soha ne jailbreak iphone! Az iPhone 5 börtönbontásának hátterében 5 veszély áll

Van iPhone-ja, és börtönbe akarja bontani? Várjon egy percet, először olvassa el ezt az ApkVenue-t az iPhone börtönbontásának veszélyeiről.

Az eszközbe ágyazott iOS operációs rendszer iPhone nagyon szigorú biztonságot valósított meg. Bármennyire is szigorú a rendszer biztonsága, mégis be lehet hatolni. Néhány hackerek képes behatolni az iPhone-ba és megérintheti ** a rendszerfájljait. Ezt akkor ** Jailbreak-nek hívják.

Csakúgy, mint amikor gyökerezteti Androidját, börtönbe is dobhatja iPhone készülékét kinyitja az iPhone lehetséges képességeit. Sok jó funkció és alkalmazás csak felhasználható amikor az iPhone börtönbe került. Az iPhone börtönbüntetése azonban szintén előidézi potenciális veszteség. Kik ők? Nézze meg az ApkVenue következő áttekintését.

  • Megmozgatja a "szíveket"? Íme 7 iPhone alternatív alkalmazás az Android rendszeren
  • Tegye ezt az 5 dolgot, mielőtt elhagyja az iPhone alkalmazást Androidra
  • Minden idők 50 legjobb iPhone-alkalmazása

Íme 5 ok, amiért nem szabad börtönbe sodornia iPhone-ját.

1. Az iOS és az alkalmazása instabillá válik

Fotó forrása: Fotó: dailymail.co.uk

Az iPhone-ba ágyazott iOS-t úgy programozták hogy gördülékenyen menjen az Apple. Az iOS rendszer (Jailbreak) bütykölésével ez azt jelenti, hogy létrehozza az iOS-t és az alkalmazásokat. instabillá válik.

2. Csökkentett biztonsági szint

Fotó forrása: Fotó: safewise.com

Csakúgy, mint az Android, amely gyökeret vertSzéttört iPhone készülékek is nagyon sérülékeny a biztonság szempontjából. Az Ön iPhone-ja potenciálisan ki lesz téve a kívül telepített alkalmazások által hordozott rosszindulatú programoknak Alkalmazásbolt mert ezek az alkalmazások nemfelülvizsgálat közvetlenül az Apple csapata.

3. Az iPhone akkumulátora gyorsan lemerül

Fotó forrása: Fotó: imore.com

Ez valóban nagyon gyakori a börtönben tört iPhone készülékeken. Általában börtönben tört iPhone készülék a teljesítmény javulni fog meghaladja az Apple által meghatározott korlátokat. Ez természetesen nagyon befolyásolja az akkumulátor élettartamát.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

4. A garancia elvesztése

Fotó forrása: Fotó: careiphone.com

Apple party van tiltani Az iPhone-felhasználók börtönbe dönthetik eszközeiket Mint fentebb említettük, a börtönbe törött iPhone-eszközök rendkívül biztonságra hajlamosak, és ez minden a felelősségen túl Alma. Akkor is elveszíti a hivatalos garanciát, ha a jótállási idő továbbra is érvényes.

5. Nem lehet frissíteni az iOS legújabb verziójára

Fotó forrása: Fotó: imobie.com

Apple mindig kiadott egy frissítést az iOS-hez évente. Ön iPhone-felhasználók, akiket börtönben törtek meg soha nem lesz képesfrissítés iOS a következő verzióra. Tehát meg kell elégednie a jelenleg használt iOS-verzióval.

Ott van 5 ok, amiért nem szabad börtönbe borítania iPhone-ját Ön. Jobb, ha te vagy gondolkozz rajta igen, mielőtt Jailbreak az iPhone-t. Győződjön meg róla, hogy ismeri a kockázatokat. Ha iPhone-ját csak a közösségi médiához használja, akkor a Jailbreak nem megfelelő neked.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found