ismerje a durva erő feltörését és annak megelőzését

A hackelés tudományának számos technikája van. Az egyik a Brute Force. Szeretne többet megtudni arról, hogy néz ki ez a Brute Force technika? Csak nézze meg a következő JalanTikus cikket!

A hackelés az IT-emberek körében nagyon népszerű tudomány. Ennek oka ez a hackelésnek nevezett tudás, ez úgy tűnik, hogy különleges tekintéllyel rendelkezünk, mint mások. Például hackelési ismeretekkel különleges hozzáférést kaphatunk a VIP szolgáltatásokhoz.

Ha a hackelés tudományáról beszélünk, akkor a hackelés tudományának több technikája is van. Az egyik a Brute Force. Szeretne többet megtudni arról, hogy néz ki ez a Brute Force technika? Vegyük csak figyelembe az ApkVenue következő cikkét.

  • Ez a világ 10 legveszélyesebb hackere (Psst .. Vannak indonéz hackerek, tudod)
  • Légy óvatos! A hackereknek új módja van a bankszámlaadatok megszerzésére a WhatsAppon keresztül
  • 100% Hacker-ellenes, Íme néhány tipp a világ legbiztonságosabb jelszavának elkészítéséhez

Ismerkedjen meg a Brute Force hackelési technikáival és azok megelőzésével

Az úgynevezett hackelés során a hackerek általában többféle technikát alkalmaznak. Ilyenek például Adathalászat és Nyers erő. Miről szól az adathalászat, akkor hogyan lehet megakadályozni. Az ApkVenue alábbi cikkén keresztül láthatja.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Most, hogy Jaka korábban már tárgyalt az adathalászatról, az ApkVenue ezúttal a Brute Force hackelési technikáiról fog beszélni.

Hacker technika A Brute Force olyan módszer a jelszavak feltörésére, amelyek a szójegyzék összes lehetséges kombinációját kipróbálják. Ez a módszer garantáltan sikeresen megtalálja a feltörni kívánt jelszót. A jelszavak e módszerrel történő feltörése azonban sok időt vesz igénybe. (forrás: Google)

Fotó forrása: Fotó: ZDNet

Miért hívják Brute Force-nak? Maga a Brute Force név az angol szavak kombinációja, ami, ha komolyan gondolja, az az erő durván.

Ha megpróbálja megérteni ennek a technikának a munkamódszerét, akkor rájön, hogy ez a technika az, hogy ugyanúgy elölről támad. Megnyit egy internetes oldalt, beírja felhasználónevét, majd megpróbálja az AAA, AAB, AAC és ZZZ közötti jelszavakat.

Tehát azt mondhatnánk, hogy a Brute Force név ennek a technikának a leírása, amelyet nagyon erőteljesen be lehet lépni a bejárati ajtón.

Fotó forrása: Fotó: Fake Plakátok

Ez a módszer valójában meglehetősen hatékony. Egy szoftverrel lehetővé teszi az AAA, AAB, AAC és ZZZ közötti jelszavak automatikus beírását. Azonban az AAA, AAB, AAC betűktől kezdve a ZZZ-ig kezdődő jelszavak száma nagyon nagy, több százszor kell megadni a jelszót.

Természetesen automatikusan használja a szoftvert, de azt is meg kell várni, hogy a szoftver beírja az összes lehetséges jelszót AAA, AAB, AAC és ZZZ között. Természetesen ez sok időt vesz igénybe.

Még több időbe telne, ha a jelszó sok karakterből állna, például AAAAAAAAA - ZZZZZZZZZ. Arról nem is beszélve, hogy a feltörni kívánt szerverről kiderül, hogy a jelszó megadásakor 5 perc időt biztosít Önnek. Nem lehetetlen a Brute Force technika feldolgozási ideje akár 100 évig is eltarthat.

De mégsem kizárt, hogy egy hacker feltörhet téged a Brute Force ezen technikájával. Ezért itt az ApkVenue megmondja, hogyan lehet megakadályozni.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet túlélni a durva erők támadásait

Bár ez a Brute Force hackelési technikája nagyon hosszú időt vesz igénybe, mégis erőteljes hackelési technika és meglehetősen híres. Hogy ne essen áldozatul ennek a Brute Force-támadásnak, a következőképpen javíthat.

  • Ne használjon PIN-kódot, ahol csak lehetséges, használjon jelszót.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Készítsen legalább 8 karakteres jelszót. Használjon nagybetűket, kisbetűket, számokat és írásjeleket. Ne használjon híres nevéhez, nevéhez, fióknevéhez vagy születési dátumához kapcsolódó jelszavakat.

Példa jó jelszóra: m @ n0fFsPR1n9 .., ##

  • Ha egy ilyen jelszó gyakran elfelejt, akkor a Jelszó kártya.
CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ha úgy érzi, hogy már elérte a Brute Force támadása, íme Jaka tippjei annak legyőzéséhez.

  • Ha továbbra is hozzáférhet a fiókjához, azonnal módosítsa a jelszót. Nem csak a fiókját, hanem az összes többi fiókot is feltörték az interneten.
  • Ha nem tud hozzáférni a fiókjához, figyelemmel kíséri a számlát és figyelje a mozdulatait. Nem lehetetlen, hogy útmutatást kap.
  • Ha a számla bankszámla, azonnal jelentse az érintett banknak és a rendőrségnek.
  • Azonnal mondd el ezt másoknak a fiókját feltörték és az ezzel a fiókkal kapcsolatos minden művelet meghaladja az Ön felelősségét.

Tehát ez Jaka cikke a Brute Force hackelési technikáiról és azok megelőzéséről. Remélhetőleg ez hasznos! Igen, ne felejtsd el véleményedet a megjegyzések rovatban hagyni, köszönöm.

Ne felejtse el elolvasni a Hackhez kapcsolódó cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit.

Banner: Radware


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found