hogyan lehet visszaállítani a törölt WhatsApp fiókot az androidon

A WhatsApp-fiókját véletlenül törölték? Így állíthatja vissza a törölt WhatsApp-fiókokat az Androidon!

Az előző cikkben az ApkVenue megvitatta a törölt WhatsApp fájlok visszaállításának módját. Ezután mi történik, ha a WhatsApp-fiókunkat törlik? Használható újra?

Talán ez mindenki számára kérdés, aki ilyen problémákkal küzd. Érthető, hogy a WhatsApp mára az egymással való kommunikáció egyik fontos alkalmazásává vált.

De nem kell aggódnod, mert az ApkVenue-nak van megoldása, banda! Ezúttal az ApkVenue megvitatja, hogyan hogyan lehet visszaállítani a törölt WhatsApp fiókot minden androidos telefonon.

Kíváncsi? Gyerünk, csak nézd meg az alábbi teljes nedvesítést!

A törölt WhatsApp-fiók okai

Mielőtt folytatnánk a megoldást, Jaka először megvitatja az okokat. A WhatsApp-fiók törlésének oka különféle bandák lehetnek.

Azonban a leggyakrabban előfordulóak a következők:

  • Véletlenül törölve WA-fiók egy régi mobiltelefonon, mert új mobiltelefonra szeretne költözni.
  • Csinálni távolítsa el az alkalmazást WhatsApp a mobiltelefonon, így minden adat elvész.

Akkor visszaállíthatjuk az adatokat a régi WhatsApp fiókunkról? Természetesen megteheti!

Ha kíváncsi erre, jobb, ha csak az alábbiakban tárgyalja a teljesen törölt WhatsApp-fiók visszaállításának módját.

Hogyan lehet visszaállítani a törölt Whatsapp-fiókot

Ellentétben a törölt WhatsApp alkalmazás visszaállításával az Androidon, ahol csak le kell töltenie az alkalmazást, a törölt WA-fiók visszaállítása kissé bonyolultabb lehet.

Különösen, ha kiderül, hogy nem aktiválja az automatikus biztonsági mentés funkciót a WhatsApp alkalmazásban, akkor mindenképpen nagyon nehéz lesz visszaállítani a régi WA-fiókot.

Nos, ebben a megbeszélésben az ApkVenue két módot kínál a törölt Whatsapp-fiók visszaállítására. Első a Google Drive használatával és a második Manuálisan.

Gyerünk, csak hallgassa meg az alábbi teljes cikket!

1. Hogyan lehet visszaállítani a törölt WhatsApp-fiókot a Google Drive-val

A csevegőalkalmazásokhoz hasonlóan a WhatsApp funkciókat is kínál biztonsági mentés amely az adatok helyreállítását szolgálja, ha egy napon váratlan esemény történik.

Nos, azok számára, akik szorgalmasak biztonsági mentés A WhatsApp adatait a Google Drive-fiókjába, majd könnyebbé válik a törölt WhatsApp-fiók visszaállítása.

Mindazonáltal előzetesen győződjön meg arról, hogy a mobiltelefonján lévő Google-fiók az a fiók, amelyet a WhatsApp adatainak biztonsági mentésére használnak, huh!

Ha igen, akkor csak az alábbi lépéseket kell végrehajtania.

1. lépés - Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást

  • Először csak meg kell nyitnia a WhatsApp alkalmazást, amelyet éppen a mobiljára telepítettek.

2. lépés - Jelentkezzen be a WhatsApp fiókba

  • Ezután a régi WhatsApp-fiókban használt telefonszámmal jelentkezik be, amelyet töröltek.

  • Itt végrehajtja a bejelentkezési folyamatot, például új fiók létrehozását, és végigveszi az OTP-kód ellenőrzési folyamatát.

Fotóforrás: JalanTikus (Ezt a lépést azok is követhetik, akik szeretnék tudni, hogyan lehet egy törölt WhatsApp-fiókot helyreállítani egy iPhone-on).

3. lépés - Állítsa vissza a WhatsApp adatait

  • Miután az OTP kód ellenőrzési folyamata befejeződött, a WhatsApp automatikusan elvégzi szkennelés hogy a Google Drive-fiókjában tárolt WA-adatokról készítsen biztonsági másolatot.

  • Ha a folyamat szkennelés elkészült, és a WhatsAppnak sikerült megtalálni a WA adatmentést, akkor csak válassza a gombot 'Visszaállítás'.

4. lépés - Töltse ki a WhatsApp profilt

  • Amikor a visszaállítási folyamat befejeződött, akkor a WhatsApp-profilt névről fotóra kitöltheti.

  • Végül csak válassza a gombot 'Következő' oké. Kész!

Fotóforrás: JalanTikus (Ha a törölt WhatsApp-fiók visszaállításának módja befejeződött, ne felejtsd el kitölteni a WA-profilt).

Most a WhatsApp fő oldalára irányít, és az alkalmazás visszaállítja a fájlban tárolt összes csevegési helyet biztonsági mentés. Mennyire könnyű, igaz?

Sajnos azok számára, akik keresik hogyan lehet visszaállítani a törölt WhatsApp fiókot ellenőrzés nélkül, Az ApkVenue még nem talált módot, banda.

De ha igazolás nélkül szeretne bejelentkezni a WhatsApp-ba, elolvashatja az ApkVenue cikkét "Hogyan lehet bejelentkezni a WhatsApp-ba ellenőrző kód nélkül" ez alatt:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ebben a cikkben megtalálhatja azt is, hogyan lehet visszaállítani egy WhatsApp-fiókot, amelynek száma elveszett, vagy hogyan lehet aktiválni a WhatsApp-ot egy inaktív számmal.

2. Hogyan lehet visszaállítani a törölt Whatsapp-fiókokat

Ha az előző módszerben adatokat használt biztonsági mentés amelyet a törölt WhatsApp-fiók helyreállításához a Google Drive-fiókban tárolnak, akkor mi van, ha soha nem teszi meg biztonsági mentés?

Anélkül, hogy tudnád, maga a WhatsApp alkalmazás mindig ezt teszi biztonsági mentés automata, banda. Fájlok biztonsági mentés ezt aztán a HP File Manager alkalmazás tárolja.

Ezekkel a fájlokkal felfegyverkezve itt az ideje, hogy a következő lépésekkel manuálisan állítsa vissza WhatsApp-fiókját:

1. lépés - Keresse meg a WhatsApp biztonsági másolat fájlt a fájlkezelőben

  • Először is meg kell adnia a File Manager alkalmazást a mobiltelefonján.

  • Ezt követően menjen a mappába WhatsApp> Adatbázis.

Fotóforrás: JalanTikus (Ez az egyik lépés a törölt WA-fiók visszaállítására a Fájlkezelő biztonsági mentési fájljának használatával).

2. lépés - Módosítsa a használni kívánt biztonsági másolat fájl nevét

  • Ezen kívül ebben a szakaszban megtalálja a fájlt biztonsági mentés dátum szerint rendezve biztonsági mentés a legrégebbről a legújabbra.

  • Ezután kiválaszthatja, hogy mely biztonsági mentési adatokat szeretné használni, és megváltoztatja a fájl nevét. Váltás msgstore-YYYYY -YY-DD.1.db.crypt12 nak nek msgstore.db.crypt12.

3. lépés - Távolítsa el a WhatsApp alkalmazást

  • Ha az előző lépés megtörtént, akkor te távolítsa el a Whatsapp alkalmazást androidos telefonján.

  • Azután, telepítse újra az alkalmazást a Google Play Áruházból.

4. lépés - Regisztrálja újra a régi WA számot

  • Miután a telepítési folyamat sikeres volt, nyissa meg a WhatsApp alkalmazást és ne regisztrálja újra a régi WA szám használatával Ön. Kövesse az összes folyamatot, például amikor először létrehozott egy fiókot.

  • Ezután a Whatsapp automatikusan Csinálni szkennelés a biztonsági mentési fájl ellen. Ha megtalálta, csak válassza ki visszaállítás.

5. lépés - Várja meg a visszaállítási folyamat befejezését

  • Végül megvárja a folyamatot visszaállítás Kész.

  • Így most a Whatsapp tartalmazza az összes adatot a biztonsági mentési fájl alapján utoljára használtad.

Fotóforrás: JalanTikus (Ha a törölt WhatsApp visszaállítása befejeződött, várjon, amíg a visszaállítási folyamat befejeződik).

Tehát ez kevés volt hogyan lehet visszaállítani a törölt Whatsapp-fiókot Jakától ezúttal banda.

Javasoljuk, hogy legyen szorgalmas az adatok biztonsági mentése a Google Drive-fiókba. Mivel így minden adata biztonságosan tárolódik, így nem kell aggódnia, ha bármikor véletlenül elvesznek az adatok.

Olvassa el a cikkeket is Whatsapp vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found