig érdekes a filmkedvelők számára. Ezúttal az ApkVenue megosztja 7 valaha készült legfélelmetesebb harci királyi témájú film. Kész? Itt jön a lista!

1. A Belko-kísérlet (2016)

Mi történik, ha az iroda, amely valóban ideális a munkához és a társasági élethez, gyilkosság helyévé válik? Ez történt ebben a 2016-os filmben.

Egy vállalatban akár 80 alkalmazottat is bezárnak és erőszakkal elszigetelnek a külvilágtól. Kötelezik őket öljék meg egymást amíg csak a kiválasztottak maradnak.

Ha nem akarod megölni a saját barátodat? Igen, őt erőszakosan megölték. A klassz dolog ez a film, nem fogod tudni, hogy ki a főszereplő vagy antagonista. Mindenki kénytelen gonosz lenni olyan körülmények miatt, amelyek nem engedik.

2. Az elítélt (2007)

A 2007-ben bemutatott film számos vezető művész főszereplésével készült. Vannak még olyan birkózósztárok is, mint Steve Austin. A filmet a Lionsgate készítette, Scott Wiper rendezte.

Az elítélt maga a börtönben halálra ítélt fogvatartottakról mesél. A börtönt egyedülálló módon egy gazdag üzletember vásárolta meg.

A foglyokat egy szigetre küldték. A cél egyszerű. Azt mondták nekik, hogy harcoljanak és öljék meg egymást. Rémületemre a sziget összes jelenete az lesz élőben közvetíteni a világ minden tájáról. Hiii!

3. Kamisama no Iutoori (2014)

Nem csak a sor miatt híres legjobb romantikus filmjeiJapán olyan filmekről is híres, amelyek a közönség gyomrát automatikusan émelyítik. Az egyik ez az egy film.

A 2014-ben megjelent filmet ez a cím is ismeri Ahogy az Isten akarja angolul. Ez a film egy iskola egyik osztályának történetét meséli el, aki halálos játékban vesz részt.

A játék megköveteli, hogy az osztály tagjai megöljék egymást a megrendelések alapján daruma baba. Azokat, akik nem voltak hajlandók betartani a parancsát, nem kevésbé tragikus módon ölték meg. Egyébként nagyon ijesztő!

4. Kör (2015)

A 2015-ben megjelent filmet Aaron Hann és Mario Miscione rendezte. A Circle-t egy 1954-ben készült film ihlette 12 Dühös ember.

Ez a film 50 ember történetét meséli el, akik sötét szobában vannak és piros körben vannak. Senkinek nem megengedett az ottani szabályokat vagy annak következményeit megszegni, meg fognak halni.

Ezenkívül felkérik őket, hogy határozzák meg, ki a megfelelő ember a halálra és az életre. Mert ez a film jeleneteket mutat be nagyon zavarja a mentális egészségét, A Circle-t nem ajánlott figyelni, ha a mentális állapota nem megfelelő huh!

5. Az éhezők viadala (2012)

Ki ne ismerné ezt a filmet? Az Éhezők viadala műfaji film lehet csata royale az eddigi legsikeresebb. A 2012-től megjelent film 24 tinédzsert mesél, akik egymással küzdenek az Éhezők viadalán.

Kerületüket képviselve meg kell ölniük egymást, és viselniük kell a körzet jó hírét. A romantikus és drámai elemek kombinációja ebben a filmben szintén fokozza a történet vonzerejét.

Bemutató filmek Jennifer Lawrence ennek eredményeként 425 millió USD vagy kb. 5,9 billió Rp körüli jövedelmet sikerült elérni az évtized legsikeresebb akciófilmje.

6. Battle Royale (2000)

Ez a film mérföldkőnek mondható a tömeggyilkosság műfajú filmben. Tagadhatatlan, hogy még az Éhezők viadala filmosztályt is ez a 2000 japán film ihlette, tudod!

Ez a film elmeséli a történetet 42 hallgató egy iskolát küldtek egy távoli japán szigetre. Ételeket, térképeket és fegyvereket kaptak. Nem csak, nyakéket kaptak, amelyet a nyakukra erősítettek.

Megdöbbenésemre a nyaklánc nem távolítható el kézzel, és fel fog robbanni ha nem engedelmeskedtek a parancsoknak. Tehát azon kívül, hogy látja a hallgatók egymást megölő jelenetét, látni fogja a fej jelenetét, amely a nyaklánc miatt felrobban. Ne nézd meg, ha nem tudsz!

7. A verseny (2009)

Az Egyesült Királyságban 2009-ben bemutatott film meglehetősen sikeresen vonzotta a közönséget, főleg azokat, akik nagyon szeretik a csata királyi vagy akció témájú filmeket.

Mesél a vállalkozók és a kormány fontos közéleti szereplőinek életéről, 7-10 évente rendeznek tornát.

A nagyvárosban megrendezett bajnokság megkövetelte, hogy a résztvevők megöljék egymást.

Bár a résztvevők száma nem korlátozott, a résztvevők pszichopaták, őrültek és erős emberek. Nos, akiknek sikerül megnyerni ezt a tornát, azok 10 millió USD nyereményt kapnak. Nagyon finom!

Ez 7 tematikus film volt csata royale valaha készült legszörnyűbb. Mer nézni, bandázni?

Ne felejtse el megírni véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban. Találkozunk az ApkVenue következő cikkében!

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found