7 képkocka / s sebességű játék, amely jóbb, mint a Call of Duty (cod)

Tudja, hogy még mindig sok FPS játék van, amely nem kevésbé klassz, mint a Call of Duty? Kíváncsi? Gyere, nézz meg 7 FPS játékot, amelyek nem kevésbé klasszak, mint a Call of Duty.

Az egyik játékműfaj, amely most nagyon népszerű a játékosok körében, az FPS vagy Firts Person Shooter amely mindig a izgalmas játékérzet. Ha első személyt állít be, ezzel kiemelkedik teljes kontrollerek a játékban és érezzen valódi benyomást a játszott játékról.

Jelenleg sok FPS játék létezik, például különböző háttérrel Call of Duty, egy FPS játék, amely nagyon népszerű a PC-ken és a konzolokon. Felajánlással világháborús háttér reális grafikával renderel Activision mint kiadó A Call of Duty képes elvarázsolni a játékokat a játékkal. De te ezt nem tudod Még mindig sok FPS játék van, amely nem kevésbé klassz, mint a Call of Duty? Kíváncsi? Gyere, nézd meg 7 FPS játék, amely nem kevésbé klassz, mint a Call of Duty.

  • 20 legjobb ingyenes Android FPS játék, 2017. július
  • 5 legjobb FPS játék PC-n a Ngabuburit Friends számára
  • Csak az FPS játékmesterek tehetik, találjuk ki, mi az az FPS játék!

7 FPS játék, amely nem kevésbé klassz, mint a Call of Duty

1. Harctér

Csatatér egy FPS játék, amelyet a EA konzolos és PC-s eszközökhöz. Téma szerint Világháború akiket az egyes sorozatokban mutatnak be a legtöbbet, így a Battlefield nem kevésbé izgalmas játék. Hangsúlyozva exprience multiplayer funkció és a sima grafika biztosan otthon fogja érezni a játékot órákig tartó játékkal.

2. Tom Clancy Ghost Recon: Jövő katona

Ez egy FPS játék, amely felejthetetlen élményt nyújt Önnek. Val vel modern és teljes fegyverek plusz a nagyon valóságos grafika, mindenképpen rabjává tesz majd ennek az egy játéknak a játékától. Sőt, hűvös és egyedi tulajdonságai, mint pl szinkron felvétel ettől lesz az egész csapatod lőj ellenséget egyszerre.

3. Spec Ops: A vonal

Játszma, meccs Spec Ops ez egy olyan játék, amely nem kevésbé klassz, mint a Call of Duty játék. Háttérrel Dubai város akit homokvihar fullasztott el, magas adrenalinszintű arénává tudta tenni ezt a játékot azok számára, akik szeretik a játékokat kaland stresszes.

4. Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

Ebben az egy játékban ki lesz jelölve terrorellenes szivárványként, akinek feladata bombákat találni a városban Vegas amelyeket a terroristák telepítettek. Val vel XP rendszer alkalmazott és grafikák, amelyek nem férnek kétségbe, ez az egy játék tökéletesen kíséri szabadidejét.

5. Homefront

Elmondja egy vitatott országot Észak Kórea nagyhatalom lévén és gyarmatosítva az USA-t, úgy tűnik, hogy a történet hogy egyedi és szórakoztató hogy a játékosok játszhassanak. A játékok által elindított THQ ez úgy fogja viselni Robert Jacobs, aki harcolt a betolakodók ellen az USA-ba, érdekel-e a játék?

6. Arma

Arma, egy játék, amelyre eljut igazi háborús légkör, érdekes sztorival és grafikával, amelyet játszhat. Még a sorozatban is Arma 3, képes bemutatni terep (az emberek) és a környező környezet annyira fotorealisztikus, hogy a játék játékmenete és grafikája valósággá válik, amikor játszik.

7. Becsületérem

Szinte ugyanaz, mint a Call of Duty, egy játék Becsület érem Ez szinte minden sorozatban a bekövetkezett epikus világháborúról mesél. Olyan grafikákkal, amelyek vannak szintén majdnem ugyanaz a Call of Duty-val úgy tűnik, hogy a Medal of Honor kemény versenytársa a Call of Duty-nak.

Nos, ott van 7 FPS játék, amely nem kevésbé klassz, mint a Call of Duty, érdekel, hogy megpróbálja eljátszani? , ne felejtse el véleményét a megjegyzések oszlopban hagyni. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found