8 alkalmazás a legújabb olcsó repülőjegyek megrendelésére 2020-ig

Annak ellenére, hogy ez az Eid nem mehet vissza szülővárosába, később megtervezheti a nyaralását a következő repülőjegy-foglalási alkalmazásra vonatkozó ajánlásokkal

A böjt hónapja egyet jelent a finom ételekkel, az üdülési juttatásokkal és természetesen azzal, hogy hazamegyünk, hogy találkozzunk odahaza rokonokkal.

Az idei Eid azonban eltér az előző évi Eid-től. A Covid-19 járvány kötelezővé teszi számunkra, hogy önkaranténba helyezzük a vírus terjedésének megakadályozását.

Annak ellenére, hogy sokan közületek nem mehetnek haza erre az Eidre, nincs semmi baj abban, hogy felkészüljön arra, hogy repülőjegyeket rendel haza, amikor ez a járvány véget ér.

A következő cikkben az ApkVenue bemutatja a legmegbízhatóbb repülőjegy-alkalmazásokat. Nézd meg a teljes történetet, banda!

8 olcsó és legmegbízhatóbb repülőjegy-foglalási alkalmazás 2020

A technológiai kifinomultságnak köszönhetően a repülőjegyek rendelése jelenleg ugyanolyan egyszerűen megtehető, mint Thanos, aki csettint az ujjaival, bandával.

A helyzet az, hogy sok olyan alkalmazás van, amellyel olcsó repülőjegyeket rendelhet mobiltelefonon keresztül, különféle promóciókkal.

Annak érdekében, hogy alacsony áron kaphassa meg azt, amit szeretne, a következő repülőjegy-alkalmazások, bandák segítségével kereshet rá.

1. Traveloka

Apps Utilities PT Traveloka Indonézia LETÖLTÉS

Biztosan ismeri ezt az egy alkalmazást, igaz?

Traveloka a szolgáltatói alkalmazások egyike foglalás Repülőjegyek különböző célokra és utazási igényekre, amelyek közül az egyik hazamegy.

Különböző promóciókkal a Ramadan előtt és alatt, amelyet általában felajánlanak, élvezheti a hazatérő repülőjegyek alacsony árát.

Érdekes, hogy ez a repülőjegy alkalmazás még azt is lehetővé teszi, hogy szállodai jegyeket rendelhessen egyszerre, tudod, banda. Tehát nem kell bajlódnia az alkalmazás újbóli letöltésével, ha lefoglalja a szállodát, ahol később tartózkodik.

InformációTraveloka
FejlesztőTraveloka
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (362.860)
Méret32 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum4.4

2. Skyscanner

Apps Produktivitás Skyscanner Ltd LETÖLTÉS

Skyscanner használatával az alkalmazás foglalás meglehetősen teljes repülőjegyek, bandák. Jegyeket foglalhat a világ bármely légitársaságától, tudod!

A Skyscanner Ltd. alkalmazásai Arra is képes, hogy automatikusan megadja a legjobb (vagy legolcsóbb) árú repülőjegy ajánlásokat.

A Skyscanner nem csak a legolcsóbb szállodákra és autókölcsönzésre nyújt ajánlásokat az Ön által választott úti célon.

InformációSkyscanner használatával
FejlesztőSkyscanner Ltd.
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (591.707)
Méret23 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum5.0

3. PegiPegi

Alkalmazások letöltése

PegiPegi ajánlás lehet olcsó repülőjegy foglalás alkalmazás Androidon, amely szolgáltatásokat is nyújt Önnek foglalás szálloda, banda.

Különböző promóciók gyakran díszítik az ajánlat oszlopát ebben az egy alkalmazásban. Valójában a 70% -os promóciók gyakran megjelennek a böjt első napjaiban, tudod.

Ez az alkalmazás valóban ajánlott azok számára, akik vakációra vágynak, miután Corona véget ér. Sok promóció is van, és boldoggá tesz.

InformációPegiPegi
FejlesztőPegipegi
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (68.554)
Méret39 MB
Telepítse1 millió +
Android minimum5.0

4. Tiket.com

Tiket.com Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

Tiket.com az igazság az online utazási iroda először Indonéziában, szintén az egyik legátfogóbbnak ismerik el.

Ez a repülőjegy alkalmazás foglal repülőjegyeket, vonatokat, szállodai szobákat, autókölcsönzőket és különféle egyéb utazási igényeket, bandákat.

Nem is beszélve az alkalmazás által nyújtott sok vonzó engedményről, amelyek alkalmasak az olcsó repülőjegyek vadászai számára.

InformációTiket.com
FejlesztőTiket.com
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (117.792)
Méret28 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum4.3

Egyéb olcsó repülőjegy-foglalási alkalmazások ...

5. Agoda

Alkalmazások letöltése

A szállodai szobák foglalására szolgáló alkalmazásként ismert, Agoda kiderül továbbá, hogy repülőjegy-foglalási szolgáltatásokat, bandákat nyújt.

Érdekes módon ez az Agoda alkalmazás állítólag a legjobb árat kínálja, amely olcsóbb, mint ha a weboldalon, a bandán keresztül foglalna.

Ezt a repülőjegy- és szállásfoglalási alkalmazást több millió felhasználó bízta meg szerte a világon. Mire vársz, banda?

InformációAgoda
Fejlesztőagoda.com
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (315.062
Méret48 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum5.0

6. Booking.com

Apps Developer Tools LETÖLTÉS

Ahogy a neve is mutatja, az alkalmazás Booking.com Ez lehetővé teszi a repülőjegyek egyszerű és természetesen olcsó megrendelését a rendelkezésre álló különféle promóciókkal.

Ez az alkalmazás olyan szállodai foglalási szolgáltatásokat is nyújt, amelyeket akkor használhat, ha családjával, bandáival együtt megy haza.

Alacsony árakat és megbízható szolgáltatást kínáló alkalmazás 2,7 millió felhasználó 4,7 / 5 csillaggal rendelkezik.

InformációBooking.com
FejlesztőBooking.com szállodák és nyaralók
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (1.895.521)
Méret29 MB
Telepítse100 m +
Android minimum6.0

7. Tokopédia

Alkalmazások termelékenysége Tokopedia LETÖLTÉS

Tokopédia valójában ez egy e-kereskedelmi alkalmazás és szolgáltatás, amely közvetítőként működik a termék- és szolgáltatók, valamint a potenciális vásárlók között.

Az online üzletek gyűjtőhelyeként egész Indonéziában Tokopédia repülőjegy-vásárlási szolgáltatásokat, bandákat is nyújt.

Ezenkívül bizonyos időszakokban különféle vonzó promóciók is vannak, amelyek közül az egyik a ramadán. Azok számára, akik olcsó repülőjegyekre akarnak vadászni, nem árt, ha ezt az egyetlen alkalmazást megkeresik.

InformációTokopédia
FejlesztőTokopédia
Vélemények (véleményezők száma)4.4 (1.832.864)
Méret34 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum4.1

8. Bukalapak

Alkalmazások termelékenysége OpenLapak LETÖLTÉS

Ne hagyja ki, Bukalapak az egyik legjobb stand azok számára, akik alacsony áron szeretnének repülőjegyet találni.

Elég megadni a hazatérő járat indulási és rendeltetési helyét, akkor ajánlásokat fog kapni, és a legjobb repülőjegy árakat kínálja, banda.

Az árakról a Bukalapak és a Tokopedia versenyez egymással a legalacsonyabb ár felajánlásáért. Összehasonlíthatja az árakat ebben a két alkalmazásban, banda.

InformációBukalapak
FejlesztőPT Bukalapak.com
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (1.007.523)
Méret39 MB
Telepítse10 millió +
Android minimum4.1

Ez a Jaka ajánlása kb olcsó repülőjegy foglalás alkalmazás Android-on, amelyet később az ünnepekre használhat, amikor a dolgok rendeződnek.

Ne késlekedjen tovább! Minél előbb rendel repülőjegyet, annál olcsóbb az ár. Természetesen nem akarja, ugye, elfogyott a jegye vagy megkapja, de szuper drága áron?

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazások vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.