7 legjobb film a fiatalkori bűnözésről, nem utánozható!

A serdülőkori bűnözés valóban szórakoztató téma. Íme néhány film, amely a fiatalkori bűnözésről tárgyal

Sokak szerint a serdülőkor a legkellemesebb idő. Az élet nagyon nyugodtnak érzi magát, súlyos felelősségek nélkül.

Ennek ellenére a serdülőkor az emberi fejlődés legkiszolgáltatottabb szakasza. A rossz asszociáció miatt a tinédzser jövője sivár lesz.

Különösen a technológia gyors fejlődésével. Vannak olyan tizenévesek, akik technológiát alkalmaznak bűncselekmények elkövetésére, például zaklatásra vagy akár más emberek feltörésére.

7 legjobb film a tizenéves bűnözésről

A fiatalkori bűnözés számos témává vált az irodalomban és a filmekben, bandákban. Nos, ebben a cikkben az ApkVenue több filmet tárgyal a fiatalkori bűnözésről.

Ezeknek a filmeknek vannak szórakoztató és vidám történetei, de olyan sok jelenet van, amelyet a gyerekeknek nem szabad megnézniük.

Ha kíváncsi és elég idős ahhoz, hogy megnézze ezeket a filmeket, folytassa, nézzük meg az ApkVenue alábbi áttekintését!

1. Amerikai pite (1999)

A '90 -es évek generációjának gyermekei biztosan jól ismerték ezt az egy filmet. amerikai pite a fiatalkori bűnözésről és a szexuális felfedezésről tárgyal.

Elmondja egy középiskolás 5 geeky idős ember történetét. Öten próbálják elengedni szüzességüket, mielőtt elvégzik a középiskolát.

A helyzet az, hogy ártatlanságuk mindent mulatságossá tesz. Ennek a filmnek rengeteg illetlen jelenete van, amelyeket a gyerekek nem nézhetnek meg.

2. Könnyű A (2010)

Egyszerűen egy. egy vígjáték, amelynek főszereplője Emma Stone. Ez a film sikeresen nyert 75 millió USD-t, annak ellenére, hogy a költségvetés csak 8 millió USD volt.

Egy Olive nevű tinédzser történetét meséli el, aki még soha nem randevúzott. Kénytelen volt hazudni barátjának, hogy nemi életet élt egy hallgatóval.

A hazugság elterjedt az iskolában, és új problémákat hozott. A hírek szerint Olive olcsó nő, aki bárkivel lefeküdni akar. Hoppá!

3. Szomszédok (2014)

Tehát, ha ez a Szomszédok című film az egyetemisták huncutságáról, a bandáról mesél. Ennek a filmnek a főszereplője a Zac Efron, Rose Byrne, és Seth Rogen.

Egy csendes lakónegyedben élő fiatal pár és csecsemőjük hirtelen megváltozott, mert az egyetemisták egy csoportja bérelt egy házat a szomszédban, és gyakran buliztak minden este.

Megpróbálták megemlékezni a tinédzserekről is. A szomszédjuk azonban nem akart hallani. Végül megtörtént "háború" köztük a banda.

4. Elfogadva (2006)

A 4. helyen található Jaka kedvenc fiatalkori bűnözés vígjátéka Elfogadott. Ennek a filmnek a főszereplője a Justin Long és Blake Lively.

Mesél egy középiskolát végzettről, akit egyetlen egyetemen sem fogadtak el. Annak érdekében, hogy ne okozzon csalódást szüleinek, barátaival létrehozott egy kitalált campust.

A probléma azonban akkor jelentkezett, amikor más gyerekek, akiket nem vettek fel a főiskolára, beiratkoztak diákokká a kitalált egyetemen.

5. Szuperbád (2007)

Nagyon rossz egy tinikomédia, 2007-ben jelent meg. Ennek a filmnek a főszereplője a Michael Cera és Jonah Hill.

Ez a film egy olyan geeky középiskolás diák történetét meséli el, akik nem népszerűek. A diploma megszerzése előtt elhatározták, hogy részt vesznek a partiban a barátaikkal, hogy szlengnek tekintsék őket.

A film forgatókönyvét az írta Seth Rogen és Evan Goldberg saját tapasztalataik alapján, amikor a 3. osztályos középiskolában Kanadában.

6. Szűz (2004)

Ha Jaka korábban beszélt a hollywoodi filmekről, akkor itt az ideje az indonéz filmeknek, bandának. Szűz a legmagasabb bevételt hozó film 2004-ben, és 8 jelölést kapott a 2005-ös FFI eseményen.

3 tizenéves lány történetét meséli el, akik unják a közepes életüket és úgy döntenek, hogy belevetik magukat az éjszakai életbe.

Akiknek az élete széthullott, később megbánta döntését. Valójában hármójuk közötti barátság az összeomlás szélén állt.

7. Egyedülállók (2006)

A Virgin asszonnyal ellentétben, amely a fiatal nők szemszögéből mesél, Egyedülállók Ehelyett 4 kamasz fiú bűnözésének történetét meséli el.

Művek által a legkeresettebb regény alapján Adhitya Mulya, ez a film Agus, Doni, Bimo és Olip történetére összpontosít, akik a szerelem értelmét keresik.

Életük nem áll távol a fiatalkori bűnözéstől. A drogoktól kezdve a szabad szexig. Ennek ellenére ennek a filmnek nagyon jó erkölcsi üzenete van, tudod.

Ez volt Jaka cikke a fiatalkori bűnözés témájú 7 filmről. Ennek a hét filmnek nagyon jó története van, bár sok mindent nem szabad lemásolni.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el egy nyomot hagyni kommentek formájában a rendelkezésre álló oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found